Şimdi Ara

Sevgilimin üstüne çok mu gidiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar konu benim için çok ciddidir lütfen ciddi aklı başında insanlar yorum yapsın. Yok seni aldatıyo uzaktan ilişki kesin biter vs vs kafamı daha çok bulandıracak yorumlar yapmayın..

Direk mevzuya giricem kız arkadaşım başka şehirde ben başka şehirdeyim yaklaşık 8-9 aydır birlikteyiz ilk zamanlar yanındaydım aynı şehirdeydik yani fakat ilişkinin 3.ayından itibaren başka şehirlerdeyiz yaklaşık 6 aydır farklı şehirlerdeyiz anlayacağınız.. Normalde farklı şehirden bi insanla çıkmam öyle bir kriterim vardır ama o birlikte yaşadıımız ilk 3 ay beni ona çok bağladı. Kopamıyorum yani bu ara çok sık tartışır olduk en önemli tartışma nedenide bi yerlere gidip bana ballandıra ballandıra anlatması yanında olamıyorum diye daha çok koyuyo bu bensiz oralarda nasıl vakit geçiriyo kimlerle gidiyo bütün sorular kafamı yiyip bitiriyo resmen güveniyorum sevgilime aldatma olayı felan olmaz. Fakat bu görüşememek beni yiyip bitiriyo arkadaşlar 15-20 gunde bi yanına gitmeye çalışıyorum ama takdir edersiniz ki yeterli gelmiyo bu sürede bana neler önerirsiniz ne yapmalıyım? Özellikle sevgilisi başka şehirde olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim benim durumumu en iyi onlar anlar çünkü.

Okuyan herkese teşekkür ederim.

• kadinlar ihmale ilgisizlige gelmez dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortamın içine akıyorlardır orda geceleri gündüzleri ayrıl gitsin uzakta aşk yürümez
  • Dostum benim kız arkadasımda yurtdışında. Sadece yaz tatillerinde ve somestr tatilinde burda. İki sene sonra tamamen Türkiye'de olcak. Şimdi seni çok iyi anlıyorum. Bazen uyku bile tutmaz seni. Ama kız arkadasinı çok iyi tanıman lazım. Ben çok iyi taniyorum. (3 senedir tanışıyoruz ) ben ona güveniyorum. Çok dürüst. Bunu zamanla anlayıp hissediyorsun zaten. Bu arada kız arkadasım yabancı. Hâ kızı nerden buldun dicek olursanız amcamın eşinin yigeni.
  • sen kıza güveniyorum diyorsan isterse 20 tane erkekle aynı yere gitse bir şey olmaz ama sen nasıl yapar nasıl eğlenir diyorsan kızın senin yasını tutacak hali yok elbette eğlenecek ama %100 güvenmen lazım
  • benimde sevgilim dışarda evet zor oluyor ama 2 buçuk yıl sonra biticek eğitimimiz sonuçta. Güvendikten sonra kimle gidiyor napıyor diye bakma pek fazla. Ki tabiki gezicek eğlenicek sanada doğru düzgün anlatıyorsa herşeyi bir şeyler gizlediğini düşünmüyorsan rahat ol.. özlediğinizden dolayı kavga ediyor olabilirsiniz kendin diyorsun bunalıyorsun sonucta onuda karsındakine yansıtıyor olabilirsin ki o da bunu sana aynı sekilde yansıtıyor olabilir. uzaklıkta dewam etmez diye düşünme sakın... 3 yıl aynı sehirdeydik 1 bucuk yıldırda uzaktayız ve sonuc hala dewam ediyor....
  • ne kadar güvenebilirsinki sonucta görmüyorsun seni aldatsa ruhun duymaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum seni aldatıtyor tarzında yorum yapmayın, aklı başında yorum yapın diyorsun ama bence en mantıklı yorum bu.
    1- kıza çok bağlanmışsın
    2- onu çok kıskanıyorsun
    3- seni aldattığını düşünüyorsun
    bu üçüyle 4 işlem yaptıktan sonra sonuç:
    kız şu an ya başka birisiyle görüşüyor ya da en yakın sürede böyle bir şey olacak.
  • biraz afaki konuşmalar olmuş güven falan meseleleri. gece ortamlarında bulunuluyorsa ortada pek de güven kalmaz. nitekim insanın kendini bilmediği bile oluyor ..

herkese güven ama içlerindeki şeytana güvenme demişler :)
  • Cok zor is allah yardim etsin.
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış galiba gece ortamı felan yok öyle bişey zaten yapamazda ailesi müsade etmez böyle birşeye herşeyden önce bildiğiniz normal gezmeye cıkıyor ( kız ) arkadaşlarıyla ve hepsinide tanıyorum bütün arkadaşlarını tanıyorum zaten ailesine varana kadar tanıyorum kızı 3 ay aynı evde yaşadık onunla biz aynı şehirdeyken bunları yazmayı unuttum ve bana kesinlikle yanlış bişey yapmayacağınıda biliyorum sadece bana koyan olay onun yanında olamamak yani onunla beraber olamamak bu yüzden sinir yapıyorum ve onun üstüne gidiyorum mesele bu.
  • Bir arkadaşım var sevgilisi(erkek) çocuk dışarı annesiyle bile çıkmasına kızıyor.Sonucuda şuna bağlıyor benle çıkmıyosun ama annenle çıkabiliyorsun diyor, ama kafası almıyor heralde anlamıyor ki annesiyle gidince kimse bir şey diyemez etraftan falan yani ama onunla çıksa illaki biri görür yani ki önceden daha rahattı abisi falanda öğrenince tel. da aldı.Okulda zaten görüşüyorlar ama anlamıyor.Kız bütün gün evde nerdeyse en iyi arkadaşlarına gitmesine bile kızıyor düşün.Sen çok sıkmıyorsun bence.

Not:Lise 2
  • Shotter S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kızla ne oldu ilişkiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

kadinlar ihmale ilgisizlige gelmez dikkat et.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.