İtalyaya gideceğim uçak konusunda yardım..
Merhaba dostlar
İtalyaya gideceğim yanımda marka bir kac saat yada markali elbise götürebilir miyim?
Bunun bi limiti var mıdır?
Yada aynı üründen 4-5 tane götürdüm diyelim. Mesela saat. 5-6 tane götürsem sorun çıkarırlar mı?
Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!!
Fanatik bir taraftar değilim ama Fenerbahçe'nin süper ligde yaşadığı durumlar tamamen kendilerini ilgilendiren durumlardır.
Yani şöyle geçmişe bakıyorum da Fenerbahçeli taraftarlar sanki Türkiye'den bağımsız tek başlarına Türkiye'nin en iyi takımı havasındalar senelerce. Bu havalanmalarından dolayı başlarına gelmeyen kalmıyor.
Mesela genel olarak tüm spor severleri rahatsız eden birşey var..
"Fenerbahçe Cumhuriyeti"
abi siz kimsiniz de tek başınıza bir cumhuriyet kuruyorsunuz da sanki bir tek siz varmışssınız yıllardır siz temsil etmişsiniz tek büyük sizmişsiniz sizin kurallarınız geçerliymiş gibi bu ne seviyesizlik?
bu kendilerine çok fazla tepkiye yol açıyor. sonra bize herkes düşman e olurlar tabi.
Gelelim skor dalgasına..
Yıllardır bu 6-0 muhabbetinin b.kunu çıkardığınız için herkes size kıl oldu ve senelerce sevilmeyen bir taraftar grubu oldunuz. Yani bir kupa değil sadece skor. Mide bulandırıcı. Sanki kupa finalinde galatasaray 5 tane atmadı size.
Forma dalgası..
Federasyonun bile tescillemediği halde formaya 5 yıldız takıp sahaya çıkıyorsunuz. Sanki kıskançlıktan çatlayıp inadına takmış gibi bir hava oluştu.
Sonra herkes bize düşman. E sen böyle tepki çeken hareketler yaparsan seni kimse sevmez. Her zaman yüksekten bakıyorsunuz.
Ha unutmadan 2002 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam gs 3 yıldızı almıştı sanırım fenerde yine hemen geri kalmadı her tarafında yıldız dolu forma çıkarmıştı. Al işte yine bi kıl kapılacak konu daha.
Gelelim kupa törenine..
Kupa kaldırma merasiminde şeytan gibi bir şey çağırmışlar Allahım o nasıl tip ya bir takım böyle rezalet bir görüntü verebilir mi soruyorum size.. Bu yüzden sevmiyorlar sizi.
20 senedir yenemiyorsunuz muhabbeti..
Kadıköyde gs uzun yıllar maç alamadığı için dilinize sakız ettiniz. ne oldu? Gs oynadığı 4 maçın 3 tanesini almıştı geçen senenin istatistiğinde.
yok 20 yıldır koyuyoruz, yok kadıköyden çıkış yok, yok biz şöyleyiz böyleyiz diye diye milleti uyuz ettiniz kendinize.
30 senedir alamadığınız Türkiye kupası için basit bir kupa alsak ne olur almasak ne olur diye kupayı küçümsediğiniz içinde millet size kıl oldu.
Aziz Yıldırım..
Hakem odası basar, konuşursam yer yerinden oynar, hesaplaşacağız diye diye milletin gözünde küçüldünüz iyice. Millet bu sevmiyor sizi. Bunu eski başkanınız yaptı.
bakın bunlar uzar da gider. anlatılacak bir sürü konu var.
Bu durumlar hep Fenerbahçe'yi küçük düşürmüştür.
Ben fenerbahçenin avrupa maçlarında aldığı başarıları da takdir ediyorum. Severek de izliyorum. Onların başarısı hepimizin başarısı. Ama böylede bir gerçek var.
neyse hızlı hızlı yazdım detaya girmek isterdim de çıkış saatim geldi. ofisi toparlayıp çıkacağım.
Evet arkadaşlar bu seçimde de anketimizle sizlerleyiz. :)
Videoların üzerinde efekt yapılacak program?
Arkadaşlar selam,
videoların üzerinde böyle patlama, ateş, yıldırım, darbe sesi, tokat sesi, çığlık, kahkaha, gerilim müzikleri vs gibi sesli efekleri kullanabileceğim bir pogram tavsiye edebilir misiniz? :)
Beyler salgın mı var? yoksa virüs mü..
Son 3 gündür ishal, baş ağrısı, halsizlik ve ateş vardı bende.
salgın var diyorlar.
durumu benim gibi olan var mı?
Ptt ile yurdışına kargo gönderen var mı?
Selam dostlar,
italyaya kuzenime elbise göndereceğim. Ptt kargo yada ups kargo ile yurtdışına gönderim yapan oldumu hiç?
birde kargoyu tüm ptt şubeleri alıyor mu yoksa belli merkez şubeler mi alıyor bilgilerinizi rica ederim.
poco x3 mü yoksa oppo reno 6 mı?
Arkadaşlar selam,
bu ikisi arasında kaldım. kamera özellikle video konusunda hangisi daha iyidir?
cinematik tarzı videolar çekeceğim geçişleri falan daha pro gösteren hangisidir bilgilerinizi bekliyorum.
Dj Mustafa Gençer - Delight
#carmusic #delight #arabadadinlemelikşarkılar 👑-Kanalıma Abone Olup, Bildirimleri Açmayı Unutmayın.🔔 👑-Subscribe to My Channel and Don't Forget to Open Notifications.🔔 👑-Подпишитесь на Мой канал и не забывайте открывать уведомления.🔔 ❌İçeriklerimin Başka Kanallara Yüklenmesi Yasaktır..🔘 ❌ Uploading My Content To Other Channels Is Forbidden .🔘 ❌ совместное использование песен и видео запрещено.🔘 📢 İletişim Sponsorluk Teklifleriniz İçin 📢 📢 Contact and Sponsorship Offers 📢 🔘 ➠ Social Accounts ◄ 🔘 🔘 ➠ Sosyal Hesaplar ◄ 🔘 🎶 Instagram: mustafagencer34 ● Nissan silvia ● CLUB DANCE ● CLUB MUSİC ● Night CLUB ● Dance Mix ● HIZLILARA ÖZEL ● Club MiX ● CLUB Remix ● Summer Music Mix 2022 ● Summer Music Mix 2019 ● Summer Music Mix 2018 ● Summer Music Mix 2017 ● Remix Shuffle Dance ● Shuffle Dance Music ● Shuffle MUSİC ● Shuffle GİRL DANACE ● Best Music Mix ● Summer Music Mix 2019 ● Electro Shuffle Dance ● Festival Shuffle ● House Shuffle ● Shuffle Vines. ● Dj Madro ● Best Shuffle Dance Music ● Melbourne Bounce Music Mix ● ✘Yes Mİ✘ ● Yesler Sizde Fenalar Bizde ● Hızlılara özel kafalar güzel ● YESLER BİZDE ● Remix Music ● Turkish Bass ● Promo Remix ● Hızlısına özel ● BASS MIX ● Arabalık Şarkılar ● Arabalık Müzikler ● ARABA MÜZİKLERİ ● Car Music Mix 2017 ● Car Music Mix 2018 ● Car Music Mix 2020 ● Car Music Mix 2019 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2022 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2021 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2018 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2017 ● Heryerde Aranan Basslı Remix Şarkılar ● Arabada Son Ses Çalan Remix Şarkılar ● SUPER CAR MUSIC ● FULL KOPMALIK REMIX ● Festival Party Dance Mix ● New EDM mix ● New Electro House Dance Mix ● NEW Year Mix ● FESTIVAL MİX ● FESTIVAL PARTY MİX ● ELECTRO HOUSE ● FESTIVAL PARTY ● Новинки Хиты ● New Russian Music Mix ● RUSSIAN DEEP ● Русская Музыка ● Russian Deep House Mix ● Russische Musik ● ХИТЫ ● ГОРЯЧИЕ ХИТЫ 2019-Лучшие русские песни ● Best Remixes of Popular Songs ● Dance Club Mix 2020 2019 ● Ibiza Summer Mix 2019 ● Ibiza Summer Mix 2020 ● Best Summer Hits ● Best Of Remixes Deep House 2019 ● Best Of Remixes Deep House 2020 ● Best Music Mix ● 🔈BASS BOOSTED🔈 ● BASS BOOSTED MUSIC MIX → Best Of EDM !! ● Bounce remix ● CAR BASS MUSİC // CAR BASS BOOSTED) ● Deep Remix (Bass Boosted) ● BEST CAR MUSIC MIX ● BASS BOOSTED MUSIC MIX ● BOOTLEG ● BEST OF EDM ● EDM BASS ● SONGS FOR CAR 2020 ● SONGS FOR CAR 2019 ● SONGS FOR CAR 2018 ● SONGS FOR CAR 2017 ● Best Music Mix ● Gangster Music Mix ● The Gang ● Gangster
Remix ve Car music tarzı remix müzikleri seven arkadaşların beğenisine sunuyorum.
Güzel yorumlarınızı bekliyorum.
İyi hafta sonları.
2Pac & Kolpaçino Replik Remix (Dj Mustafa Gençer)
#carmusic #2Pac #hailmary 👑-Kanalıma Abone Olup, Bildirimleri Açmayı Unutmayın.🔔 👑-Subscribe to My Channel and Don't Forget to Open Notifications.🔔 👑-Подпишитесь на Мой канал и не забывайте открывать уведомления.🔔 ❌İçeriklerimin Başka Kanallara Yüklenmesi Yasaktır..🔘 ❌ Uploading My Content To Other Channels Is Forbidden .🔘 ❌ совместное использование песен и видео запрещено.🔘 📢 İletişim Sponsorluk Teklifleriniz İçin 📢 📢 Contact and Sponsorship Offers 📢 🔘 ➠ Social Accounts ◄ 🔘 🔘 ➠ Sosyal Hesaplar ◄ 🔘 🎶 Instagram: mustafagencer34 ● Nissan silvia ● CLUB DANCE ● CLUB MUSİC ● Night CLUB ● Dance Mix ● HIZLILARA ÖZEL ● Club MiX ● CLUB Remix ● Summer Music Mix 2022 ● Summer Music Mix 2019 ● Summer Music Mix 2018 ● Summer Music Mix 2017 ● Remix Shuffle Dance ● Shuffle Dance Music ● Shuffle MUSİC ● Shuffle GİRL DANACE ● Best Music Mix ● Summer Music Mix 2019 ● Electro Shuffle Dance ● Festival Shuffle ● House Shuffle ● Shuffle Vines. ● Dj Madro ● Best Shuffle Dance Music ● Melbourne Bounce Music Mix ● ✘Yes Mİ✘ ● Yesler Sizde Fenalar Bizde ● Hızlılara özel kafalar güzel ● YESLER BİZDE ● Remix Music ● Turkish Bass ● Promo Remix ● Hızlısına özel ● BASS MIX ● Arabalık Şarkılar ● Arabalık Müzikler ● ARABA MÜZİKLERİ ● Car Music Mix 2017 ● Car Music Mix 2018 ● Car Music Mix 2020 ● Car Music Mix 2019 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2022 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2021 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2018 ● En Yeni Basslı Remix Şarkılar 2017 ● Heryerde Aranan Basslı Remix Şarkılar ● Arabada Son Ses Çalan Remix Şarkılar ● SUPER CAR MUSIC ● FULL KOPMALIK REMIX ● Festival Party Dance Mix ● New EDM mix ● New Electro House Dance Mix ● NEW Year Mix ● FESTIVAL MİX ● FESTIVAL PARTY MİX ● ELECTRO HOUSE ● FESTIVAL PARTY ● Новинки Хиты ● New Russian Music Mix ● RUSSIAN DEEP ● Русская Музыка ● Russian Deep House Mix ● Russische Musik ● ХИТЫ ● ГОРЯЧИЕ ХИТЫ 2019-Лучшие русские песни ● Best Remixes of Popular Songs ● Dance Club Mix 2020 2019 ● Ibiza Summer Mix 2019 ● Ibiza Summer Mix 2020 ● Best Summer Hits ● Best Of Remixes Deep House 2019 ● Best Of Remixes Deep House 2020 ● Best Music Mix ● 🔈BASS BOOSTED🔈 ● BASS BOOSTED MUSIC MIX → Best Of EDM !! ● Bounce remix ● CAR BASS MUSİC // CAR BASS BOOSTED) ● Deep Remix (Bass Boosted) ● BEST CAR MUSIC MIX ● BASS BOOSTED MUSIC MIX ● BOOTLEG ● BEST OF EDM ● EDM BASS ● SONGS FOR CAR 2020 ● SONGS FOR CAR 2019 ● SONGS FOR CAR 2018 ● SONGS FOR CAR 2017 ● Best Music Mix ● Gangster Music Mix ● The Gang ● Gangster.
Selam dostlar,
Yeni yapmış olduğum replik remix'im için beğeni, yorum ve abone için destek rica ediyorum. Remix müzik severleri beklerim. :)
Güzel hafta sonları dilerim.
Arkadaşlar, artık kendi ülkemde yerimizin olmadığını düşünüyorum.
Neden mi?
Ev fiyatları 1 milyon tl ye ulaştığı için..
Araba fiyatlarının en kötüsü 150 bin tl olduğu için..
Elektrik, Su ve Doğalgazın toplamında 1.000 tl gibi neredeyse geçen senenin kira ücreti kadar olduğu için..
Aşırı vergi verdiğimiz için..
Fiyatların artık çok uçuk rakamlar olduğu için..
Taksicilerin artık yabancı müşteri kovalaması.. Bizi beğenmeyip bahane ürettikleri için..
Özel hastanelerin resmen soygun derecesinde ticaret hane gibi işlediği için..
Devlet hastanelerinde uzun kuyruklar oluşması sigortan olsa bile ilaçlara para verdiğimiz için..
Üniversiteli gençlere iyi bir eğitim verilmediği gibi geleceklerinin de mahfedildiği için..
Adaletin adamına göre işlendiği için..
Zengini zengin fakiri daha da fakir yapıldığı için..
Kamuya personel alırken torpille girildiği için hakların yendiği için..
Her yeri rant alanına çevirip para babalarının çeblerinin doldurulduğu için..
Belediyelerin dünya kadar borcun içinde olduğu için..
Durmazsızın yabancı milletlerden sürekli mültecilerin akın etmesi..
İşçilerin bir köle gibi kullanılması..
İşçi haklarının korunamaması..
Kadın ve çocukların can güvenliğinin kalmaması..
Esnaf ve ticaret işletmelerinin batması ve kazanç sağlayamamaları..
Haksız yere ceza evinde yatan vatandaş, gazeteci, hukukçu vs..
Mafya babalarının ülkenin üzerine kara bulut gibi çökmesi..
Fuhuş, eskort gibi işlerin daha çok büyümesi..
Araplara parsel parsel toprakların satılması..
Ekonominin iyice dibe vurması..
Eleştiri yaptığın zaman direk vatan haini damga yenmesi
Belediyelerde dünya kadar yolsuzlukların hala durmadan devam etmesi
VS VS.. uzar gider..
Ben şimdi vatanıma milletime bağlı bir insan olarak şu durumları gördükçe artık devletin kendi vatandaşına sahip çıkmadığını görerek buralarda artık bize ait bir şey olmadığını hem hissediyor hemde görüyorum.
Düşünüyorum yarın bir gün durumumuz olsa sokakta kalsak bize sahip çıkarlar mı? HAYIR.
O yüzden kuru milliyetçilik yapmaya gerek yok. Madem ki devlet bizi bu kadar sömürüyor ve bu ülkede varlık olarak birşey alamıyor ve kiracı olarak kalıyorsak zenginleri daha da çok zengin ediyorsak bu ülkede durmak artık anlamsızca geliyor bana.
Meslek: Lojistik
İlgi Alanları: Müzik, Otomobil
Bir rüyanın içinde sevdam yetim kalmış, Uyanmak nasip olmamış...
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.188
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 29.347 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 538 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic