Şimdi Ara

Yandaki ilkokulun zili caliyor .s (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
6
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum bende lise sondayken arkadaşlarla okula gece gidip , içip alem yapacaktık , sonra bizimkiler caydı gitmedik. iyikide gitmemişiz

Orijinalden alıntı: NaneLimonnN

ben inandımda sen hiç merak etmiyormusun ne olduğunu eve çağır arkadaşlarını bir sor

Kardeşim o olay olduğunda ve hatta üzerinden biraz zaman geçtiğinde bile o kadar çok korkuyordum ki inan bana sormaya cesaret bile edemedim. Ayrıca okuldan çıktıktan sonra birbirimize söz verdik bu konu burada kapandı diye.

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

ben inandımda sen hiç merak etmiyormusun ne olduğunu eve çağır arkadaşlarını bir sor

Kardeşim o olay olduğunda ve hatta üzerinden biraz zaman geçtiğinde bile o kadar çok korkuyordum ki inan bana sormaya cesaret bile edemedim. Ayrıca okuldan çıktıktan sonra birbirimize söz verdik bu konu burada kapandı diye.

Arkadaşlarını başka bir adam, tinerci, sapık, katil vs para veya başka bir şey isteyip de sandalyeye bağlamış olmasın? Sonra sizin seslerinizi duyunca da kacmistir ve arkadaslarini tehdit etmiştir kimseye söyleme. Söylersen öldürürüz vs. gibi? Bu da bir ihtimal tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core i7 4720HQ 2.6 Ghz
    GeForce GTX 950M 4GB
    12 GB RAM

Canon DSLR
    Kiev 19
    Nikon FM10

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet efendi

quote:

quote:

Arkadaşlarını başka bir adam, tinerci, sapık, katil vs para veya başka bir şey isteyip de sandalyeye bağlamış olmasın? Sonra sizin seslerinizi duyunca da kacmistir ve arkadaslarini tehdit etmiştir kimseye söyleme. Söylersen öldürürüz vs. gibi? Bu da bir ihtimal tabii

Hocam dediğin çok zor bir ihtimal yani onu geçtim hangi sapık, tinerci, hırsız bizim okulda oldugumuzu tahmin edipte okula girecek. Hadi girdi diyelim bu yazdığım olayları yapması için en az 2 hafta onceden hazırlanması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dediğin çok zor bir ihtimal yani onu geçtim hangi sapık, tinerci, hırsız bizim okulda oldugumuzu tahmin edipte okula girecek. Hadi girdi diyelim bu yazdığım olayları yapması için en az 2 hafta onceden hazırlanması lazım.

Dogru söylüyorsun. Diyecek kelime bulamıyorum ya çok ilginç böyle bir olayın yaşanması. Arkadaşların adına üzüldüm açıkcası hayat boyu böyle bir travmayla yasamak çok zor gecmis olsun. Psikolojik destek almalısınız bence.

Peki bu olayın yaşandığı saat kaç peki? Gece mi ?

GeForce GTX 950M 4GB
    12 GB RAM

Canon DSLR
    Kiev 19
    Nikon FM10

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dogru söylüyorsun. Diyecek kelime bulamıyorum ya çok ilginç böyle bir olayın yaşanması. Arkadaşların adına üzüldüm açıkcası hayat boyu böyle bir travmayla yasamak çok zor gecmis olsun. Psikolojik destek almalısınız bence.

Hocam o arkadaslar bir süre psikolojik destek aldılar zaten. Saat sanırım gece 11 falandi ama şimdi yataktayim ve uykuluyum tam hatirlayamiyorum kusura bakma ama hikayeyi yazarken saati belirtmiştim sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o arkadaslar bir süre psikolojik destek aldılar zaten. Saat sanırım gece 11 falandi ama şimdi yataktayim ve uykuluyum tam hatirlayamiyorum kusura bakma ama hikayeyi yazarken saati belirtmiştim sanırım

Yok canım ne kusuru. İyi geceler sana.

GeForce GTX 950M 4GB
    12 GB RAM

Canon DSLR
    Kiev 19
    Nikon FM10

• Kanım dondu,donmak ne kelime kaskatı kesildi,bende duymuştum böyle büyük binalarda bu tür şeylerin olduğunu ama pek inanmıyordum.Hem Rinkhal'ın anlattıkları hemde konuya konulan resimi görünce bu gece rahat uyuyamıyacağım gibi hissediyorum.

Bu saatlerde böyle şeyler yazmamanızı öneriyorum
  • Salakmısınız çocukmusunuz nesiniz siz? Şu yukarıdaki resmi alıntı yapıp durmayın cidden fena ayar oldum. Siz inançsız olup korkmuyor olup dalga geçiyorsunuz ama burda korkan arkadaşlarda var insanların inançlarıyla dalga geçmeyin bir gün başınıza gelirse, ki inşallah gelmez anlarsınız.
    Zaunlu Askeri Cisim

Hedef 1M LoL nick AnnihiLaTe
  • Allah kotu seyler yaşatmasın kimseye. Atlatması zor olur mutlaka.

Orijinalden alıntı: ghost911

Kanım dondu,donmak ne kelime kaskatı kesildi,bende duymuştum böyle büyük binalarda bu tür şeylerin olduğunu ama pek inanmıyordum.Hem Rinkhal'ın anlattıkları hemde konuya konulan resimi görünce bu gece rahat uyuyamıyacağım gibi hissediyorum.

Zooken etkisi yaptı resim aşşağıya iniyim altta yazılanları okuyum diye hızlı hızlı geçmeye çalıştım 10 tane felan alıntı yapılmış deli oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: IsmailCem

quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Kanım dondu,donmak ne kelime kaskatı kesildi,bende duymuştum böyle büyük binalarda bu tür şeylerin olduğunu ama pek inanmıyordum.Hem Rinkhal'ın anlattıkları hemde konuya konulan resimi görünce bu gece rahat uyuyamıyacağım gibi hissediyorum.

Zooken etkisi yaptı resim aşşağıya iniyim altta yazılanları okuyum diye hızlı hızlı geçmeye çalıştım 10 tane felan alıntı yapılmış deli oldum

Vallaha 1 saatdir yatıcam yatamıyorum,hele hele yeni alıntı var dedi ve sayfa yüklenene kadar yine o malum fotoyu gördüm vay arkadaş sabahlıcam galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Öksürük Şurubu

Arkadaşlar bu konuyu biraz araştırdım yabancı forumlarda, gerekse okullarda ve hastanelerde bu olaylar ve sesler sık sık duyuluyormuş. Ha bu arada belirteyim ilginçtir ki yatılı okullarda bu olay olmuyormuş. Herneyse, Litvanya'da bu tarz sesler geldiği iddia edilen bi hastaneden çekilmiş fotoğraf, cidden ürkütücü.

Yandaki ilkokulun zili caliyor .s

kaç gündür konu dönüp duruyor neymiş diye girince bunu gördüm. girmez olaydım.
    kaçıyorum şimdi.

• quote:

quote:

2 yıl önce lise sonuz. Artık okul bitmeden ne yapsak diye 5-6 arkadaş düşünüyoruz neyse en sonunda laf döndü dolaştı gece okulda kalmaya geldi.. Uzun süre konuştuktan sonra tamam diyen benimle birlikte 3 kişi kaldı. Neyse günlerden cuma okul çıkışı herkes törende tabi biz inmemişiz.. Neyse gerisini anlatmıyorum hatırladıkça korkucam yoksa yine

Tamam devam ediyorum hızlı hızlı yazıcam bu yüzden yazım hatalarımın kusuruna bakmayınÖncelikle şunu belirteyim benimle birlikte 3 kişi kaldı yazmışım bunu yazarken toplam 4 kişi olduğumuzu belirtmek istemiştim, yanlış yazmışım. Neyse dediğim gibi herkes törende biz sınıfta kaldık bekliyoruz tabi o sırada bir hoca gelip kontrol etse bütün plan yatar, neyse Allah'tan öyle bir şey olmadı ve herkes törenden sonra evlerine dağıldı. Şimdi diyebilirsiniz ki okuldan sonra sınıf temizlenmiyor mu? Hayır o zamanlar cuma akşamları yerine pazar günleri temizleniyordu belkide her okulda öyledir ama bu yüzden kimse sınıfa uğramadı bile. Bizim planımızda ilerleyen saatlerde yani geceye doğru tüm okulu gezip birde gece gözüyle görmek var. Tabi bunun için yanımızda fenerimiz falanda var.. Neyse zaman geçirmek için arkadaşlarla sohbet falan derken hiç unutmam tam o sırada şişe çevirmece oynuyoruz, koridordan bir ses geldi ama böyle insan sesi gibi değil hani sırayı yere vurursunuz da tak diye bir ses gelir ya işte o sesten iki kez duyuldu, tak tak. Hani hepimiz korktuk açık ama birbirimize belli etmemeye çalışıyoruz tabi o yaşlarda ben hiçbir şeyden korkmam havaları da var. Neyse bu sesten sonra yine sohbet açıldı falan derken o korkuyu unuttum bile ve artık saat geç olmuştu hani yanlış hatırlamıyorsam gece 11, 11:30 falandı.. Artık okulu bir dolaşsak mı falan derken bütün herkesin onayını aldık ve çıktık sınıftan ama görseniz ben nasıl heyecanlıyım, bacaklarım titriyor resmen ki yanımdaki arkadaşlarda öyle ama dediğim gibi birbirimize çaktırmıyoruz. Neyse biz yan yana yürüyoruz neredeyse birbirimizin koluna giricez, bazende tek sıra halinde gidiyoruz birbirimizin arkasına saklanarak Neyse bizim sınıf okulun en üst katında ve biz alta doğru yavaş yavaş ve sessizce iniyoruz.Tam 1. katın merdivenlerinden zemin kata inerken, 1. kattan(yani indiğimiz kattan) sıra sürtme sesi geldi, demek istediğim hani sırayı ittire ittire götürürsünüz de yerden bir ses gelir ya o ses geldi. Biz o sesi duyar duymaz gözlerimiz fal taşı gibi açıldı bir birimize kenetlendik ve olduğumuz yerde kaldık. Kimse tek kelime laf etmiyor herkesi inanılmaz bir korku sardı. Böyle 4-5 saniye bekledikten sonra bir anda hepimiz koşar adımlarla(ama sessizce) bir alt kata yani zemin kata indik. Burası kantinin olduğu kat bu arada onu belirteyim. Neyse sandalyeler üst üste toplanmış biz aldık hepimiz oturduk, olayın şokunu atlatmaya çalışıyoruz. Kendimizi avutmaya başladık artık olabilir böyle sesler falan diye hemen kötü şeyler düşünmeye gerek yok diyoruz ama bu lafların hiç işe yaradığı yok hepimizin aklı o sınıfların birinden gelen seste. En sonunda ben ve bir arkadaş gerekirse tek tek sınıfları dolaşalım bir şey olmadığını görelim ki içimiz rahat etsin dedik ama diğer 2 arkadaş biz buradan ayrılmayız diye ısrar edince karar aldık onlar kantinde bizi beklerken biz sınıflara bakıp güvenliğimizden emin olucaz. Arkadaşlar sizde gitmeyin falan desede en sonunda bir şey olmaz falan hemen bakıp döneriz hem içimiz rahat eder dedik. Tamam dediler biz sizi burada bekliyoruz. Daha sonra ben dedim eğer 15 dakika içinde dönmezsek siz direkt güvenliğe haber verin. Zaten öyle fazla sınıfta yok hemen bakıp, boş olduğunu görüp çıkıcaz. Tamam dedi arkadaşlar, ben ve yanımdaki arkadaşım artık ne olacaksa olsun modundayız emin adımlarla ilerliyoruz.. Neyse sınıfların birine giriyoruz diğerine giriyoruz derken sınıfların hiç birinde tehlikeli bir durum olmadığını görüyoruz. İçimiz bir güzel rahat ettikten sonra arkadaşla kol kola kantine dönüyoruz. Bu arada bizim sınıf en üst katta demiştim ama zaten okul zemin katla birlikte 3 katlı. Neyse biz kantine iniyoruz inmesine de bir bakıyoruz arkadaşlar kantinde değil. Nereye gider bunlar diyoruz saate bakıyoruz daha 10 dakika yeni olmuş. Daha sonra bizim oturduğumuz masanın 2 yan masasının üstünde bir kağıt gözümüze çarpıyor. Bu arada şunu da belirteyim ne olduysa bir anda orada dururken o kağıt parladı gibi bir şey oldu ve hemen kağıda arkadaşıma gösterdim. Tabi biz o ilk sesi duyduğumuzda ki gibi kalakaldık arkadaşla birbirimize bakıyoruz. Neyse ben yutkundum ve kağıda doğru yürümeye başladım.. Masanın yanına geldim ve kağıdın üstündeki notu gördüm. ...Arkadaşlar bu kadar yeter cidden daha fazlasını hatırlamakta istemiyorum zaten hem okuyan olmazsa da boşuna yazmış olmayayım.

Part part anlatıma

• Dostum garip sesler duymuş olabilirsiniz.Zamanında 3 harfliler le ilgili birçok kitap okudum netten araştırdım ve kafayı çok takmıştım.Daha öncesinde gece ben 2 kuzenim ve abim bir olay yaşamıştık.Bu yüzden inanıyorum sana.Ama bukadar uzun birşey değildi.Birkaç saniye duyabildik.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.