Şimdi Ara

Yasaklar kademe kademe azalacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yasaklar (sokağa çıkma, 65 yaş üstü vs.) sizce ne zaman yavaş yavaş bitmeye başlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal5665 -- 29 Aralık 2020; 9:53:22 >

• 2021 Ocak ayindan itibaren sokaga çıkma yasaklarına son verilmeli.
    Ardından Hes Kodundan tamamen kurtulmak, hemen akabinde de maskeden kurtulmak gerekli.
    Bu yasaklar Nisana kadar devam ederse 2021 yılını da unutun, yasakları ve kısıtlamalari en geç Şubat gibi hayatımızdan atmamız, hızlı bir şekilde normale dönmemiz lazım.
  • Nisan ayında rahatlar yine sonra sonbaharda tekrar başlar.

Ama HES'i yavaş yavaş heryerde zorlayacaklar, dünyada da sağlık pasaportu adı altında nasıl evcil hayvanların aşı karnesi oluyor bizlere de aşı karnesini dayatacaklar.

• nisan ayına kadar hafta sonu yasakları devam eder mi diyorsunuz?

• Olmayan salgın palavrasıyla korkutulan halk uyanmadıkça dünya sağlık örgütü denilen teröristler daha da cesaretlenecek ve maalesef hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Normal mormal unutun onları gelecek nesil kitaplardan okuyacak, tabi okuma yazma bilirlerse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yasaklar bence yılbaşı sonrası kademe kademe hafifletilecek baharda eski düzene döneriz. Benim merak ettiğim , 1 Ocak 2021'e girdiğimizde 20 yaş altı sınırı da 2001 den 2002'ye çekilecek mi ?

• Yasaklar toplumun bir bölümü aşılanana kadar devam eder. Ondan sonra da tümden hayatımızdan çıkmaz. Şu dakikadan sonra, "X yerde Y virüsünün mutasyonu çıkmış, seyahat kısıtlaması getirelim, Avmlere kapatalım, hafta sonu çıkmayalım, bir süre maske takalım" gibi tedbirler hayatımızın bir parçası olacak. Nasıl 11 eylül saldırılarından sonra "İslam Terörü" hayatımızın bir parçası oldu, Covid sonrası dönemde de "bio terör" bu şekilde devam edecek.

• benim de şahsi fikrim bu yasakların uzun süre devam edeceği yönünde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oran neden artar neden düşer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omnixius

Hocam yasaklar bence yılbaşı sonrası kademe kademe hafifletilecek baharda eski düzene döneriz. Benim merak ettiğim , 1 Ocak 2021'e girdiğimizde 20 yaş altı sınırı da 2001 den 2002'ye çekilecek mi ?

öyle olması lazım mantıken

• 2022nin başlarında yasakların yüzde 90 i kalkacak

• 2021i bi sağ salim atlatalımda 2022de düşünürüz bunları

• 2021 Ocak ayindan itibaren sokaga çıkma yasaklarına son verilmeli.
    Ardından Hes Kodundan tamamen kurtulmak, hemen akabinde de maskeden kurtulmak gerekli.
    Bu yasaklar Nisana kadar devam ederse 2021 yılını da unutun, yasakları ve kısıtlamalari en geç Şubat gibi hayatımızdan atmamız, hızlı bir şekilde normale dönmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Aralık 2020; 23:49:45 >
  • Korona belası her gün 250 canımızı alırken sence nasıl normale döneceğiz ?

• Nisan Ayında tekrar Turizm evliyaları devreye girer, yasaklar kalkar. Özellikle yazlık yerlerde virüs görülmez. Sıcaklarla birlikte eriyip gider.
  • Zaten şu an bu yasaklar kalkarsa anında tekrar eskiye döneriz, o yüzden devam etmeli bir süre daha....

Bakalım yaşayıp göreceğiz.

• mart gibi yasaklar kısmen azalmaya başlar. mart'a kadar kalkacağını sanmıyorum pek çok yasağın.

gelmesi gereken yasaklar var , mesela neden hala şehirlerarası seyahat yasağı yok anlamıyorum. hadi yazın turizm yüzünden seyahat yasağı olmaz eyvallah ama kışın en tehlikeli dönem kesinlikle yasak olmalıydı.

• seyahat yasağı yok ama var gibi aslında...

kaç kişi seyahat eder ki böyle bir zamanda keyfi olarak, saatler desek denk getirmek zaten zor şehirler arası yollar boş...

bir akrabamızın oteli var, şehirlerarası yasak gelirse ben biterim hayatım biter tekrar toparlayamam yine az çok gelen giden oluyor diyor. gerçekten kolay şeyler değil.

hakkımızda hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal5665 -- 27 Aralık 2020; 15:17:0 >
  • Bakalım yarınki kabine toplantısında yeni kararlar açıklanacak mı?

• 31.Ocak.2020 gecesi yasaklar bitecekmiş. Eniştemden öğrendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 günlük yasaktan sonra kademe kademe azalcak, at fava bekle eminim.

Kafeciler, otelciler, restoranlar herkes kan ağlıyor. Bazı sektörler cidden nalları dikti, daha fazla devam ettiremezler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.