H

Yüzbaşı
25 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 1)
Gönderileri
İşlemci AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Kutusuz , Fanlı)
1​
Anakart Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
1​
Bellek Kingston 16GB(2x8) HyperX Fury 3200mhz CL16 DDR4 Ram (HX432C16FB3K2/16)
1​
Ekran Kartı Gigabyte GeForce RTX2060 Super Gaming OC White 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
1​
SSD Disk Kingston 480GB A400 Okuma 500MB-Yazma 450MB SATA SSD (SSA400S37/480G)
1​
Kasa Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
1​

İyi günler, yukarda gördüğünüz sistemi toplamayı düşünüyorum. Bütçem 7000 TL sizce bu sistemde şunu şununla değiştir dediğiniz bir parça var mı? Görüşlerinizi bekliyorum.
İki kişi girmek için yanıma 1 kişi arıyorum cs rank global fakat çok eskiden esea aldığımdan dolayı rank düşük yanımda birlikte rank atlamak isteyen iyi bir oyuncudan mesaj bekliyorum

Resimlerde gördüğünüz gibi main hesabım satılıktır steam level 11 dir. Fiyat 300 Tl dir.
Arkadaşlar bende yamaha np31 var satmaya çalışıyorum letgo ilan açtım ikinci el bölümüne ilan açtım fakat alıcı bulamıyorum başka nerelere açabilirim acaba ilan ?
Bu dövmeyi köprücük kemiği ve göğüs ortasına yaptırmayı düşünüyorum ilk dövmem olucak o yüzden biraz kararsızım bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istedim
Bu yaz kiev veya wroclaw a gideceğim aiesec ile fakat hangi şehri seçmem konusunda kararsızım bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar hiç tuğberk hocadan introduction to economics 1 alan oldu mu
iyi günler daha yeni rival 300 mouse aldım fakat bilgisayarda mouse çalışmıyor ilk taktığımda ışık geliyor hareket ediyor daha sonra pc kendine geldiğinde mouse hareket etmiyor ışıkta gidiyor. Aygıt yöneticisinde mouse düzgün çalışıyor olarak gözüküyor ayrıca usb 2 ve 3 de ikisinde de denedim fakat yine çalışmıyor bir de steelseries in enginede de mouse ı görmüyor bu arada fareyi başka bilgisayara taktığımda fare çalışıyor ama şöyle bir sıkıntı var benimde usb portlarım çalışıyor yardım ederseniz sevinirim.
Şuanda rütbem lem sup. idim fakat derank oldum birlikte oyun oynayabileceğimiz lem ve üstü oyuncular arıyorum. Oyunda saygı çerçevesini yitirmeden kendine ve diline hakim olabilen birileri arıyorum veya halihazırda birlikte oynadığınız birileri varsa onlara katılmak istiyorum. İsteyen steam linkini paylaşabilir.İyi forumlar
arkadaşlar acaba anadolu üniversitesi endüstri mühendisliği 1. sınıfı bitiren birileri var mı 2. ve 3. sınıf olabilir acil yardımınız gerekiyor
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.092
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 32.054 (Bu ay: 580)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 400 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.