Şimdi Ara

Eskiden eve yemek söyleyince bir mutluluk gelirdi. Artık sadece pişmanlık hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne bileyim, 30 u geçince mi desem, evlenince mi, çoluk çocuğa karışınca mı bilemiyorum ama eskisi gibi değil artık. En ucuz lahmacun 70 lira, Hatay usulü döner menü 200 lira...

Artık yemeğin de tadı yok, üstüne bir de ben bu kadar parayı niye verdim diye için yanıyor sonra. Ya biz değiştik ya da şartlar...

• Geçen tabelada gördüm, "orta" (artık az da demiyorlar, adını orta etmişler bence) iskender 290 TL...

• hocam Türkiye'de herşey diğer ülkelerden daha pahalı.

Türkiye'de üretilen ürünler (yerli malı beyaz eşyadan tut ülker'in çikolatasına kadar) yurt dışında daha ucuza satılıyolar. yani ürün bizde üretiliyo, markası Türk markası, bu ürün burdan yabancı ülkeye gönderildiğinde daha ucuza satılıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda bi tavuk pilavcı dükkanı var. ara sıra giderdim. sonra bu fahiş bi zam yaptı, aynı anda kaliteyi de düşürdü. adamın pilavı yağ içinde yüzmeye başladı. daha önce öyle değildi. tavuk miktarını da azalttı.

uzun süredir gitmemiştim. geçenlerde gideyim dedim. pilav üstü kuru fasulye yedim. yanında ayran. 190 TL aldı. 3 ay önce falan oldu bu.

ben salatamı-yemeğimi kendim yapıp evde diyorum. dışarıdan ara sıra yerdim sırf keyif almak için. artık onu da yemiyom.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

01dede aynı şey geçerli yıllar önce 01 eve sipariş verince tatlı bi heyecan olurdu şimdi hiçbir şey hissetmiyor zaman geçtikçe sıradanlaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığın altına imzamı atarım..

yaşınla, çoluk çocuğunla, evlenmenle alakası yok. sebep tamamen yüksek enflasyon altında bitirilen türkiye similasyonu ve buna bağlı restoranların vs kaliteyi an ve an bozmaları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    aynen öyle kardeşim.

zaten ödeyeceğim faturayı düşünnünce, teee spariş verirken bile heyecan olmuyo ki

faqir kaldım

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Tüm dünyada öyle eskiden forumda batıyı övenler vardı onlar bile azaldı Amerikaya giden bile 6 zenciyle aynı evde birlikte yaşıyorlarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

bizim kadar büyük çöken yok.

• Ağzımızın tadıyla bir kebap bile yiyemez olduk.

• Eskiden ben de öyleydim ama şunu farkettim. Buna verdiğim parayla şunu yapardım bunu yapardım diye düşünmek insanı sadece daha mutsuz yapıyo. Bütçeyi abartı aşmadan arada bi keyif için harcama yapılabilir. Çünkü bu kadarını da kendine fazla görürsen motivasyonun ve verimin düşüyo. Daha fazlası için çabalama hevesin baltalanıyo sonra tamamen salıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 7 Aralık 2024; 14:52:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Parayı ay sonuna denk getirmeye çalışmaktan oluyor aslında sanki...

136 liraya köfte dürüm veren bir yer keşfettim, sipariş verdim bakalım memnun kalacak miyim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.