blind date diye bir etkinlik var ilişki arayanlar yeşil bileklik takıcak koluna yani yeşik bilekli herkesin amacı tanışmak vs konsepte öyle biraz ama dans etme becerisi vs bende hic yok napıcam bilmiyorum |
Yarın ilk defa kulübe gidicem taktik verin

-
-
Yurtdışındamısın yoksa dümenden konumu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ritme göre takıl gülümse ama eşek gibi değil o ortama aitmiş gibi gülümse eğlen
Sakın gerilme oraya gelen herkesin amacının eğlence olduğunu asla seni focuslayıp hareketlerini umursayacaklarını düşünme
İçinden geldiğin gibi dans et illa müthiş kıvrak olmanda şart değil ortamın ritmine ayak uydur gerisi gelecekkk
Zil zurna sarhoş olma gecenin sonunda sekse elveda dersin
avını bulunca gülümseyerek ufaktan yanaş yanaştığında gülümsüyorsa gözlerinin içine bak ufak bir tebessüm yap sonra kulağına yanaşıp iyi dans ediyorsun falan de kızda iş varsa yürür gidersiniz
Saat 12 ye geldiğinde müzik kapandığında mekandan sonra Bol seksler olsun inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunela köpek sahipleri kopegim karismasin diye renkli tasma takarlar ayni ona benzemis
-
Türkiye'deyim etkinlik istanbulda
-
Blind date,bileklik,dans falan diyince yurtdışı olabilir diye düşündüm.
Böyle olaylarda cool davran,özgüvenli ol gecenin ritmine göre hamlelerde bulun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 1 Nisan 2022; 14:8:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de istanbuldayım çağır beni ortama uzi dinleyerek girelim serseri havası verirsek düşer herhalde
-
üni klubü mü hocam istanbulda böyle etkinlik mi olur la
-
Pek fazla asiri beklentiye girme. Kizlarin geneli yesil bileklik takmayacaklar, daha cok erkekler takacaktir. Öncelikle oraya gitme nedenin eglenmek olmali, kümese girmis horoz modunda olma. Burda yazarken hersey kolaydir, cunku isin icine duygu heyecan vs. girmez ama o ortama girince burda sana ne kadar taktikte versen ve bilsende ortamda girecegin ruh halin belirler bunlari ne kadar uygulayabilecegini. Yalniz gidersen ortada kalirsin tek basina, birkac arkadasinla git eglenmenize bakin, gözüne biri takilirsa yaklasmaya calisirsin.
-
etkinliği merak edenler vardır şimdi. detayları alağıda yazıyor.
-
Bi moka yaramaz hocam bu xfdd sadece 65 TL verdiğimizle kalırız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abaza.avi oluyor böyle eventler
bi gidecen 5 erkeğe 3erkek düşüyor o yüzden çok düşünme
-
Hocam kadin erkeğe dikkat ediyolar girişte biz 2 kız 3 erkek giricez ama erkek kuzenim dışında kimseyi tanımıyorum o ortamda da
e bari gittikten sonra buraya yaz hocam nasıldı falan ama bence de 5 erkeğe 3 erkek düşecek çünkü kızların özellikle de türk kızlarının böyle bi şeye ihtiyacı falan yok
-
Muhtemeln heyecandan bir şey yapamıycam dans etme özürlüsüyüm zaten ickiye abanıp cesaret beklicem
taksimde leventte surekli yapiliyor bu tip partiler
Erkek yoğunluktaydı kızlar genelde sevgilileriyle gelmişti veya sahneye çıkan twerk yapan bir kac kızdan fazlası yoktu görüntü olarak doydum diyebilirim ama etkilesim zayıf kaldı
böyle etkinliklerde koluna yeşil bileklik takıp erkeğini bekleyecek bir kız bulmayı ummak türkiye şartlarında imkansız...
En Beğenilen Yanıtlar

bi gidecen 5 erkeğe 3erkek düşüyor o yüzden çok düşünme |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X