Şimdi Ara

haftasonu icra gelir mi ? ya da akşam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
19.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu icra mekanizması nasıl işler arkadaşlar ? bilenler yardımcı olabilir mi ?

Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D]

• Yapay Zekanın Yanıtı

Haftasonu İcra Gelir mi?

Türk hukukuna göre, haciz işlemleri hafta sonları ve resmi tatillerde yapılamaz. Bu nedenle, hafta sonu eve haciz gelmez.

İcra memurları, hafta içi mesai saatleri içinde çalışırlar. Bu saatler genellikle sabah saat 09:00 ile akşam saat 17:00 arasındadır. Ancak, bazı durumlarda icra memurları akşam saatlerinde veya hafta sonları çalışabilirler.

İcra Hukukuna Göre Gece Vaktini Kapsamayan Saat Dilimi:

İcra hukukuna göre, gece vakti akşam saat 22:00 ile sabah saat 06:00 arasını kapsar. Bu nedenle, icra memurları saat 22:00'den sonra haciz işlemi yapamazlar.

Haftasonu İcra Gelir mi?

Yukarıda belirtildiği gibi, hafta sonları haciz işlemleri yapılamaz. Ancak, icra memurları hafta sonları haciz ihbarnamesi tebliğ edebilirler. Tebligat, haciz işleminin öncesinde borçluya borcunu ödemesi için verilen bir uyarıdır.

İcra Memurları Kaça Kadar Çalışır?

İcra memurları genellikle hafta içi mesai saatleri içinde, yani sabah saat 09:00 ile akşam saat 17:00 arasında çalışırlar. Ancak, bazı durumlarda icra memurları akşam saatlerinde veya hafta sonları çalışabilirler.

Haftasonu Haciz Olur mu?

Türk hukukuna göre, hafta sonları haciz işlemleri yapılamaz. Bu nedenle, hafta sonu haciz olmaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Haftasonu icra gelmez.Haftaiçide akşam 5-6dan sonra mesai bittiği için icra memurları gelmez.
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Adamların her gelişinde 150-200 lira bakiyeye eklendiğini biliyormuydunuz?

acaba bu bankaların kredi kartı icra olayı nasıl işliyor ? ne kadar süre ödeme yapılmazsa geliyorlar?

Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D]

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

anladım arkadaşlar. teşekkürler. inşallah gelmezler bir süre.

acaba bu bankaların kredi kartı icra olayı nasıl işliyor ? ne kadar süre ödeme yapılmazsa geliyorlar?

3 ay ödemezsen bile gelmiyor gerci telefon acıyorlar mutlaka ödeme yapılsın diye
    ve banka görevlisinin telefonundan kesinlikle kacmayın çünkü konustugunuzda ödeme zamanı ayarlıyabılıyorlar
    yani telefondan kacmak daha kötü çünkü ulaşılmaz durumda oluyorsunuz ve bu kötü yansıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mal beyanında bulundunmu?Mal beyanından itibaren 2 ay kadar bekliyorlar.Bir de borcun miktarına bağlı.Borcun ne kadar fazlaysa icra o kadar geç gelir.

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

anladım arkadaşlar. teşekkürler. inşallah gelmezler bir süre.

3 ay ödemezsen bile gelmiyor gerci telefon acıyorlar mutlaka ödeme yapılsın diye
    ve banka görevlisinin telefonundan kesinlikle kacmayın çünkü konustugunuzda ödeme zamanı ayarlıyabılıyorlar
    yani telefondan kacmak daha kötü çünkü ulaşılmaz durumda oluyorsunuz ve bu kötü yansıyor

2 milyar ve 4 milyarlık iki ayrı kişinin icrası hakkında soruyorum

telefonla da geçtiğimiz pazartesiyi vermişlerdi , geçirdik. heralde , haftasonu ödeme yaparım atm ile. icra başlamış mıdır? ayrıca telefon açıp banka ile konuşmalı mıyım ?

mal beyanında falan bulunmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 27 Temmuz 2007; 13:50:29 >

• İcranın yapılabilmesi için önce mal beyanında bulunulması gerekiyor.Yani ya avukatlar gelip yada siz gidip sahip olduğunuz malları bildiriyorsunuz.Mal beyanında bulunulsa bile avukatlarla anlaşıp belirli bir ödeme planı oluşturabiliyorsunuz.Şu anlık korkulacak bişi yok sizin için anladığım kadarıyla.Allah düşmanımın başına vermesin çok kötü bir şey gerçekten.

Orjinalden alıntı: azah

İcranın yapılabilmesi için önce mal beyanında bulunulması gerekiyor.Yani ya avukatlar gelip yada siz gidip sahip olduğunuz malları bildiriyorsunuz.Mal beyanında bulunulsa bile avukatlarla anlaşıp belirli bir ödeme planı oluşturabiliyorsunuz.Şu anlık korkulacak bişi yok sizin için anladığım kadarıyla.Allah düşmanımın başına vermesin çok kötü bir şey gerçekten.

anladım arkadaşım. teşekkür ederim açıklamalarınız için.

yani, parayı telefonla aradıklarında belirlediğimiz gün olan tarihten sonra, ama hiçbir beyan falan söz konusu olmadan yatırırsam, icra falan gelmez.

teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.