Şimdi Ara

TEŞVİK PRİMİ VERMEK 2007 YILINDA TFF CE SUÇ KAPSAMINA ALINDI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEŞVİK PRİMİ 2006 YILINDA NE FUTBOL FEDERASYONU TALİMATLARINDA, NEDE CEZA HUKUGUNDA TEŞVİK VERMEK SUÇTUR DİYE BİR MADDE YOK.

2007 YILINDA TEŞVİK SUÇ YAPILMIŞ.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=528857&title=tesvik-primi-suc-kapsamina-alindi&haberSayfa=1

• Bu haberle fenerlilerin sevinci kursağında kaldı sanırım.
  • Zaten o belgenin ne belgesi olduğuyla ilgili bir bilgi de yok şu an...
  • ama teşvik belge küme
  • bu savunmayı biz yapmayalım dostlar bırakalım fenerliler yapsın ... şikeyi 20 sene öncede yapmışsak yine düşelim ... ayrıca ceza hukukunda lehte durumlarda yasalar geri yürür ama aleyhte durumlarda geri yürümez ...
  • yaptıysak (ki sanmıyorum yaptığımızı) amma ballı takımmışız he
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

bu savunmayı biz yapmayalım dostlar bırakalım fenerliler yapsın ... şikeyi 20 sene öncede yapmışsak yine düşelim ... ayrıca ceza hukukunda lehte durumlarda yasalar geri yürür ama aleyhte durumlarda geri yürümez ...

şike ve teşvik ayrı şeylerdir karıştırmayalım.teşvik ile şikenin cezası aynı olmamalı.ayrıca o zamanda teşvik diye bir suç yok.sadece klüplere yakıştırmıyorlardı bu durumu.son yazdığına gelince spor hukukçusu cevabını kesin bir dille verdi.yani kısaca gs teşvik yapmış olsa bile ceza alamaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şike yaptıysak ve küme düşmez isek 1 kuruş param Galatasaray'a geçtiyse haram olsun.Yaptıysak işallah düşeriz.

Ama yapmadığımızı adım gibi biliyorum...
  • Teşvik primi verdiğimizi nerden çıkardınız?

Ki ihtimal vermiyorum ama hadi oldu da teşvik primi vermiş olduğumuz belgelendi, böylesine bir savunma yapmak yani "2007 de suç sayılmış, ceza alamayız" demek bize yakışır mı?

Ne gereksiz konular açılıyor, anlamak mümkün değil.
  • Biz öyle şey yapmayız
  • Denizlispor-FB maçı tarihinde yani 14.05.2006'da geçerli olan TFF Disiplin Talimatına (02.08.2005 tarih ve 25894 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren talimat) göre;

m.36 - Bir futbol müsabakasının neticesinden faydalanması mümkün olan kuruluş ve kişilerden maddi menfaat temini suretiyle müsabakaya katılan, bu suretle müsabakaya katılanlara maddi menfaat vaadinde bulunan veya temin veya ita eden kişi veya kuruluşlar, altı aydan iki yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılırlar. Sorumluluğu bulunan kişi veya kuruluşlara ayrıca para cezası verilir.

Aynı talimatın 56. maddesi,

m.56- Soruşturma zamanaşımının başlangıcı olay günüdür.

a) Futbol faaliyetlerinden aralıksız bir yıl ayrılmış kişiler hakkında soruşturma yapılmaz.

b) İhtar cezasını gerektiren hallerde üç ayın, para cezası , müsabakadan men ve süreli hak mahrumiyeti cezalarını gerektiren fiillerde iki yılın, sürekli hak mahrumiyeti cezasını gerektiren fiillerde üç yılın geçmesi, küme düşürme cezasını gerektiren fiillerde ise en geç müteakip futbol müsabaka mevsiminin sona ermesi ile soruşturma ortadan kalkar.

http://www.facebook.com/notes/kemal-t%C4%B1nmaz/tff-galatasaraya-ceza-veremez-/228192707224790

• Beyler naptınız ya Fenerlilere yazık oldu, biraz olsun sevinmişlerdi halbuki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

bu savunmayı biz yapmayalım dostlar bırakalım fenerliler yapsın ... şikeyi 20 sene öncede yapmışsak yine düşelim ... ayrıca ceza hukukunda lehte durumlarda yasalar geri yürür ama aleyhte durumlarda geri yürümez ...

Fenerliler 14 nisandan sonrasına bakıldığına seviniyorlardı şimdi çok üzülecekler

Galatasaray'a hiçbir şey olmayacak şike yaptıysa bile çünkü bu ülkede ceza hukuku denen birşey var . Zaten birşey yapmadığıda ortaya çıkacak o zaman fenerli arkadaşlar çıkıp federasyon galatasarayı koruyor diyecekler

• Küme düşmeme maçına çıkan takıma teşvik primi versen ne yazar vermesen ne yazar.. Zaten o maç hayatın en önemli maçıdır ki...
  • Yaptıysak cezasını çekelim. Bu işin 2005'i falan olmaz. Hepsi incelenmeli. Fenerlilere laf ediyorsunuz ama kendi takımınıza olunca onlardan daha beter oluyorsunuz. Kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Yaptıysak cezasını çekelim. Bu işin 2005'i falan olmaz. Hepsi incelenmeli. Fenerlilere laf ediyorsunuz ama kendi takımınıza olunca onlardan daha beter oluyorsunuz. Kusura bakmayın.

fenerbahçe teşvik verdi diye kümeye atmıyorlar.

şikeden atıyorlar. teşvikde var ama asıl olay birçok maçta şike.

sapla samanı birbirine karıştırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Yaptıysak cezasını çekelim. Bu işin 2005'i falan olmaz. Hepsi incelenmeli. Fenerlilere laf ediyorsunuz ama kendi takımınıza olunca onlardan daha beter oluyorsunuz. Kusura bakmayın.

Teşvik olmasa da şike şikedir. Bu böyle. Sonuçta şerefinle oynuyor musun? Hayır. Fenerbahçe teşvik dolayısıyla yargılanıyor diye bir şey demedim. Laf ettiğiniz adamlara benziyorsunuz dedim.

• Teşvik şikeye göre düşük seviyeli olsa da kötü birşey. Yönetimden gelen açıklamaya göre şike soruşturması ile ilgimiz yok.
    Ben kulübüme güvenmek istiyorum ve güveniyorum. Eğer bu işlere bulaşmışsak cezamızı çekeceğiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Teşvik olmasa da şike şikedir. Bu böyle. Sonuçta şerefinle oynuyor musun? Hayır. Fenerbahçe teşvik dolayısıyla yargılanıyor diye bir şey demedim. Laf ettiğiniz adamlara benziyorsunuz dedim.

hocam ya sen derdini anlatamıyorsun yada ben anlıyamadım.

teşvik olmasada şike şikedir demişin. şikede zaten o takım sana yatacak karşılıgında para alacak teşvik vermiyorsunki şike yapıyorsun maçın sonucu belli. ama teşvikde öylemi iyi oyansınlar die para verirsin ama karşı takım aslanlar gibi yener elden bişi gelmez.

teşvikde ise zaten karşı takım namuslu ise sahaya çıkış amacı olan galibiyet için o takımı biraz daha pof pofluyorsun.

mesela iddası yokdur ligde maça kendilerini vermiyeceklerdir sende zaten görevleri olan galibiyet için adamları teşvik ediyorusun.

ben demiyorum hoş bişi ama sonuçta şikenin yanında teşvik hiçbişi degildir.

denizli teşvik alsın almasın zaten görevi feneri yenmektir. teşvik verdik diye fener yenemiyorsa bu fenerin sorunudur yenecen alacan kupayı.

bu ülkede amatörden tut en üst liglere kadar teşvik primi vermemiş klüp yoktur. gs de geçmişde illaki vermiştir.

uzun lafın kısası şike ile teşvik aynı kefeye konulmayacak kadar farklıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.