Şimdi Ara

Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
23
Favori
10.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Elinize saglik hocam. 10 yil sonra oyunu sizin yamanizla tekrar bitirecegim gibi  

  • Öncelikle elinize sağlık, yama tam sürüm olarak çıkınca test edeceğim.

    Bir geribildirim olarak, Online'a her girişte isim değiştirmeyle uğraşmaktansa yamayı pasifleştirme/etkinleştirme tarzı tek tıklık bir şey yapabilirseniz bence daha iyi olur.

  • Yorumlarınız için teşekkür ederim ve iyi oyunlar dilerim.


    @Indra128 Fikir çok güzel fakat yamayı yaparken işin teknik kısmına bakan dostum da geçen sene aynı şeyi düşünmüştü, sonra vazgeçmişti. Türkçe yamayı kullanacak kişilerin oyuna başka mod kurup kurmadığını bilmediğimizden ve pasifleştirme işlemi olası diğer modlara zarar verebileceğinden bunu yapmadık. Türkçe yama açık şekilde hikâye modunu açan, Türkçe yama kapalı şekilde Online modunu açan özel bir exe uzantısı gerekecek şekilde yapabilirdik yamayı ama bu sefer de çoğu kişi haklı olarak yamada virüs olabileceğinden şüphelenirdi. Türkçe font kurulumunu kolay ve OpenIV kurulumu şeklinde ikiye ayırmamızın sebebi de tam olarak bu yüzden. Online moduna girmek için gerekli düzenlemeyi elle yapmanız her açıdan daha sağlıklı olacaktır.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Hocam gta5 redux mod diye bir mod varmış. Grafik modu. Onu yüklersek acaba tr yama çalışır mı bilginiz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denemedim ama grafik modlarının oyun içindeki metinleri etkilemediğini düşünürsek Türkçe yamanın soruna yol açacağını sanmıyorum. Bir soruna yol açarsa yazarsınız ama, çözmeye çalışırız.

  • 11 Mart 2024 Güncellemesi: Üçüncü oynanış bitti ve yama tam versiyona ulaştı. Çeviri aracı için Deftones™, font desteği için eayurdaer'a çok teşekkür ediyorum. Yamadaki yazım hatalarıyla ilgili geri bildirim verdiği için llexoffr'a da ayrıca teşekkür ediyorum.


    @Iron Man - SuraSide dostum kaç bin kelime çevirdiğimi merak ediyordu, ben de yama tam versiyona ulaşınca hesaplayıp net rakamı söyleyeceğim demiştim. 561.071 kelime çevirmişim şu on bir buçuk ay içerisinde.


    Türkçe yama şimdilik oyunun en son versiyonuyla duraklatma menüsüne gelen birkaç yeni kelimeyi içermiyor ve bu kelimeler oyun içerisinde İngilizce gözüküyor ama zaman içerisinde onu da güncellemeye çalışacağız. Bunun haricinde Türkçe yamanın oyunla uyumluluk konusunda hiçbir sıkıntısı yok ve oyunu herhangi bir sorunla karşılaşmadan rahatça oynayabilirsiniz.


    Bazen oyunu açtığınızda uzun zaman sonra bile yamanın güncellendiğini görebilirsiniz. Bende takıntı olduğu için canım sıkıldıkça gözüme batan yerleri daha iyi çevirilerle değiştiriyorum her daim.


    İyi oyunlar olsun ve söz vermek gibi olmasın ama şartlar istediğim şekilde giderse GTA 6'da görüşmek dileğiyle, hoşça kalın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 23 Nisan 2024; 20:7:48 >




  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Önce sizin, daha sonra emeği geçen herkesin eline sağlık :) Geçenlerde bende mod indirdim grafiktir arabadır malikanedir vs :) Tam sürüm çıkınca tekrar oynarım demiştim :)


    Hazır ramazan ayıda gelmişken başlayalım tekrar. Bilgi içinde çok teşekkür ederim.

  • Elinize sağlık darısı 6nın başına

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan ellerine, gözlerine sağlık hocam. Emeği geçenlere çok teşekkürler. Respects  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 12 Mart 2024; 9:28:57 >
  • Ne kadar asla oynamayacağım bir oyun olsa da çevrilen kelime sayısını takdir etmemek elde değil. Ellere, kollara sağlık.

  • Hocam inanması güç mükemmel bir işe imza atmışsın. Daha önceki çevirilerini pek deneyimlemedim ama gördüğüm kadarıyla çok temiz işler yapıyorsun. Bu motivasyonun hayatın boyunca yanında olur inşallah.

    Tabii gönül ister ki bu saatten sonra insanlar eski kötü çevirileri kullanmasın ama bu çevirinin göz önüne çıkması belli ki bayağı süre alacak. Popülerlik gibi bir endişen olmadığını zannediyorum. Ama güzeli varken kötüsünün kullanılması insanın canını sıkıyor.

    GTA IV çevirimi paylaştığım blog'umda, müsadenle sayfasını açmak isterim. Tabii ki bu sayfanın orjinal link olduğunu ekleyerek. Böylelikle yama için gelen insanlar sağlam GTA V yaması olduğunu da bilsinler İstemez isen anlayışla karşılarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, hepinize iyi oyunlar.


    @Micold İnan ki atla deve değil ama teşekkür ederim. Asıl işi yapan arka planda kimsenin görmediği arkadaşım Deftones™, ben sadece yerelleştirme ve kalite kontrolü yapıp geçiyorum ama o piyasada var olmayan araçları kendisi üretip bana sunuyor. Diğer ortak arkadaşlarımız da sağ olsun bazen font ve diğer işlerde yardımcı oluyorlar. Hep bu insanlar sayesinde yapıyorum projelerimi. Ayrıca o motivasyon GTA 6 ile devam edecek gibi gözüküyor. :D Teşekkür ederim güzel dileğin için.


    Yamalarımdan herhangi bir çıkarım söz konusu değil, o yüzden popüler olması veya olmaması çok önemli değil. Daha az bilinen, tabiri caizse daha "elit" bir kesme hitap eden bir yama olsa bile sorun olmaz benim için. Translate yamalara minnettarlık duyup Türkçe yaması olan bir oyuna yeni yama yaptık diye laf edenler konuma gelmedikçe ben mutluyum. :D


    Paylaşabilirsin tabii ki, benim için hiç sorun değil. Teşekkür ederim desteğin için ve oyunu oynayacak olursan iyi oyunlar dilerim.





  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Bunu sormak doğru mu bilmiyorum ama sormadan da edemeyeceğim
    Anonymoustaki deftones ile bahsettiğiniz deftones aynı kişiler mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki yamaların teknik kısmı ve araçlarını yazmakla ilgileniyor, aynı kişi. Aynı zamanda Türkçe yamalar haricinde de can dostumdur kendisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederiz. Yavaş yavaş oyunla ilk defa başlayacağım ve yanında temiz bir yeni yamanın olması iyi oldu. Elinize sağlık.

  • TR_Vay kullanıcısına yanıt

    Rica ederim! Yamanın tam versiyonunu bir süredir beklediğinizi biliyorum, o yüzden umarım beklentilerinizi karşılayabilirim. İyi oyunlar dilerim.

  • Şu an çeviri kaldırılsa dahi online oyuna girerken hata veriyor. Bunun için oyunun konumundaki "dinput9.dll" dosyasını da silip dosyaların bütünlüğünü doğrulamak gerekiyor. Ben bu şekilde çözdüm, bilginize.

  • Emekleriniz için çok teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS2 için yaptığınız San Andreas yamasından beri sizi takip ediyorum, yaptığınız tüm oyunların yamaları için ellerinize, emeğinize sağlık. 

  • Can dostum olmasa yapamazdım arkadaşlar. Çok teşekkür ederim desteğiniz için ve iyi oyunlar dilerim.  

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.