Şimdi Ara

Yasin bilerek mi sabote etti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yasin oyuna girdikten sonra bilmem dikkatinizi çekti mi ama tüm ama tüm hareketleri topu karşı takıma vermek ve ya kaybetmek amacıylaydı. Ayağına gelen hiçbir topu faydalı olmak için kullanmadı ve her seferinde bence bilerek yanlış kullandı. Ben bir yarası olduğunu düşünüyorum özellikle sol açık gibi bir pozisyon boş dururken Tudor'un onu değil Tolga'yı tercih etmesine içerlenmiş olabilir gibime geliyor...

İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • Yasin'in her zamanki hali işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Olmadı Almanya'ya gider merçedes var bizde instegram ja evet ja ben yasin Y7 derler bana ja ronaldo ja evet şimdiki aklım ve gençliğim olsa ronaldoyum ja

Almanya'dan kim alır onu.. Sözleşme de uzatacaklar.. yazık bu çapsız şu takımda yer alıyor
    İlk geldiğinde kendini gösterme duygusu vardı ve çok fazla mücadele ediyordu. Şimdi büyük topçu havasına girince mücadeleyi azalttı, boş boş dolanıyor sahada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu maç özelinde değilde genel olarak konuşmak istiyorum, Yasin-Selçuk-Sinan-Sabri-De jong filan bence Tudor'u sezon başı yollatmak için elinden geleni yaptığını düşünüyorum.

Sezon öncesi yapılacak transferleri görünce duyunca bence gönderileceklerini yada yedek kalacaklarını görüp, Tudor'u sabote etmek istediler...Zaten Tudor'u göndermiş olsalar gelen antrenör belki onlara tekrar şans verecek belki böylesine transfer furyası olmayacaktı.

Östersunds maçlarını bu sebeple kaybettiğimizi düşünüyorum, belki o sebepten Selçuk'un gıkı çıkmıyor. Artık gitmesinin yada kalmasının bir hükmü kalmadı.

Tudor kaldı en iyisi oldu demiyorum, Tudor'u geçen seneden ötürü beğenmiyorum. Özellikle futbolcu yönetimi kötü geliyor, fakat geçen sezon tek sıkıntı onda olmayabilirdi. Bu sezon artık başladık, bekleyip göreceğiz...

• bu yasini kim aldı takıma merak ediyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.