Apple watch 7 41mm 5800
Kaçırmayın, kaptım bir adet
Arıza sebebiyle 2 haftadır 1 tane müşteri temsilcine bağlanamadım.
sürekli otomatik mesaj atıp çözüldü diyolar, böyle rezil bir servis yok.
kablonette mh bağlanmam 2 dakika sürmüyor, müdahale süresi maksimum 4 saat.
fakat bu iss çok kötü, çok.
lolde challangerim soruları alayım
sorun, kralınız cevaplasın.
Python Dönem Ödevi
Merhabalar, okula gidemeyip farklı bir işte çalıştığım için geri kaldım. Ödevi ücreti dahilinde birine yaptırmak istiyorum. Özelden ulaşabilirsiniz.
C# 45 Dakikalık Sınav
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığımdan dolayı okula bu dönem gidemedim. Aldığım bu dersin finaline yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum ücret karşılığı.
Üniversite giriş seviyesi Python ödev
Bir arkadaşım rica ediyor. İlgi alanı olan varsa, ortalama bir bilgiyle yapabileceğini düşünüyorum.
edit: ücret dahilinde
İstanbul Aydın Üniversitesi Haksızlığı
Arkadaşlar merhaba, bu haksızlığı dile getirmek istedim nolur bize yardımcı olun öne çıkartıp.
Bu pandemi dönemde çalışıp okulun bursunu ödeyen arkadaşlarımız var. Okulun yaptığı olaya gelmek istiyorum direk.
22 Ocak 23:59’da izlenmesi gereken derslerin son günüydü. Biz arkadaşlar olarak o gün sabahında ve bitime 2 saat kala devamsızlıkları kontrol ettiğimizde hiçbir dersten kalmadığımızı gördük. 23 Ocak sabahında ise çoğu dersten bırakılmış olarak uyandık ve sistemi kapatmışlardı.
Şuan çoğumuz gelecek seneye yetersiz krediden okulu uzatması gerektiğinin farkında. Bu haksızlığa yardımcı olun sesimizi duyurmak istiyoruz nolur.
Rektör ile konuşmamız sonucunda aşağılar şekilde arkadaşımıza hitapta bulunuldu. Arkadaşım çok zor ödüyorum burdu demesi üzerine “işçi misin? Öğrenci mi? Karar ver. İşçiysen okuma” Denildi.
edit: 29 ocak cuma günü itibariyle finaller başlamış ve devamsızlık yüzünden finallere girememiş bulunmaktayız. Çözüme kavuşturulmadı.
Turuncuelektronikshop güvenilir mi?
Her yerde 7300 olan iphone 11 burada 6750
|
Silinebilir
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Yazılım
7a847ce1498933370e47eb1a47c850fa_cropped_64.gif |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.468
İkinci El Bölümü Mesajları: 147
Konularının görüntülenme sayısı: 34.269 (Bu ay: 935)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.891 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO