Şimdi Ara

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mannotcaring

Şapkasını ters çevirenler naptı hayırdır

şapkasını ters çevirenlere bir lafım yok kardeş ama o jack daniels tişörtüyle o ters şapka gerçekten nasıl bir özenti olduğunu gösterdi bana o arkadaşın.

benimde hoşuma gitmişti bi tane jack daniels t-shirti almıştım neresi özentilik bunun ve felaket ucuzdu hemde buranın parasıyla 3.5-5 liraya mı ne gelmişti ne hala'da giyerim neresi özentilik onu anlamadım

o kadar şey arasında buna mı takıldın.ama anlatayım.adam sinan akçıl gibi giyinmiş,güneş gözlüğü takmış,saçını iki numaraya vurdurup heryerine çizik attırmış popüler olan ne varsa yaptırmış.ama o askılı jack daniels tişçrtü diğer şeylerle birleşiiince bana aşırı salakça geldi.çocuğum olsa eldivenle severim o derece.

şahsen ven kot pantolon'la giyiyorum gayette şık oluyor , ayrıca herkes hakkında bu kadar düşünürsen daha neler neler var hayatta her daim "BANA NE ABİ YA ELALEMİN DERDİ BENİ Mİ GERDİ" demeyi bileceksin böle herşeyi düşünürsen kafayı yersin çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 19 Ağustos 2013; 4:12:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nm0

oha for şaka maka bir yana sizin oralar çok bozulmuş buralar böyle değil yaşıtız (bursa)

anneannemin memleketi çanakkale/biga'ya gittim oradaki yaşıtlarım çok saf,çok iyi insanlardı.kızları da burdaki gibi kendini bir mok zannetmiyordu.
  • Geziyorsun collerde agzinda kurdan bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quad Damage

quote:

Orijinalden alıntı: Minor Scale

Sana ne zararı var dostum senin memeni mi ısırıyorlar. Korkak alıştırma kendini her ortama alış.

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu.

her gördüğümde gülüyorum ya

o resimde çıkan adamında bir hayatı olduğunu unutmayın.sarhoş olduğu ortada sarhoş olunca sizinde başınıza gelebilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Geziyorsun collerde agzinda kurdan bir

ha ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

/>

bu ne şimdi ? ne alaka ?

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastafaryanist -- 19 Ağustos 2013; 4:25:35 >

• izmir bu konuda fena yer ya bi kaç arkadaşım varda izmirde ki insanların dünyaya bakış açıları çok farklı bence yani genellemiyorum ama çoğu öyle çok rahatlar erkeği olsun kızı olsun çocugu olsun anne olsun baba olsun garip bi yer

bu dediğin olayı yaşadığım şehir olan ankaranın çoğu yerinde ve konyada hayatta göremeyeceğini biliyorum diğeryerler hakkında pek bi fikrim yok açıkcası taşınmak istersen 2 seçenek sundum sana şimdiden hadi yine iyisin.
  • Derslerinde ki veya kariyerinde ki başarının gereklilikleri ile sosyal yaşantıyı ayırmayı başarmaya çalış. Diğer türlü ortalaman yüksek iyi bir kariyer sahibi olabilirsin ama pişmanlık duyarsın ileride.
    En iyisi derslerine odaklanman gerektiği anda en yakın arkadaşını bile tanıma yoğunlaş derslere. Diğer boş zamanlarda ise takıl hayatını yaşa, dünyaya bir daha gelmeyeceksin o yaşların tadını çıkar.
  • o arkadaşları benle tanıştırsana sen daha hayatı anlayamamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Lise 4'üm. Lise 2 'de yeni bir Liseye geçmiştim. İlgi alanlarımla ilgilenen 3 arkadaş buldum sınıfta. Her sene kopuyoruz Millet sınıfta birbirini kovalıyor biz sohbet ediyoruz. Hafiften Harry Potter havası var biraz

harry potter gereği soyluyorum kızmı bırısı

Malesef o seviyede bir kıza denk gelmedik okulda daha. Ki Türkiye gibi bir ülkede 17-18 yaşında kültürlü bir kıza denk geleceğimide zannetmiyorum alayı ya kezban oluyor yada boş boş ilgi alanı olmayan (Okul bitsin koca bulup evleneyim o bana ekmek getirir düşüncesinde yani) tamamen popüler kültüre adamış kendisini. Yazık çok yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 19 Ağustos 2013; 5:09:45 >

• quote:

bu gün bir arkadaşımla onun tanıdıklarından oluşan bir grupla yarım saat kadar oturmak zorunda kaldık.fakat beş dakika geçmeden oradan ayrılmak istedim.çünkü kızlar benim biilmeidğim küfürleri ediyor,erkeklerse kızlara kardeşim deyip orasını burasını ellemeye çalışıyordu.15 yaşında olmalarına rağmen sigaranın birini bitirip öbürünü yakıyorlardı.bir erkek sevgilisinin kucağında otururken memesini ısrıdı yahu.hiç utanma arlanma kalmamış bunlarda.bir tanesi elini kızın göğsine soktu çaktırmadan.hayatımda öyle pis bir ortama girmemiştim.kızın biriyle yalnız kalınca hemen yan taraftaki bir çocuk eliyle cinsel münasebet işareti yaptı.indir lan elini kolunu terbiyesiz herif dedim ben de.ama herkes bunu normal karşılamıştı ben anlatınca.bu sene iyi bir anadolu lisesine gideceğim ama oradaki öğrenciler bunlar gibi olmaz inşallah.gerçi kayıt yaptırıken askılı tişörtünün üstünde jack daniels resmi olan,şapkasını ters çeviren tipler gördüm.e haliyle insan böyleleriyle konuşmak bile istemiyor sonra da asosyal deniyor benim gibilere.bu güne kadar arkadaşlarımın yüzüne güldüm ortama ayak uydurdum ama artık yeter.olmadığım bir insan gibi davranmayacağım ve istemediğim ortamlarda bulunmayacağım.anlatacak kimsem yoktu rahatladım yahu.

Yuh kaldı mı senin gibi düzgün gençler. Aferin, bozma kendini .

• Onlarla takılma bırak otur evinde kitap oku film izle bir şeyler araştır gündemi takip et müzik konusunda kendini geliştir bir enstrüman çalmaya başla dinlemediğin müzikleri dinlemeye başla pink floyd deep purple ac/dc vb. gibi dine yönel namazını kıl bilgisayar başında boş boş oturmak yerine tek başına gezebilirsin istediğini yap asosyal olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Kişilik olarak ailen güzel yetiştirmiş.Ama sana abi tavsiyesi ortamlardan kaçma yani ortama uy sigara iç , karı kızla seviş demiyorum.Sadece çevreni geniş tut herkesle muhabbetin olsun.Zaten kafa dengi insanlarla karşılaştıkça en yakın arkadaşlarının yeri ayrı olur.Bu arada bende 4 yıl önce gürçeşme lisesinden mezun oldum.Yani bizim lisenin ortamı az çok duyulmuştur.Her tarzda insan vardı.Torbacısı ,gaspçısı vb tarzı..

sigara iç mi ? sigara iç demenle zaten günaha teşvik ediyorsun + sağlığına zarar ver diyorsun su altından

sen sen ol konuyu açan arkadaş hiçbir şekilde sağlığına zarar verecek içki sigara vs. şeylerden uzak dur özellikle sağlık.Din tarafıda önemli ama sağlık şakaya gelmez.Asosyal olma bir sürü elit insan var çevrede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

seviyorum asosyalliği okulda kafana göre birini bul misal ben Dw izleyen birilerini aradım birini buldum böyle ilgi alanların varsa tam senin kafadan adam bulursun

ilgi alanına göre değil,ar namus bilen,efendi,düzgün insanlarla konuşacağım artık.sonuçta ilgi alanlarımız aynı olsa bile bahsettiğim şeylerden bihaber olan insanlar çok.tavsiye için teşekkürler.

gülüm ben 29 yaşındayım erken yaşta alkole ve sigaraya başladım ben namusuz mu oldum şimdi?

lafını bilde konuş biraz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scampt

Asosyallikleriyle övünenlerin olayı züğürt tesellisi.

Sen de 1-2 mıncık alaydın canım sonra geçer giderdin. İlla onlar gibi olacaksın değil ya. Al işte hevesini

başkasını seviyorum.ama artık birleşmemiz imkansız.nedenini sorma.şu anlık alamam yani mıncık falan.

birleşme derken cinsel birleşme mi?
  • En doğru olanını yapıyorsun, sana zarar verecek arkadaşlıklar kurma, sana ileride fayda sağlayacak ve yardıma ihtiyacın olduğunda sana elini uzatacak insanlarla arkadaşlık kur. O gördüğün tipler böyle büyüyorsa gelecekte ne olacakları belli zaten. Yaşından fazla olgunsun ve sigara gibi salakça bir şeyi özenmemeni de takdir ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 19 Ağustos 2013; 9:50:28 >
  • Annem arada sen erken mi buyudun deyip kiziyor bana ya ne olacakti şu tiplerin yanında mı duracaktım

• Yaşıtlarından utanmak yerine arkadaş çevreni değiştir.
  • quote:

15 yaşında olmalarına rağmen

Gerisini okumadım ama hep öyle olur
  • böyle konu açman yanlış konu dışında burada o dediğin elemanların asosyal olan halleri var böylelerinin dünya görüşü 250 gramdan ibaret hayatlarının merkezine onu almışlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.