Şimdi Ara

Yarın sevgilim eve geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah beraber kahvaltı yapıcaz , sizce ne gibi süprizler yapabilirim ?

• mum ışığında kahvaltı yapın
  • Adam akıllı bir masa hazırla,masa düzeni,örtü rengi,ortamın güneş alması gibi faktörler önemli.Öyle domates kesip,peynir koyup erkek adam kahvaltısından yapma.Verdiğin emeği hissetsin.
  • Küçük sürprizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Adam akıllı bir masa hazırla,masa düzeni,örtü rengi,ortamın güneş alması gibi faktörler önemli.Öyle domates kesip,peynir koyup erkek adam kahvaltısından yapma.Verdiğin emeği hissetsin.

Hocam azıcık patates kızartması güzel bir pişirilmiş yumurta , salam , kaşar , peynir , çikolata , çay vb. şeyler koymayı planlıyorum zaten salonla mutfak birleşik güneşde direk vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Last Goodbye

quote:

Adam akıllı bir masa hazırla,masa düzeni,örtü rengi,ortamın güneş alması gibi faktörler önemli.Öyle domates kesip,peynir koyup erkek adam kahvaltısından yapma.Verdiğin emeği hissetsin.

Hocam azıcık patates kızartması güzel bir pişirilmiş yumurta , salam , kaşar , peynir , çikolata , çay vb. şeyler koymayı planlıyorum zaten salonla mutfak birleşik güneşde direk vuruyor.

Tamamdır hocam sürprize falan gerek yok daha.Bir de güzel giyinsen yeter.
  • Farklı kültürlerin kahvaltıları oluyor bunlar yapıcağın kahvaltıyı burdan seçtikten sonra biraz o kültürü araştırıp hava atabilirsin tabii romantik olmak istiyosan
     Yarın sevgilim eve geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 2 Temmuz 2013; 3:50:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Farklı kültürlerin kahvaltıları oluyor bunlar yapıcağın kahvaltıyı burdan seçtikten sonra biraz o kültürü araştırıp hava atabilirsin tabii romantik olmak istiyosan

Türkiye harbi little little into the middle olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 2 Temmuz 2013; 16:13:14 >
  • Sucuk yap.
  • Ona küçük sürprizler yap.
  • Ender tattığı şeylerden tattır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALKTI.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peştemalli karşılama ayak üstü çay ve poğaça yenmesi banyoda ki iki terliğin gösterilmesi tören için tertip alınması ................
  • Bi tarif var,tost ekmeğinin ortasına çay bardağıyla bastırıp ortanın kesilmesini sağlıyorsun,alıyorsun tereyagını bir çay kaşıgı eritiyorsun tavada sonra ekmeği atıyorsun ekmek birazcık kızarıyor orada sonra ortasına kenarlarına taşmayacak şekilde yumurta kırıyorsun pişince arkasını çevirip pişiriyorsun,sonra onu kıza yediriyorsun tıpkı v for vendetta da ki gibi kız arkadaşın aşık olacaktır o tarife.Ben her yaptıgım zaman eve gelen kız bayılıyor o tarife,sanada tavsiye ederim

Mesela normal çay yerine yeşil çayda içebilirsiniz sabah çok rahatlatıcı bir etkisi vardır.
    Kızartmaları kız arkadasın yaglı yaglı görürse kötü görünüme tepki gösterecektir sana çaktırmadan da olsa.Evde kağıt havlular ile süzüp tabağa koydugun patatesler için şöyle bir tarif vereyim sana.Kağıt havluyu 2 kat kes tabağa koy sonra üstüne kızartmaları koy sonra kızartmalarında üstünü aynı şekilde kağıt havlu koy yağı hemen emiyor ve neredeyse sıfır yağ kıvamına getirir buda aklında bulunsun tabi sonradan kağıt havluları al oradan. Haydi afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 2 Temmuz 2013; 7:16:05 >

• Gece dörtte konu açtığına göre siz olsa olsa akşam yemeği yerseniz bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

Gece dörtte konu açtığına göre siz olsa olsa akşam yemeği yerseniz bugün

• Bu Maç üst biter

• quote:

Çok özür diliyorum konu sahibi atkadaştan.Belki düşündüğüm gibi değildir.

@Anorhrrplantet hocam, bir Kezban için değer mi? Kezban görünce aklıma; "Aşqım Qaqam geldi " lafı geliyor.Kanlı molped geliyor.Masadan kalkıyorum

Artık bende büyük sorunlar oluşturmaya başladı.Bür an önce, Avrupa'ya Amerika'ya çıkmak istiyorum.Bıktım

Kimseyi küçük düşündürmek istemiyorum, Türk kızlarından o kadar ağır darbe aldım ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

mum ışığında kahvaltı yapın

güldürdün hocam

• böyle alıntı mı yapılır insafsız kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.