Şimdi Ara

Yandaki ilkokulun zili caliyor .s (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
6
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: SteFun

Izmirdeyse bizim okuldur kesin

İlkokullu detected.

headshot

• İşletiyorlar seni kimsenin okuduğu yok boşuna yazıyon
    Twitter: @berryforeva
    Ve
    Zbam1.blogspot.com
  • Lan hay ben sizin

Uyuamiyacagim simdi, yapmayin soyle seyler la

• kagit parlamasa gercekci olacakti. ama iyi yaziyosun devam et :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arcatera

Aradaslar birkac blok otede ilkokul var onun zili caliyor bu saatte okulda zonbilermi egitim goruyor acaba

hehe beni kaldığım yerdede SHRO ilkokunun zili çalıyor hep 00:00 da otomatik te de ondan .. kapatmıyor deniolar zili.. dibindeki evlerde fena rahatsız oluyorlardır kesin

not: grave encounters filmide sanırım dizi idi film yapmışlar pcde duruyor izlemeye cesaret edemiyorum uyuyamayacam diye .. filmdeki oalylar geçkmiş diyorlar ama o resim %99 fake valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Mart 2012; 12:05:59 >

• Valla yılllaaaaaaar oldu ama bizim okulun kapılarını ders bitiminden sonra kilitliyorlardı. içeriye girmek eğer içerideysen de dışarıya çıkmak imkansızdı. Ayrıca her yerde kamera vardı. Öyle bir olay olsa da döve döve anlattırırdık

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

kanım dondu şerefsizim

Yandaki ilkokulun zili caliyor .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteFun

Izmirdeyse bizim okuldur kesin

Izmir in neresi

2023 16&quot; MacBook Pro M2 Pro

GTX 970 @ 1.43 GHz 1.18v - Core i5 11400 - MSI B560M PRO-VDH - Crucial Ballistix 16GB 2x8 3200 CL16 Rev.E - Samsung 850 EVO 250GB - WD 1TB Caviar Blue - AOC 2369 77Hz OC - Cooler Master Seidon 120V v3 - Corsair VS550 - Corsair 200R
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öksürük Şurubu

Arkadaşlar bu konuyu biraz araştırdım yabancı forumlarda, gerekse okullarda ve hastanelerde bu olaylar ve sesler sık sık duyuluyormuş. Ha bu arada belirteyim ilginçtir ki yatılı okullarda bu olay olmuyormuş. Herneyse, Litvanya'da bu tarz sesler geldiği iddia edilen bi hastaneden çekilmiş fotoğraf, cidden ürkütücü.

Ve Nocturne ultisini açar...

"Darknesssssss..."

Pentakill!

GG noc
    OP Noc
    OMG noob team gg noc

sonuç: çok fazla korku filmi seyretmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

Bundan sonra böyle
    Sabahci. Ogrenci. Aksamci. Gececi

güldüm

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Zonbi.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Puhahahahahahahahahahahahhahah guluyorum hala afsdahadhqjgs.

Intel Core i7 4720HQ 2.6 Ghz
    GeForce GTX 950M 4GB
    12 GB RAM

Canon DSLR
    Kiev 19
    Nikon FM10
  • bence saati ayarlamayi becerememisler... sorun bu... bence olayi o kadar abartmayin...

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Masanın yanına gittim nota baktım ve notta aynen şöyle yazıyordu ''sese kulak ver'' .... Hemen ardından hani anlatmıştım ya ilk başta sınıfta otururken sıra yere vuruluyor gibi tak tak tak sesler geliyordu. İşte aynı sesler gelmeye başladı ama ard arda ve hiç kesilmeden. Ben artık bayılacakmış gibi hissettim ama sonuçta arkadaşımın ne durumda olduğu belli değil ne olursa olsun yardım etmeliyiz. Yanımdaki arkadaşımla göz göze geldim ve yapacak bir şey yoktu artık her şeyi göze almıştık ve sese doğru koşmaya başladık. Koşarken ben zaten sesi falan unutmuştum artık, koşmaktan değil korkudan ter içinde kalmıştım hatta ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Dediğim gibi biz koşarken sesi unuttum ve aklıma geldiğinde ses kesilmişti ama arkadaşlarımın sesi duyuluyordu, isimlerimizi haykırıp yardım istiyorlardı. Biz yine koşarak sınıfa girdik ama sınıfta 2 arkadaşımdan başka hiç kimse yok, arkadaşlarım ağlıyorlar ve ikisi de sandalyeye bağlı. Onları hemen sandalyeden çözdük anlatın diye bağırıyoruz ama hiçbir şey anlatmıyorlar.. Neyse artık bu iş burada biter dedik ve koşarak okuldan çıkıyoruz, tabi ben ve arkadaşım diğer arkadaşları neredeyse sırtımızda taşıyor gibiyiz çünkü tek kelime bile edemiyorlar.. En sonunda her zaman okuldan kaçtığımız yerden aynı şekilde okulun dışına çıktık. Tabi bu sefer arkadaşların gücü kalmadığı için biraz daha zor oldu ama çıktık en sonunda.. Neyse hemen bir parka gittik oturduk arkadaşları zorluyoruz anlatın diye ama hayır diyorlar. Ve bana aynen şunu söyledi ''Bu konunun burada kapanması gerek yoksa çok daha kötü şeyler olacak.'' Ben bu lafın üstüne korkudan değil şaşkınlıktan ağlayacaktım neredeyse.. Ama yapacak bir şey yok tamam dedik siz iyice sakinleşin sonra bu yaşadıklarımızın hepsini unuturuz.. Ve o günden beri ne birbirimize ne de bir başkasına bu yaşadıklarımızı anlattık ama üstünden 2 yıl geçti ve ben olayın şokunu, korkusunu atlattım sayılır. Allah'a çok şükür o günden sonrada bunun gibi bir olay tekrar etmedi.. İşte yaşadığım olay bu kadar arkadaşlar dediğim gibi büyük ihtimalle inanmayanlar çoğunlukta olacaktır, ben olsam ve biri bana böyle bir hikaye anlatsa herhalde bende inanmazdım ama işte böyle şeylere inanmak için insanın ufakta olsa birtakım olaylar yaşaması gerekiyor. Neyse inşallah sizin başınıza böyle kötü bir olay gelmez. 5 dakika demiştim ama oldukça uzun sürdü kusura bakmayın...

hocam devamını anlat çok heyecanlı gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

kagit parlamasa gercekci olacakti. ama iyi yaziyosun devam et :D

Kağıt parlamasa diye bir şey yok zaten kağıdın parladığı falanda yok :) Hiç olmadı mı o an gözüne herhangi bir şey parlarmış gibi gelir.. İşte o kağıtta o an benim gözümde parladı.

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Biride çıkıp annenin babanın haberi varmıydi okulda kaldığından dememiş

Hocam lise sonuz dedim yani sınav stresinin yanı sıra aileye ve hayata karşı bir umursamazlık var. Hadi bunu geçtim aileye arkadaşımda kalıyorum demek çok mu zor?

Orijinalden alıntı: illiminatucu

quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Masanın yanına gittim nota baktım ve notta aynen şöyle yazıyordu ''sese kulak ver'' .... Hemen ardından hani anlatmıştım ya ilk başta sınıfta otururken sıra yere vuruluyor gibi tak tak tak sesler geliyordu. İşte aynı sesler gelmeye başladı ama ard arda ve hiç kesilmeden. Ben artık bayılacakmış gibi hissettim ama sonuçta arkadaşımın ne durumda olduğu belli değil ne olursa olsun yardım etmeliyiz. Yanımdaki arkadaşımla göz göze geldim ve yapacak bir şey yoktu artık her şeyi göze almıştık ve sese doğru koşmaya başladık. Koşarken ben zaten sesi falan unutmuştum artık, koşmaktan değil korkudan ter içinde kalmıştım hatta ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Dediğim gibi biz koşarken sesi unuttum ve aklıma geldiğinde ses kesilmişti ama arkadaşlarımın sesi duyuluyordu, isimlerimizi haykırıp yardım istiyorlardı. Biz yine koşarak sınıfa girdik ama sınıfta 2 arkadaşımdan başka hiç kimse yok, arkadaşlarım ağlıyorlar ve ikisi de sandalyeye bağlı. Onları hemen sandalyeden çözdük anlatın diye bağırıyoruz ama hiçbir şey anlatmıyorlar.. Neyse artık bu iş burada biter dedik ve koşarak okuldan çıkıyoruz, tabi ben ve arkadaşım diğer arkadaşları neredeyse sırtımızda taşıyor gibiyiz çünkü tek kelime bile edemiyorlar.. En sonunda her zaman okuldan kaçtığımız yerden aynı şekilde okulun dışına çıktık. Tabi bu sefer arkadaşların gücü kalmadığı için biraz daha zor oldu ama çıktık en sonunda.. Neyse hemen bir parka gittik oturduk arkadaşları zorluyoruz anlatın diye ama hayır diyorlar. Ve bana aynen şunu söyledi ''Bu konunun burada kapanması gerek yoksa çok daha kötü şeyler olacak.'' Ben bu lafın üstüne korkudan değil şaşkınlıktan ağlayacaktım neredeyse.. Ama yapacak bir şey yok tamam dedik siz iyice sakinleşin sonra bu yaşadıklarımızın hepsini unuturuz.. Ve o günden beri ne birbirimize ne de bir başkasına bu yaşadıklarımızı anlattık ama üstünden 2 yıl geçti ve ben olayın şokunu, korkusunu atlattım sayılır. Allah'a çok şükür o günden sonrada bunun gibi bir olay tekrar etmedi.. İşte yaşadığım olay bu kadar arkadaşlar dediğim gibi büyük ihtimalle inanmayanlar çoğunlukta olacaktır, ben olsam ve biri bana böyle bir hikaye anlatsa herhalde bende inanmazdım ama işte böyle şeylere inanmak için insanın ufakta olsa birtakım olaylar yaşaması gerekiyor. Neyse inşallah sizin başınıza böyle kötü bir olay gelmez. 5 dakika demiştim ama oldukça uzun sürdü kusura bakmayın...

hocam devamını anlat çok heyecanlı gidiyor

Devamı derken neyi anlatayım hocam, olayın tamamı budur işte, daha fazla kurcalamakta istemiyorum zaten.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.