Şimdi Ara

Sebep yokken beni tehdit eden ve bana küfür eden ergenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle youtubede bazıları tartışmada onalra hiç küfür ve hakaret etmediğim halde beni tehdit ediyorlar herifin biri muhtemel 25 yaslarında almanyada yasam standarti iyi dedim diye adresini verde göstereyim sana dedi onun dışında yaşı 14-15 oldugunu tahmin ettigim bir ergende durduk yere bana küfür yağdırdı böylelerine nasıl kolay yoldan zahmetsizce dava açarız ?

Avukat sigortamda var

Aslında böyle işlerle uğraşmak falan istemiyorum hemen dava açan biriside değilim fakat her hafta hergün küfür yiyince insanda psikoloriji kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 19 Aralık 2016; 13:51:57 >

• İnsanlar yaptığı yorumların sonuçları olmadığını düşünüyor. Çünkü yıllarca edildi, edildikçe insanlar sinirlendi, belki youtube`a şikayet ettiler fakat yaptırım olmadı. Bunu görenler de hafiften küfretmeye başladı, sonucu olmadığını gördüler. Ardından gelen nesil her youtube videosunda küfürleri görünce bunu normal bir şeymiş gibi karşıladı ve onlar da yaptı.

Bu zinciri kırmanın tek yolu onlara bunun bir sonucu olduğunu göstermektir. Bu gün mahkemeyle uğraşsanız hangisine karşı çıkacaksınız. Youtube zaten küfür çiftliği gibi bir yer, hayır video yorumlarını geçtim trend videolar bile bol bol küfür içeriyor. Mesela şuan konu dışında küfürlü içerik bulamazsınız, edeni uçururlar, sonuç olarak yaptığı hareketin bir sonucu var ve geri dönüşü yok. Karşıdakini bunu düşünmeye teşvik etmek gerekiyor, bunun için de 1-2 kez mahkeme kazanıp bu mahkeme videolarını aylarca youtube de gezdireceksiniz, herkes görecek gözü korkacak. Veya youtube şikayetlerle ilgilenecek, şuanda da aslında ilgileri var, fakat ceza sistemi yok. Yapılan küfürlü yorum siliniyor. En azından benim gördüğüm bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

İnsanlar yaptığı yorumların sonuçları olmadığını düşünüyor. Çünkü yıllarca edildi, edildikçe insanlar sinirlendi, belki youtube`a şikayet ettiler fakat yaptırım olmadı. Bunu görenler de hafiften küfretmeye başladı, sonucu olmadığını gördüler. Ardından gelen nesil her youtube videosunda küfürleri görünce bunu normal bir şeymiş gibi karşıladı ve onlar da yaptı.

Bu zinciri kırmanın tek yolu onlara bunun bir sonucu olduğunu göstermektir. Bu gün mahkemeyle uğraşsanız hangisine karşı çıkacaksınız. Youtube zaten küfür çiftliği gibi bir yer, hayır video yorumlarını geçtim trend videolar bile bol bol küfür içeriyor. Mesela şuan konu dışında küfürlü içerik bulamazsınız, edeni uçururlar, sonuç olarak yaptığı hareketin bir sonucu var ve geri dönüşü yok. Karşıdakini bunu düşünmeye teşvik etmek gerekiyor, bunun için de 1-2 kez mahkeme kazanıp bu mahkeme videolarını aylarca youtube de gezdireceksiniz, herkes görecek gözü korkacak. Veya youtube şikayetlerle ilgilenecek, şuanda da aslında ilgileri var, fakat ceza sistemi yok. Yapılan küfürlü yorum siliniyor. En azından benim gördüğüm bu.

Youtubede denetim yok bir hesapla 40-50 tane yan kanal(Hesap) açılıyor bir çok kişi ananom hesaplarla özelliklede ergenler küfür edip duruyorlar

Yorumu silinse engellense bile yan hesaptan gelip yine küfür ediyorlar.

Aslında şu sebepsiz yere küfür edenlere falan hdd ban atsalar ne iyi olurdu.

Özelliklede şu küfür eden veletleri anlamıyorum yaşları kaç başları kaç kaç yaşındaki adamlara ahkam kesiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 19 Aralık 2016; 14:10:22 >

• Bunlar onunda bi çaresini bulurlar, üyelik açarken ya telefon numarası istenecek yada bir kaç seferde kullanabileceği önemli bi bilgi. Böylece hem atılan uzaklaştırmanın anlamı olur, hemde üyeler arası küfürde azalma olur. Gerçi bu saatten sonra açılan hesaplar zaten açılmış, hesap onay sistemi getirilse numara onaylamadan yorum yapamasa cezayı yiyince de bir daha kalkışamasa ne ala.. Ama youtube sistemi öyle kötü ki, birileri kalkıp sizin hesabınızı isminizi kopyalayıp yorumlarda sizin altınızda sizin gibi görünebiliyor. Hatta bunu bir çok trend videonun altında ki son atılan yorumlarda videoyu paylaşanın adı ile linkli paylaşımlar yapılıyor. Bir gün dalgınlığıma geldi girdim linke hop freegifts diye bir site..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2001 lise 2yim.. inek biriydim. karı kızla isim olmazdı. birgun onumdeki sirada oturan kıza bi jonluk yaptıydım. sonra bi eleman surekli bana cikismalar, sagda solda omuz atmalar kufurlere basladı. megerse bunlar cikiyorlarmıs. sonradan ogrendim. manyaklar ya..
  • Takmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.