Şimdi Ara

Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
23
Favori
10.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • XtheendX kullanıcısına yanıt

    Bayağı ilerleme katettim ya, yeni yıla doğru çoğu kısım çevrilmiş hâliyle beta versiyonu paylaşmayı düşünüyorum açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 15 Eylül 2023; 3:6:25 >
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Ben daha oyunu doğru dürüst oynayamadım, hep yarıda kaldı, eski yamada olmuyormuş artık herhalde, sizin konuyu görünce çok sevindim. kısmetse oyunu sizin yama ile bitirecem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtheendX -- 5 Ağustos 2023; 20:48:57 >
  • Kolaylıklar dilerim. Umarım sorunsuz kısa sürede bitirirsiniz.

  • Bu yama ile bitirecek arkadaşlara birde naturalvisionevolved modunu tavsiye ederim
    Oyunu bambaşka bir boyuta taşıyor
    Tekrardan yeni bir yamasının çıkacağını bilsem beklerdim
    Belki başarım fullemede artık :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceki çevirilerinizden yola çıkarak GTA V'in büyük çaplı dünyası, karakterleri, metin fazlalığı, dil kullanımı/esprileri vb. şeyleri hesaba katıyorum da bu yama gerçekten efsane olacak gibi, özellikle siz yapıyorsanız. Bir yandan RDR çevirisi de bastırınca aşırı bir iş yükü oluşuyor, gerçekten takdire şayan. Hikayesini tekrar oynamaya başlayacaktım GTA V'in, ama baktım ki siz çeviriye başlamışsınız ve 2024'e çok da bir şey kalmamış, beklemeye karar verdim. Güncel bir yamayla hafıza tazelemek mükemmel olacaktır. Beklemedeyim. Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama 

  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.


    @KairaGocen Desteğiniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım hayal kırıklığına uğratmam ve bekleneni verebilirim. :D Eğer bir an önce oynamak ve sadece hikâyeyi deneyimlemek istiyorsanız yeni yıla yakın bir tarihte yamayı beta olarak paylaşmayı düşünüyorum. Sadece hikâyeyi deneyimlemek istiyorsanız dediğime bakmayın, çoğu yer çevrili olacak. Şu anda bile zaten çoğu yer çevrili aslında. İngilizce kalan yerler sadece arkadaş aktiviteleri, aktivitelerde edilen muhabbetler, peyote bitkisi yiyince söylenen monologlar, Pay 'N' Spray'deki bazı araç modifikasyonları, internet siteleri, Rockstar Editor, Director Mode ve Online modu, ki bunu çevirmeyeceğimi de belirtmiştim. Bunun harici bir yanlışım yoksa her şey Türkçe. Malum devasa bir oyun olunca karıştırıyor da olabilirim. Kâğıt üstünde az veya orta miktarda gibi gözüken şeylerin dosyalardaki metin sayısı aşırı fazla tabii ki de. Ama hiçbir projemi yarım bırakmadığım gibi bunu da bırakmayacağım ve eninde sonunda bitireceğim.





  • Criminal 277_ Sana ihtiyacım var Grand Theft Auto Vice City - Türkçe Yama lütfen?

  • Bugün oyun 10 yaşına girdi ve ben de yamayı bekleyenler için güzel haber vermek istedim.


    Eylül başlarında yamanın kalite kontrolüne geçtim ve şu an ilk oynanışımı yarıladım diyebilirim. İkinci oynanışı da yapınca yamayı beta olarak yayınlayacağım. Şu an İngilizce kalan tek yerler arkadaş aktivitelerinde yapılan muhabbetler, oyun içindeki bazı internet siteleri ve Director's Mode. Online modunu çevirmeyeceğim zaten. Geri kalan her şey gözümden kaçmadıysa Türkçe.


    2024'te kalan kısımları da çevirince yama tam versiyona ulaşmış olacak.


    Red Dead Redemption'ın Switch emülatörlerinde çalışacak Türkçe yamasına da değinmek gerekirse, arkadaşım küçük bir teknik sorunu halledince onun da beta versiyonunu yayınlayacağım. Gördüğünüz gibi aynı anda iki proje yürütmeye çalışıyorum, o yüzden biraz zorlayıcı oluyor ve bu yüzden de onun beta versiyonunda oynanış tamamen bitmiş olmayacak. Türkçe fontların hepsini eklediğimiz zaman tam kalite kontrolüne geçeceğim.


    Ekran görüntülerini paylaşmadan önce diyeceğim tek şey, yine "gereksiz yama, zaten vardı, onun yerine falanca oyunu çeviremez miydin" tarzı yorum yazacak olanlar konudan çıksın. Ben kimsenin isteğine göre yama yapmam, ne verirsem onu alırsınız veya almazsınız. Bir sebep görmüşüm demek ki de yaması olan oyuna baştan yeni bir yama yapıyorum. Ayrıca kimse sizi bu yamayı kullanmanız için zorlamıyor veya yamayı satmaya bile çalışmıyor. Keyfim istedi, yamayı yaptım. Paylaşmamaya da karar verebilirdim.



    Yeni Ekran Görüntüleri



    Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama



    Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama



    Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama



    Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama


    Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama




  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Tarih vermek istemediğini biliyorum iki yama için de “ama yıl bitmeden…” diyebilir miyiz? :D

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, beta versiyonları kesinlikle yıl bitmeden çıkacak. :D Ama tam versiyonları için bir tarih veremeyeceğim. Red Dead Redemption'ın tam versiyonu GTA 5'ten önce çıkar büyük ihtimalle ama.

  • Selam hocam. Öncelikle emeğinize, ellerinize sağlık. Durum nedir? Oyunu son kez bu yamayla bitirip GTA 6'yı beklemek istiyorum. Beta ne zaman yayınlanır?

  • yigiter355 Y kullanıcısına yanıt

    Selam, çok teşekkür ederim. Aralık ayının ilk haftası Beta versiyonunu yayınlamayı düşünüyorum eğer bir aksilik çıkmazsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Çok kolay gelsin, zorlu bir iş, teşekkür ederim kendi adıma..

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Sizi desteklerdim takipte ediyordum ama yukarıda kullandığınız "Ben kimsenin isteğine göre yama yapmam, ne verirsem onu alırsınız veya almazsınız." kibirli cümleniz size hiç yakışmadı. Eğer insanların yorum yapması veya fikirlerini belirtmesi hoşunuza gitmiyorsa lütfen forumlara konu açmayın.

  • Dewilmacry. kullanıcısına yanıt

    Eleştiriye açığım, bu dediğiniz eleştiriyi yapmaya da hakkınız vardır. Tepkim hoşunuza gitmemiş olabilir, hiçbir lafım yok. Ben sadece verilen emeğe düpedüz "gereksizdir" tarzı saygısızlıkta bulunanlar olunca orada tepkimi ortaya koyarım. Kimse böyle saygısızlıklar yapılsın diye aylarca emek verip bir şeyler üretip de ortaya koymaz. İnsanı enayi yerine koymayın.


    Bu tepkimden dolayı istenmiyorsam bu herkese açık olarak paylaşacağım son yama olur, benim için hiç fark etmez. Herhangi bir çıkarım yok zaten, ne tanınırlık peşindeyim ne de yamalarımdan maddi kazanç sağlamanın. Ben sadece hoşuma gidiyor diye yapıyorum bu yamaları. Zaten en başta kararım bu yamayı paylaşmamaktan yanaydı ama arkadaşım Deftones'in rica etmesi üzerine paylaşıyorum. Ben her türlü yama yapar, eşimle dostumla paylaşırım. Ama insanların saygısızlığına tahammül gösterecek değilim.


    Meğerse benim gibi bağımsız Türkçe yama yapımcılarının günümüzde neden yok denecek kadar az olmasının sebebi buymuş.





  • selam. saat kaçta çıkacak yama? 00.00'da gelir mi beklemedeyimGrand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama 

  • Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe YamaRockstar Gamesyoutube
    Watch Trailer 1: Tuesday, December 5 at 9AM ET
    https://www.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0


    GTA 6'nın ilk fragmanı yayınlanması üzerine ben de GTA 5 Türkçe yamasının Beta versiyonunu paylaşıyorum. Hepimizin gözü aydın.


    Türkçe Yama İndirme Linki


    Türkçe Yama Türkçe Font (Kolay Kurulum)


    Türkçe Yama Türkçe Font (OpenIV İle Kurulum)


    Zip Dosyalarının Şifresi: criminal277_deftones


    Fontu kurmak için iki tane yöntem vermemin sebebi kolay kurulumda ".exe" uzantılı bir dosya olması ve bazı insanların bu uzantıya güvenmiyor olabileceğindendir. Kurulum detayları zip dosyalarında mevcuttur.


    Çevrilmeyen tek yerler arkadaş aktivitelerinde yapılan muhabbetlerdir. Bu kısımların da çevirisi tamamlanınca yama tam versiyona ulaşacaktır. Çeviriye yönelik her türlü eleştiriniz makbule geçer. İyi oyunlar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 5 Aralık 2023; 6:28:45 >




  • Eline sağlık hocam fragmanla aynı güne denk getirmen de güzel oldu tabi RDR yaması ne durumda ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. :D


    RDR yaması biraz başımıza bela oldu ama hâlâ yıl bitmeden Beta versiyonunu yayınlama planımız var. Nintendo Switch kontrolcüsü haricindeki tuş ikonları, fare entegrasyonu gibi ekstralar uzun bir süre boyunca eklenemeyebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 5 Aralık 2023; 7:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.