Şimdi Ara

Muhtemelen önümüzdeki 30 gün içerisinde kendimi öldüreceğim. Ama nasıl olsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Muhtemelen önümüzdeki 30 gün içerisinde kendimi öldüreceğim. Ama nasıl olsun?


(En Son Oy Tarihi: 8.10.2022)
Giriş
Mesaj
  • Hayat bir süre önce benim için varolan anlamını yitirdi. Dayandım, sabrettim ve neleri değiştirebileceğimi görmeye çalıştım. Sonra da şöyle dedim: "Değiştirdikten sonra ne yapacağım?"
    En sevdiğim şeylerden artık lezzet alamıyorum. Sadece yemek yiyorum. Her şeyi berbat ettim. Aslında önceden akıllı olsam, birçok şeyi tam tersiyle yaşardım. Biliyorum ki mutlu da olurdum ama bugün asla dönüşü olmayan bir yola kendi cahilliğimle ve korkaklığımla geldim. Bugün de bu hayatı terk edip, sonradan gelecek "olası" -ve varolduğundan asla emin olamadığım- acılara daha çabuk gideceğim.
    Nasıl ölebilirim sorusunda internette araştırmalar yaparken, bazen bunun ürkütücü olduğunu düşünüyorum. Korkuyorum ama bu o anda bitecek. Bunu da biliyorum.
    Yani yaşasam ne olacak, ölsem ne, bilmiyorum. Bildiğim bir şey, bana bunca zarar verenlerin kendi kendilerine "Biz ne yaptık!" sorusunu soracağıdır. Ben de bugünden onlara "Siz neler yapmadınız, neler..." diyorum. Bu üç noktada, üç noktanın bile kaldıramayacağı kadar çok şey, çok acı ve çok gözyaşı var. Keşke böyle olmasaydı ama işte böyle oldu.







  • Delirdiğim için anket açmış olmam muhtemel. Yüksek olasılıkla çok sayıda aspirin yiyeceğim ama bu esnada baygın olursam acısız bir ölümüm olabilir mi? Yani aspirinleri içtikten sonra kendimi bayılttığımda baygınken ölme hâli mi olur? Bu konuda bilenlerin beni aydınlatmalarını rica ederim.
  • Öldükten sonra "bir anda" biteceğine nasıl kesin olarak emin oluyorsun? Hem öldükten sonra birilerinin senin için üzülmesi düşüncesine bel bağlamak, buna içten içe sevinmek çok acizce bir düşünce değil mi sence? Ya o birileri için fark etmeyecekse, onların hayatında ve odağında iki gün konuşulup geçecek bir konudan fazlası değilsen?

    Bir an için karşı tarafın sana verdiği zararları ve onların hakkındaki düşüncelerini yok hükmünde say;bunu yapabilirsen acaba seninle ilgili ne değişir..
  • akbey617 kullanıcısına yanıt
    Ben geride kalanların üzülmesine sevinmiyorum ki. Sadece kayıtsız kalıyorum. Çünkü ben hayattayken elimi tutmamalarıma rağmen, bu onları incitecek. İşte bu yüzden onlara sitem ediyorum...
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

    Gönül koyduklarına sitem edersin. Kararını yeniden gözden geçir;seninki bunalım, nasıl intihar edeceğini araştırmak yerine bu halden nasıl kurtulunur onu araştır.

  • "Bildiğim bir şey, bana bunca zarar verenlerin kendi kendilerine "Biz ne yaptık!" sorusunu soracağıdır." Güzel kardeşim 1 gün ağlarlar, 1 gün yalandan derdo takılırlar sonra unutulur gidersin. Kendini *ldürüp insanlara vicdani yük bırakarak hesaplaşacağına, madem ki ölümü göze aldın. Önüne gelen açık açık derdidini sıkıntını anlat. İçinde yaşama, ara 1lader canını kim sıktıysa söyle mevzuyu.



    OĞLUM HAYAT KADAR GÜZEL BİR ŞEY DAHA VAR MI AQ

  • OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırlammak da değil ki derdim. Kalbim atmayı bir kenara bıraktığında beni bekleyen şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Ama biliyorum ki, insan anlamlarla hayat bulur. Yaşamak da bir mesaj, ölmek de... Ve benim ölmüş bedenim çeşitli böceklere yem olurken, insanlara yaptığı hatayı hatırlatacak. Ama tüm mesele bu değil.
    Ben bu hayatı yaşamaktan sıkıldım. Gözlerimi açmaktan, bir şeyler için çabalamaktan çok sıkıldım. İlk önce bunun için öleceğim.
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

    Sen de çabalamadan yaşa öyleyse

  • Yahu bu soruya cevap vermek bile suçken sen hangi akla hizmet açıyorsun bu konuyu?
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Suçlar... birilerinin çizdiği sınırlar.
  • aspirinle ölmek  

  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

    Hocam. Bu bence yerinde bir çizgi. İntihara özendirmek hiç iyi birşey değildir. İntihar herşeyin sonu değildir. Belki de sonsuz bir acının başlangıcıdır. İntihar eden kişilerin yarısından fazlası ölüm anında pişman olurmuş. Bilin istedim. Hayat iyi değil, kötü. Fakat yaşamak için çabalarsanız en sonunda kendi kendinize dersiniz iyiki de intihar etmedim diye.

  • İlgi için açıyorlar zaten intihar edecek adamın o psikoloji ile böyle yazı yazacağına inanmıyorum
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Bir asker arkadaşım bu şekilde intihar etmişti.
  • kendine gel olm
  • Youtube kanali ac ve otostopla Tryi gezmeye basla video cek youtubea yukle para kazan become a traveler.

    Green card çekilişinede katıl




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 5 Ekim 2022; 21:35:26 >
  • Yaşın genç sanırım erken yaşlarda insan çok duygusal oluyo ilerde geçiyo

  • Şıklarda fındıklı göremedim? Cevizli olmasın da nasıl olursa olsun.

  • Kardeşim 45 yaşında bir abin olarak sana tavsiyem hayat tüm çirkefliğine ve zorluğuna rağmen yine de güzel asla mücadeleden vazgeçme ve intihar edip canına kıyanın sonunun Cehennem olduğunu asla unutma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 5 Ekim 2022; 22:17:24 >
  • O saydıklarının hiçbirini yapma hepsi çok acılı ve sakat kalma ihtimalin var çok pişman olursun

    En kolay intihar yöntemi kafaya ateş etmektir mermi 300-400 m/sn hızla gider ve senin bu acıyı hissetmen imkansız gibi bir şey dir

    En önemlisiyse hayatta kalma ihtimalin ya da sakat kalma ihtimalin çok düşük kesin ölüm

    Bu hayatta kendine yapabileceğin son ve en büyük iyilik acısız hızlı ve kesin bir şekilde ölmek olsun en azından kendin için bu iyiliği yap o saydığın yöntemlerle intihar edip acı çekmeni istemem hatta hiç kimsenin acı çekmesini istemem

    Edit: sakın intihar etme intihara teşvik etmek suçtur seni intihara teşvik etmek istemiyorum ama bu yolu seçmişsen en doğru olanı yapmalısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.