Bildirim
Fenerbahçeli futbolcular, böyle tahrik etti! İşte o görüntüler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oguzhanin kirmizi gormesi lazimdi veremedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
futbol oynayacak mecalleri olmayınca napsınlar fark olmuş 9 puan
quote:
Orijinalden alıntı: hasan-1907
Meloyu hiç sevmezdim ama bunların hakkından Melo geliyormuş hak ediyorlarmış
Melonun da arkasından sahaya dalıyorlardı demek hep tinerin etkisiymiş volkanı görünce geri basan dayı gibi
Melo, Emre'yi de oyundan attırırken fenerin hakkından mı geldi yani? Size yapılınca dünyanın en karaktersizi, en çirkefi Melo. Siz yapınca, bunların hakkından Melo ve Persie gibileri gelir. Oh ne ala memleket, iyi di mi böyle?
Neyse gün gelir devran döner... Fenerlilerin, "ofsayttan atılan golle ya da hakem hatasıyla yenmesi de bi başka güzel oluyoo yaaa" dediği günleri unutmadık. Bunu da unutmayız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BMW 5.20 F10
-
Yaw şöyle video yapacaksınız madem görüntüleri bari kesmesinler hayır hepsi aynı bokun farklı tonu bu olaylar oluyor her seferindede aynı tartısmalar devam ediyor. Bu kadar kes yapıstır yapıp koca 90 dk dan 50 sn video çıkartılmış. Tosicin pozisyonda hakem vermiş fualü ne diye adamın üzerine koşarsın ki . Külhan beyi misin sen dun ıkı takımında top oynamaya niyeti yoktu maç başladı başladılar zaten dalaşmaya . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: reguse
quote:
Orijinalden alıntı: hasan-1907
Meloyu hiç sevmezdim ama bunların hakkından Melo geliyormuş hak ediyorlarmış
Melonun da arkasından sahaya dalıyorlardı demek hep tinerin etkisiymiş volkanı görünce geri basan dayı gibi
Melo, Emre'yi de oyundan attırırken fenerin hakkından mı geldi yani? Size yapılınca dünyanın en karaktersizi, en çirkefi Melo. Siz yapınca, bunların hakkından Melo ve Persie gibileri gelir. Oh ne ala memleket, iyi di mi böyle?
Neyse gün gelir devran döner... Fenerlilerin, "ofsayttan atılan golle ya da hakem hatasıyla yenmesi de bi başka güzel oluyoo yaaa" dediği günleri unutmadık. Bunu da unutmayız
Ofsayttan atılan goller hakemin hataları vs geçen sene 3 2 kazandığınız maçtan bahsediyorsunuz demi.
Dünkü maçta temiz bir galibiyet aldık leke sürmeyin maçı bjk taraftarı ve oğuzhan gerdi bunun kurbanı da tosiç oldu.
Ortasahanın gerisinden verilen Ofsayt mı dersin atılan temiz golün iptali mi dersin ne dersen varhakem daha napsın size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 6 Şubat 2017; 17:42:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yoo onu kastetmiyorum. Ben hakemi savunmuyorum ki veya fenerin galibiyetine çamur atmıyorum. Nizami golünüz iptal edildi diyorum, hatta ofsayt olmayan pozisyona da ofsayt verildi diyorum.
Benim kastettiğim şey şu; fenerbahçe forumlarında bazı arkadaşlar, fenerbahçe ofsayttan gol attığında ve rakip taraftarlar ve hatta bazı fenerli arkadaşlar da ofsaytmış hakikaten demelerine rağmen "ohhhhhhh ofsayttan atılan golün tadı da bir başka oluyormuş beeee
" diyecek kadar olayı abartmışlardı. Böyle bir tepkiyi sadece Fenerli taraftarlardan gördüm...
Ben Beşiktaşlı taraftarların, Beşiktaş aleyhine olan fakat Beşiktaş lehine verilen bir kararda hakemi protesto edişleriyle taraftarlık kültürü öğrendim. O yüzden unutmadık diyorum ve unutmuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BMW 5.20 F10
-
quote:
Orijinalden alıntı: reguse
Yoo onu kastetmiyorum. Ben hakemi savunmuyorum ki veya fenerin galibiyetine çamur atmıyorum. Nizami golünüz iptal edildi diyorum, hatta ofsayt olmayan pozisyona da ofsayt verildi diyorum.
Benim kastettiğim şey şu; fenerbahçe forumlarında bazı arkadaşlar, fenerbahçe ofsayttan gol attığında ve rakip taraftarlar ve hatta bazı fenerli arkadaşlar da ofsaytmış hakikaten demelerine rağmen "ohhhhhhh ofsayttan atılan golün tadı da bir başka oluyormuş beeee
" diyecek kadar olayı abartmışlardı. Böyle bir tepkiyi sadece Fenerli taraftarlardan gördüm...
Ben Beşiktaşlı taraftarların, Beşiktaş aleyhine olan fakat Beşiktaş lehine verilen bir kararda hakemi protesto edişleriyle taraftarlık kültürü öğrendim. O yüzden unutmadık diyorum ve unutmuyorum.
Iki senedir bjk ve galatasaray taraftarlarının fenerbahçe her yenildiğinde özellikle avrupa kupasında ki maçlardan sonra yaptıkları ağır trollükten kaynaklı onlar.
-
Bi galatasaraylı olarak söylüyorum net dün adam akıllı bir hakemle beşiktaş fark yapardı yenmesini geçtim. Adam tosice el ense tekme tokat giriyor hakem efendi oralı değil. Herturlu tahrik herturlu pisliği yapan fenerli futbolculara kart yok. Olacak şey değil dünkü maçı izleyince ülke futbolunu azizin tehditle yönettiği ortada.
quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
kazı kazan bilicayı unutmadıysan +la bakalım ;) ne yenmiştik ama sizi bobo bir penaltı bile atamamıştı

Ben söylemiyorum http://www.61saat.com/futbol/dunyada-sike-denince-ilk-akla-fenerbahce-geliyor-h70318.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Şubat 2017; 19:19:32 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
quote:
kazı kazan bilicayı unutmadıysan +la bakalım ;) ne yenmiştik ama sizi bobo bir penaltı bile atamamıştı

http://www.61saat.com/futbol/dunyada-sike-denince-ilk-akla-fenerbahce-geliyor-h70318.html
videoyu izlemedin demi. ben de sana bir tane video atayım bakalım hatırlayacak mısın?
quote:

Ben söylemiyorum http://www.61saat.com/futbol/dunyada-sike-denince-ilk-akla-fenerbahce-geliyor-h70318.html
adamlar dünyaya nam salmış
-
Gerçek ağızdan
http://www.habervaktim.com/haber/255146/ben-sike-yaptiysam-fenerbahce-icin-yaptim.html

_____________________________ -

_____________________________ -
quote:

maçta bize 1 gol atıp 2 asist yapan adam
nasıl şikeymiş bu ters tepen şike 
-
Dün midem bulandı sahada olanlardan fenerbahçe açık net futbol oynamaya gelmediği ilk dakikalardan belliydi zaten beşiktaşımız oyunu yavaş yavaş eline almışken fenerbahçenin acizliklerini izlerken bir şahıs çıktı ortaya tekme tokat ne varsa oyuncumuz tosice girdi ve hakem orda sadece faul çaldı direk eli cebinde gelmediği için tosicde hesabı sen kesmiyorsan ben keserim diyerekten provokasyona geldi haklıyken haksız duruma düştü ondan sonra hakem efendi komik birşekilde karşı taraftaki şahısa sadece sarı gösterdi şahıs hareketlerine devam etti tabi sonuç bu olunca tosici bıraksalardı orada olacakları düşünemiyorum kim olsa aynısını yapardı. Bugüne kadar rakiplerine saygı duyan hakemlere saha içerisinde saygı duyan futnolcularımız karşılarında böyle Aciz tamamen oyunu bozmaya her hareketleri tahrik eden futbolculara karşı sessiz kalamadılar ve olağan sonuç bu. Bir tarafta "Futbol" oynamak için elinden geleni yapan oyuncular , Bir tarafta entrikalarla kurgularla acizliklerle kazanmak için her yol mübah anlayışıyla oynayan oyuncular.. Bu galibiyete sadece çocuklar sevinir Bu mağlubiyete sadefe acizler üzülür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt