Şimdi Ara

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi...

Hangi okuldasın?

karşıyaka lisesine geçtim lise 1'im daha.

Dediğin olaylar bu okulda mı oldu?
  • quote:

quote:

quote:

Hangi okuldasın?

karşıyaka lisesine geçtim lise 1'im daha.

Dediğin olaylar bu okulda mı oldu?

hayır,arkadaşım yanına birini daha almış benden habersiz.yanına aldığı çocuğun arkadaşlarının yanına oturduk yarım saat.olay bir parkta geçiyor,çimenliklerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

analarının babalarının suçu. nesil kötü.. gelecek kötü..

ana,baba biryere kadar.yeni nesli bozan şey popüler kültür ve televizyon.
  • yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagertha Lothbrok -- 19 Ağustos 2013; 13:55:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ciddi ise biraderim helal olsun, bu duruşun sana hayatta çok şey kazandıracak emin ol. Onların utanılacak, salaklık odlu bir geçmişi olacakken sen o zaman da adamdım diyebileceksin. Asosyallik meselesine gelince de emin ol yaşıtlarından daha olgunsun, her türlü kafana uyan insanlarla tanışacaksın ilerde, şimdilik gülümse S.. et de.
  • Ortam,çevre farkı sen kötü süne denk gelmişsin kendi çevreni kur kendi kafandan adamlarla rahat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhat B.

yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu

internet ortamında ya demeyi sevmiyorum.zaten türkçeyi gerektiği gibi kullanmıyoruz,üstüme düşeni yapmaya çalışıyorum ben de herkes gibi.

• kısaca asosyalın tekiyim sosyal insanları kıskanıyorum deseydin.duyan da millet sokaklarda bir birini elliyor sanacak.

• Hocam anlattıkların haklı geldi ama, eski sevgilimin memelerini sokakta elleyip öpüyordum ama terbiyesiz biri değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Arkadaşlar lütfen kendinizi kandırmayın. Benimde etrafım hep böyle o yüzden asosyal olacam, yok işte asosyal olmanın iyi yönü; bu tür işlere karışmamak gibi saçma sapan düşünceler içine girmeyin. Asosyal olmanın ZERRE KADAR İYİ YÖNÜ YOK. Bunu aklınızdan çıkarmayın. 1-2 hafta içerisinde ASOSYAL ve SOSYAL FOBİ üzerine bir konu açacağım. Bu tür sorunlardan nasıl kurtunulur diye. Eğer verdiğim tavsiyelere uyarsanız bu illetten kesinlikle ve kesinlikle kurtulacaksınız emin olun . Hepinize iyi forumlar.

Arkandayız hocam kurtar bizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat B.

yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu
    yahu yahu

internet ortamında ya demeyi sevmiyorum.zaten türkçeyi gerektiği gibi kullanmıyoruz,üstüme düşeni yapmaya çalışıyorum ben de herkes gibi.

Yanlış anlama bende senin durumundayım çok iyi anlıyorum durumunu ve son sınıfım inşallah..

sadece yahu sorun o yani..

• Tereciye tere satma burda ellemeyi sende istiyorsun bende isterim kişiliklerimiz o insanlarla aynı doğrultuda ilerlemiyorsa buda bizim sorunumuz değil kafa dengini bul tavsiyem 3 kişiden fazla arkadaş grubu olmayın.

Not:liseyi bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Hocam anlattıkların haklı geldi ama, eski sevgilimin memelerini sokakta elleyip öpüyordum ama terbiyesiz biri değilim.

nedense güldüm :D.ama sokakta yapmanız gerçekten yanlış,evde yapın bence .
  • hani küçükken öpüşme sahnesi çıkınca kanalı değiştirip büyüyünce o sahneleri arayan çocuklar var ya sen de onlara dönüşeceksin , bu kadar kırılgan hassas olma ortama gir ama onların yaptığını yapma , demiyorum ki onlar yaptıklarında haklı , biraz sert ol olaylar karşısında kızlar gibi uzaklaşma . zaten kendine güveniyorsan bunlara pabuç bırakmazsın , kendi ortamını kendin büyüt onlar senin yanına gelsin , lisedeyken 5 kişilik arkadaş grubumuz vardı ne terbiyemizden taviz verdik ne de itibarımızdan kimseyi küçük görmedik 1 aydan sonra 2-3 kız geldi muhabbet kurmak için öyle öyle derken bir sıra boyu kızlı erkekli samimi sohbetlerimiz oldu sevdiğimize hediye alırken danışır olduk halen de dostuz , fazla yazdım dediğim gibi sen kendin gibileri bul büyüt bak gör o zaman sosyalliğin dibini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

kısaca asosyalın tekiyim sosyal insanları kıskanıyorum deseydin.duyan da millet sokaklarda bir birini elliyor sanacak.

yalan mı söylüyorum yani bu mudur ?asosyal felan değilim işime gelmeyenle konuşmam.istesem o ortama girip ben de onlar gibi davranabilirdim ve birkaç haftaya ordan bir sevgili bulup elleyebilirdim ama yapmadım.ordaki kızların sorularına kısa cevaplar verip kestirip attım çünkü çok terbiyesizler ve basit kızlar.
  • Benim çözemediğim bir şey var. Öyle çocuklar gibi olmadığın için asosyal olmazsın ki. Ne bileyim devir eski devir değil müzik enstrümanları öğrenebilirsin spor klüplerine gidebilirsin, dil öğrenebilirsin, ne bileyim izmirde üniversiteler var illaki speaking kursları vardır onlara katılırsın ingilizce konuşmaya çalışırsın filan. Ayrıca ben sana şöyle diyeyim içinde kesinlikle de şu korku var değil mi ? Sosyal statü kaybetme korkusu. Çünkü eğer onlar gibi olmazsan ezik gözükürsün, ne bileyim onlar seninle dalga geçebilir vs. vs. Yok korkmuyorum filan deme bu herkeste olabilir çünkü televizyon bunu dayatıyor. Nerede böyle şerefsiz tip varsa senin anlattığın gibi televizyonda popüler çok karizmatik filan gösteriliyor.
    Uzun lafın kısası atalarımız iyi demiş arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. Onlar gibi ileride hiç bi işe yaramayacak bir tip olmak istemiyorsan kendin kaliteli bir insan olmaya çalış ki arkadaşında öyle olsun. Kimse yalnız kalmaz bu dünyada

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

hani küçükken öpüşme sahnesi çıkınca kanalı değiştirip büyüyünce o sahneleri arayan çocuklar var ya sen de onlara dönüşeceksin , bu kadar kırılgan hassas olma ortama gir ama onların yaptığını yapma , demiyorum ki onlar yaptıklarında haklı , biraz sert ol olaylar karşısında kızlar gibi uzaklaşma . zaten kendine güveniyorsan bunlara pabuç bırakmazsın , kendi ortamını kendin büyüt onlar senin yanına gelsin , lisedeyken 5 kişilik arkadaş grubumuz vardı ne terbiyemizden taviz verdik ne de itibarımızdan kimseyi küçük görmedik 1 aydan sonra 2-3 kız geldi muhabbet kurmak için öyle öyle derken bir sıra boyu kızlı erkekli samimi sohbetlerimiz oldu sevdiğimize hediye alırken danışır olduk halen de dostuz , fazla yazdım dediğim gibi sen kendin gibileri bul büyüt bak gör o zaman sosyalliğin dibini .

ben işime gelmeyenle konuşmam,o kızlarla konuşup onlarınki gibi bir sohbet kurabilirdim ama yapmadım.kendim gibi olan arkadaşlarımla takılıyorum dediğin gibi.sınıftaki bütün kızlarla çok iyi muhabbetlerimiz vardı hepsine siz benim bacımsınız derdim ve öyle de kaldılar hiçbirini ellemedim..yani kızlar için kendimi olduğumdan farklı göstermiyorum.

• Neyse anadolu lisesine gidecekmişsin galiba. Meslek lisesine gitseydin iki gün sonra apaçilerle ilgili konu açabilirdin
    Bilirsin meslek lisesinde fazla kız yoktur. Okulun önde gelen güya reis denen elemanları bu kızlarla gezer dolaşır garip olan şu ki kızlarda onlarla beraber olmaktan zevk alır. Anadolu Lisesi'nin ortamı meslek lisesine göre çok çok rahattır öğrenciler olsun veya hocalar olsun, biraz rahat hisset bence kendini. Arkadaş ortamını direk bulabilirsin bir bakmışsın aralarındasın
    O arkadaşlarına gelince bence cevabı çok basit rahatsız olduğun ortamlara hiç girme. 15 yaşında sigara üstüne sigara yakmak özentilikten başka bir şey değildir bence. Daha 15 yaşındaymış arkadaşların önlerinde uzun yıllar var sigara içmelerine sebep olabilecek neler var ki, dert yok tasa yok, her şeyin üstesinden gelebilirsin sonuçta o yaşta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 19 Ağustos 2013; 14:20:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cezager

Benim çözemediğim bir şey var. Öyle çocuklar gibi olmadığın için asosyal olmazsın ki. Ne bileyim devir eski devir değil müzik enstrümanları öğrenebilirsin spor klüplerine gidebilirsin, dil öğrenebilirsin, ne bileyim izmirde üniversiteler var illaki speaking kursları vardır onlara katılırsın ingilizce konuşmaya çalışırsın filan. Ayrıca ben sana şöyle diyeyim içinde kesinlikle de şu korku var değil mi ? Sosyal statü kaybetme korkusu. Çünkü eğer onlar gibi olmazsan ezik gözükürsün, ne bileyim onlar seninle dalga geçebilir vs. vs. Yok korkmuyorum filan deme bu herkeste olabilir çünkü televizyon bunu dayatıyor. Nerede böyle şerefsiz tip varsa senin anlattığın gibi televizyonda popüler çok karizmatik filan gösteriliyor.
    Uzun lafın kısası atalarımız iyi demiş arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. Onlar gibi ileride hiç bi işe yaramayacak bir tip olmak istemiyorsan kendin kaliteli bir insan olmaya çalış ki arkadaşında öyle olsun. Kimse yalnız kalmaz bu dünyada

semtimdeki,hatta şehrimdeki yaşıtlarımın çoğu öyle çünkü.bu yüzden sosyal olmayı tercih edeceğimi söyledim.ayrıca televizyon izlemiyorum sadece birkaç radyo programı dinliyorum çünkü türk kanalları insanları aptal yerine koyuyor.yazdığınız atasözüne kesinlikle katılıyorum.

• Adınla vuraydın ağızlarına

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.