Şimdi Ara

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
6.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün bir arkadaşımla onun tanıdıklarından oluşan bir grupla yarım saat kadar oturmak zorunda kaldık.fakat beş dakika geçmeden oradan ayrılmak istedim.çünkü kızlar benim biilmeidğim küfürleri ediyor,erkeklerse kızlara kardeşim deyip orasını burasını ellemeye çalışıyordu.15 yaşında olmalarına rağmen sigaranın birini bitirip öbürünü yakıyorlardı.bir erkek sevgilisinin kucağında otururken memesini ısrıdı yahu.hiç utanma arlanma kalmamış bunlarda.bir tanesi elini kızın göğsine soktu çaktırmadan.hayatımda öyle pis bir ortama girmemiştim.kızın biriyle yalnız kalınca hemen yan taraftaki bir çocuk eliyle cinsel münasebet işareti yaptı.indir lan elini kolunu terbiyesiz herif dedim ben de.ama herkes bunu normal karşılamıştı ben anlatınca.bu sene iyi bir anadolu lisesine gideceğim ama oradaki öğrenciler bunlar gibi olmaz inşallah.gerçi kayıt yaptırıken askılı tişörtünün üstünde jack daniels resmi olan,şapkasını ters çeviren tipler gördüm.e haliyle insan böyleleriyle konuşmak bile istemiyor sonra da asosyal deniyor benim gibilere.bu güne kadar arkadaşlarımın yüzüne güldüm ortama ayak uydurdum ama artık yeter.olmadığım bir insan gibi davranmayacağım ve istemediğim ortamlarda bulunmayacağım.anlatacak kimsem yoktu rahatladım yahu.

5 ay sonra gelen edit:tanrım,ne kadar aptalmışım.o gün ordan bi kız kaldırabilirdim .bir sevgilim oldu ve ayrıldım.ayrılmadan önce onunla bişeyler yapmalıydım .neyse.artık memeleri çok seviyorum ve büyüyünce ben de meme ellicem hatta onları ısırıcam.hepinize teşekkürler YAHU.hahahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çivilisopa -- 8 Aralık 2013; 18:53:09 >

• asosyal olmanın faydaları lise 2 ye gdçtim daha öyle ortama girmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terbiyesizler ya anaları babaları nasıl ses çıkarmıyor hayret bi karşıma çıksalar keşke... klavye delikanlısı demeyin arkadaşlar
    kolaynya döküp yakacan kollarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

asosyal olmanın faydaları lise 2 ye gdçtim daha öyle ortama girmedim

asosyal değilim kesinlikle kardeşim ama bu gidişle öyle olacağım çünkü izmirdeki yaşıtlarımın büyük bölümü böyle.geri kalanlarıda bana denk gelmiyor herhalde.
  • Sen kendini bozma kardeş onlara yazık olacak.Elbet bir kişi bile senin kafadan vardır sen onunla takıl hiç olmadı okulda dersi dinle tenefüste kendin otur bahçede insanları gözlemle okuldan sonra zaten rahatsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

asosyal değilim kesinlikle kardeşim ama bu gidişle öyle olacağım çünkü izmirdeki yaşıtlarımın büyük bölümü böyle.geri kalanlarıda bana denk gelmiyor herhalde.

zaten asosyal olan benim sen iyi bi lise kazandıysan güzel ama o tipte olmasa da o karakterde insanlar olacak

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    lise 3e geçtim kızlara kardeşim diyip yanımıza gelince samimi olmamıza ragmen orasına elledim burasına elledim diye böbürlene böbürlene anlatanlar var erkekler sigara içmeyi marifet zanneder zaten lise birde sınıfın 4/3 ü sigaraya baslar sigara içenler içmeyenleri ezmeye çalışır çünkü herkezde havalı olmak insanların ilgisini çekmek gibi bi hırs vardır klonlanmış gibi aynı şeyleri yaparlar sınıfımdan hatta okulumdan nefret ediyorum Allahdan benim gibi düşünen 4 5 arkadasım var ona ragmen sınıfda geçirdigim 80 dakika bir gün gibi geliyor halini en iyi anlayanlardan biri benim yani

edit:ufak tefek imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gacha -- 19 Ağustos 2013; 2:12:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Sen kendini bozma kardeş onlara yazık olacak.Elbet bir kişi bile senin kafadan vardır sen onunla takıl hiç olmadı okulda dersi dinle tenefüste kendin otur bahçede insanları gözlemle okuldan sonra zaten rahatsın.

dediğin gibi yapacağım kesinlikle zaten başka türlüsü benim gibilere uygun değil.
  • Asosyal takıl öyle sosyal olucağına!

• quote:

quote:

Sen kendini bozma kardeş onlara yazık olacak.Elbet bir kişi bile senin kafadan vardır sen onunla takıl hiç olmadı okulda dersi dinle tenefüste kendin otur bahçede insanları gözlemle okuldan sonra zaten rahatsın.

dediğin gibi yapacağım kesinlikle zaten başka türlüsü benim gibilere uygun değil.

Maalesef en kötüsüde bu tarz insanlarla bir şekilde konusmak zorunda kalıyorsun. Tek tavsiyem sana önyargılı olma demektir ne olursa olsun önyargılı olma ancak sen kendi bildiğin gibi takıl kendine uygun birini bulursun rahat ol. Ayrıca Anadolu lisesi demişsin puanı yüksekse yüzde 2.5nin altındayda yani her türden insan olur arkadaşsız kalmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz11

lise 3e geçtim kızlara kardeşim diyip yanımıza gelince samimi olmamıza ragmen orasına elledim burasına elledim diye böbürlene böbürlene anlatanlar var erkekler sigara içmeyi marifet zanneder zaten lise birde sınıfın 4/3 ü sigaraya baslar sigara içenler içmeyenleri ezmeye çalışır çünkü herkezde havalı olmak insanların ilgisini çekmek gibi bi hırs vardır klonlanmış gibi aynı şeyleri yaparlar sınıfımdan hatta okulumdan nefret ediyorum Allahdan benim gibi düşünen 4 5 arkadasım var ona ragmen sınıfda geçirdigim 80 dakika bir gün gibi geliyor halini en iyi anlayanlardan biri benim yani

edit:ufak tefek imla hataları

hayatımda sigara içmedim,bu yaşta içenle de işim olmaz.asıl kendileri kaybediyorlar bu yaşta bu illete başlayarak ama haberleri yok.

• Şapkasını ters çevirenler naptı hayırdır

• quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

quote:

quote:

Maalesef en kötüsüde bu tarz insanlarla bir şekilde konusmak zorunda kalıyorsun. Tek tavsiyem sana önyargılı olma demektir ne olursa olsun önyargılı olma ancak sen kendi bildiğin gibi takıl kendine uygun birini bulursun rahat ol. Ayrıca Anadolu lisesi demişsin puanı yüksekse yüzde 2.5nin altındayda yani her türden insan olur arkadaşsız kalmazsın.

Alıntıları Göster
    Sana ne zararı var dostum senin memeni mi ısırıyorlar. Korkak alıştırma kendini her ortama alış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Minor Scale

Sana ne zararı var dostum senin memeni mi ısırıyorlar. Korkak alıştırma kendini her ortama alış.

her gördüğümde gülüyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mannotcaring

Şapkasını ters çevirenler naptı hayırdır

şapkasını ters çevirenlere bir lafım yok kardeş ama o jack daniels tişörtüyle o ters şapka gerçekten nasıl bir özenti olduğunu gösterdi bana o arkadaşın.
  • seviyorum asosyalliği okulda kafana göre birini bul misal ben Dw izleyen birilerini aradım birini buldum böyle ilgi alanların varsa tam senin kafadan adam bulursun

• Kalktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minor Scale

ortamları batsın yahu,ne hayır gelir onlar gibilerden.
  • quote:

seviyorum asosyalliği okulda kafana göre birini bul misal ben Dw izleyen birilerini aradım birini buldum böyle ilgi alanların varsa tam senin kafadan adam bulursun

ilgi alanına göre değil,ar namus bilen,efendi,düzgün insanlarla konuşacağım artık.sonuçta ilgi alanlarımız aynı olsa bile bahsettiğim şeylerden bihaber olan insanlar çok.tavsiye için teşekkürler.
  • Kardesim genclik cok kotu bozdu. Sen sen ol aklini kullan efendi biri ol. Asla serseri diyilcek biri olma.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.