65 yaş üstü nasıl olur acaba? galiba en son onları serbet bırakırlar |
Yasaklar kademe kademe azalacak mı? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç
4 günlük yasaktan sonra kademe kademe azalcak, at fava bekle eminim.
Kafeciler, otelciler, restoranlar herkes kan ağlıyor. Bazı sektörler cidden nalları dikti, daha fazla devam ettiremezler.işte kimse bu dediğinizi düşünmüyor hocam devlet mart ayına kadar açık veya kapalı fark etmez basit usule tabi olan işletmelere hibe destek verecek ve kira yardımı olacak 3 ay boyunca buda ortalama 5 milyar TL yapar ocak ayından sonra bende aynı şekil yasağın azaltılacağını düşünüyorum çünkü esnaf battı gidiyor .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mq8 F9Bruteişte kimse bu dediğinizi düşünmüyor hocam devlet mart ayına kadar açık veya kapalı fark etmez basit usule tabi olan işletmelere hibe destek verecek ve kira yardımı olacak 3 ay boyunca buda ortalama 5 milyar TL yapar ocak ayından sonra bende aynı şekil yasağın azaltılacağını düşünüyorum çünkü esnaf battı gidiyor .
Alıntıları GösterKesinlikle hocam bu dediklerim en basiti, detaya inecek olursak.. bir internet kafe düşünün arkadaşlar, adam oraya 1,2 milyon lira gömüyor ve 9 aydır getirisi neredeyse sıfır. Bir büfe düşünün, gelirinin %60 ı o internet kafeden geliyor. Bir seyyar çiğköfteci düşünün, her gün 1 tepsi o internet kafeye girip satıyor.
ekonominin nasıl bir hasar aldığının boyutu en basit şekilde bu. Kaç aile etkilendi kim bilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kesinlikle doğru ama gevşetildiği an vakaların tekrar yükselişe geçiceğini bildikleri için bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum ben
-
en azından il bazında gevşetilmeli. mesela istanbul'daki corona durumuyla tekirdağ bir değil ama ikisinde de aynı önlemler alınıyor. virüsün yoğun seyrettiği yerlerde kısıtlamalar devam etmeli ama yoğunluğun düştüğü, çok çok azaldığı yerlerde kısıtlamalar gevşemeli. mesela istanbul'da haftasonu yasağı komple devam ediyorsa tekirdağ'da (veya vaka sayılarının ciddi düştüğü başka bir ilde) sabah 10:00 akşam 20:00 arası yasak olmamalı (gevşeme olsa bile yasaklar devam etmeli komple kalkınca insanlar abartıyorlar).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 29 Aralık 2020; 20:34:49 > -
aynen katılıyorum
-
birader bu nasıl bir yorum? 2020 öncesi günde 1200 kişi ölüyordu bu memlekette. Sence 250 canımızı korku panik ve 8 tane hap alıp götürüyor olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle hocam. Biz Norveç değiliz. İnsanlarla iç içe olan sektörlerden milyonlarca insan ekmek yiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 in sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X