Şimdi Ara

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Onlarla takılma bırak otur evinde kitap oku film izle bir şeyler araştır gündemi takip et müzik konusunda kendini geliştir bir enstrüman çalmaya başla dinlemediğin müzikleri dinlemeye başla pink floyd deep purple ac/dc vb. gibi dine yönel namazını kıl bilgisayar başında boş boş oturmak yerine tek başına gezebilirsin istediğini yap asosyal olma

dediğin gibi müzik konusunda kendimi sınırlamam.ıron maiden'dan neşet ertaş'a ani geçişler yapabiliyorum bazen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

Evlenilecek kız yok kalmadı doğru dürüst denmesinin sebebi bu işte
    o işte ısırtan 2-3 seneye her türlüyü yapar gibi geliyor

Yok arkadaş kız kalmamış kız

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

Orijinalden alıntı: Scampt

Asosyallikleriyle övünenlerin olayı züğürt tesellisi.

Sen de 1-2 mıncık alaydın canım sonra geçer giderdin. İlla onlar gibi olacaksın değil ya. Al işte hevesini

başkasını seviyorum.ama artık birleşmemiz imkansız.nedenini sorma.şu anlık alamam yani mıncık falan.

birleşme derken cinsel birleşme mi?

dh premium al ve +18 bölümüne gir burası sana göre değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scampt

Asosyallikleriyle övünenlerin olayı züğürt tesellisi.

Sen de 1-2 mıncık alaydın canım sonra geçer giderdin. İlla onlar gibi olacaksın değil ya. Al işte hevesini

başkasını seviyorum.ama artık birleşmemiz imkansız.nedenini sorma.şu anlık alamam yani mıncık falan.

birleşme derken cinsel birleşme mi?

dh premium al ve +18 bölümüne gir burası sana göre değil.

lan cinsel birleşme değilse millete neden nedenini sorma diyon. kimsenin senin ergen aşk hayatını merak ettiği yok lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 19 Ağustos 2013; 13:16:09 >

• Sana tavsiyem uslu çocuk ol( rol yap) ben şimdiye kadar başarılarımı böyle aldım hocalar akıllı yım diye sürekli ortalama yüksek tuttular cevre edindim falan yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

asosyal olmanın faydaları lise 2 ye gdçtim daha öyle ortama girmedim

Aynen oylede tam asosyallik denemez bence . Kafa dengi bir arkadas bulursun takilirsinda boyle havali kendini begenmis tipler hic hosuma gitmez lise 3 e gectim toplasan 10 -15 tane okul icinde arkadasim vardir duzgun . gerisi hoslanmadigim insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalefet adam

bu çocuk bana laf anlatıyodu geçen gün
    niye utanıyosun, dünyada her zaman öyle kişiler vardı ve öyle kişiler her zaman olacak.
    sadece arkadaşlarını dikkatli seç.
    yok asosyalliğin faydalarıymış

öyle insanlrla konuşmam bile zaten arkadaş çevremde hep benim gibi insanlar var.asosyal falan değilim zaten ama böyle arkadaşım olacağına asosyal olurum yani.

• İşte asosyal olmanın faydaları Binary tabanlı herşey daha dost merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Aynen oylede tam asosyallik denemez bence . Kafa dengi bir arkadas bulursun takilirsinda boyle havali kendini begenmis tipler hic hosuma gitmez lise 3 e gectim toplasan 10 -15 tane okul icinde arkadasim vardir duzgun . gerisi hoslanmadigim insanlar

10 15 iyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• açıkcası dostum aynı yaştayız aynı şeyleri bende yapıyorum sigara falan içmiyorum ama yapıyorum normal birşey bence. Bende izmir'deyim o ortamları bilirim hazır yaşın gençken sende ayak uydur onlara yoksa ilerde pişman olabilme ihtimalin var

• quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

quote:

quote:

asosyal değilim kesinlikle kardeşim ama bu gidişle öyle olacağım çünkü izmirdeki yaşıtlarımın büyük bölümü böyle.geri kalanlarıda bana denk gelmiyor herhalde.

Hangi okul ?

bornova hilal necmiye hüsnü ataberk i.ö.o. mezun oldum.bu sene karşıyaka lisesine gideceğim.yüzde yediyle alıyor.burada nasıl bir ortam olacağını bilmiyorum ama eski okulumda herkes moda ve popülerlik meraklısıydı.ama ilk mesajımdakiler gibi terbiyesiz değillerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nape

açıkcası dostum aynı yaştayız aynı şeyleri bende yapıyorum sigara falan içmiyorum ama yapıyorum normal birşey bence. Bende izmir'deyim o ortamları bilirim hazır yaşın gençken sende ayak uydur onlara yoksa ilerde pişman olabilme ihtimalin var

yapanlara bir lafım yok gitsinler evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar ama bunu herkesin içinde parkta yapmasınlar.benim de sevgilim oldu gidipte parkta yiyiştiğimizi hiç hatırlamıyorum.gayet yaşımıza göre sessiz sakin gezip,yemek yerdik,sohbet ederdik bu yani.sonuçta o kızın da babası var.

• quote:

quote:

quote:

10 15 iyiymiş

Cok secici oldugum halde :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 15 iyiymiş

Cok secici oldugum halde :D

İnternetim bana yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutSecT -- 19 Ağustos 2013; 13:26:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nape

açıkcası dostum aynı yaştayız aynı şeyleri bende yapıyorum sigara falan içmiyorum ama yapıyorum normal birşey bence. Bende izmir'deyim o ortamları bilirim hazır yaşın gençken sende ayak uydur onlara yoksa ilerde pişman olabilme ihtimalin var

yapanlara bir lafım yok gitsinler evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar ama bunu herkesin içinde parkta yapmasınlar.benim de sevgilim oldu gidipte parkta yiyiştiğimizi hiç hatırlamıyorum.gayet yaşımıza göre sessiz sakin gezip,yemek yerdik,sohbet ederdik bu yani.sonuçta o kızın da babası var.

Kardeş gayet güzel bir aileden yetişmişsin kutluyorum aileni

Bende sevgilimle ortada yapmıyordum. Ama izmir'in kızları fena hocam. Kardeşim deyip kucağıma oturanı gördüm ondan sonra bende bozuldum kızların babası varsa olabilir hocam onlar eğitememiş benim sorunum değildir

• bu ne be 20 yaşındayım bar cafe arkadaş ortamına çok girdik çıktık böyle ortam görmedik hocam normal olan sensin

• Bence kendine uygun düzgün insan bulursun..Takma fazla mesala benim arkadaşlarında bazıları küfür ediyo ama bana etmiyorlar.(Kızarım:))Sigara içenler var yapçak bir şey yok..Yeni düzende içki sigara küfür çok var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi...

Hangi okuldasın?

karşıyaka lisesine geçtim lise 1'im daha.
  • analarının babalarının suçu. nesil kötü.. gelecek kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Arkadaşlar lütfen kendinizi kandırmayın. Benimde etrafım hep böyle o yüzden asosyal olacam, yok işte asosyal olmanın iyi yönü; bu tür işlere karışmamak gibi saçma sapan düşünceler içine girmeyin. Asosyal olmanın ZERRE KADAR İYİ YÖNÜ YOK. Bunu aklınızdan çıkarmayın. 1-2 hafta içerisinde ASOSYAL ve SOSYAL FOBİ üzerine bir konu açacağım. Bu tür sorunlardan nasıl kurtunulur diye. Eğer verdiğim tavsiyelere uyarsanız bu illetten kesinlikle ve kesinlikle kurtulacaksınız emin olun . Hepinize iyi forumlar.

asosyal değilim,olmayı da düşünmüyorum fakat konunuzu mutlaka okuyacağım :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.