Şimdi Ara

Yakışıklı erkeklerden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
3
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tek başıma sümsük gibi bir köşede otururken yakışıklıların hiçbir çaba göstermeden kızları elde etmesi zoruma gidiyor.Dış görünüş her şeydir,aksini iddia eden yakışıklıdır.

Şimdi hiç gelip de kendini geliştir bilmem ne demeyin.İngilizce'yi ana dilim gibi konuşuyorum.İzlemediğim film veya belgesel,okumadığım kitap kalmamıştır.Arkadaşlarım zeki olduğumu söyler.Ama çirkin olunca bunların hepsi koca bir SIFIR.

Yakışıklı ve uzun boylu erkekler umarım soyunuz tükenir.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginlikle bu açığı çok rahat kapatabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Zenginlikle bu açığı çok rahat kapatabilirsin.

Hocam yok ya.Orta halli bir aileden geliyorum ama beni para için sevsinler istemiyorum ki
  • Amerikalıların bir lafı var, "Don't hate the player, hate the game" diye.

Ayrıca kimse düşündüğü kadar tipsiz, kilolu, çirkin, zayıf değildir.
  • Tip kızlar için de değil,herşeyde cok önemlidir.

• Bak kardesim sende diyorsun kosede sumsuk gibi otururken diye. Tipin yoksa bir kiz seninle birlikte neden kosede sumsuk gibi otursun. Biraz aktif ol. Kiz gelmiyorsa sen git kizin yanina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 8 Mart 2017; 9:52:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERKEKLER ÇOK YAKIŞIKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayat bu değil.

bu dünyaya cennet ten sürgün edilişimizin gayesi karı, kız, bir delik değil ne olur şu fani dünyanın ne kadar kısa olduğunu idrak edelim ve buna göre yaşayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Bak kardesim sende diyorsun kosede sumsuk gibi otururken diye. Tipin yoksa bir kiz seninle birlikte neden kosede sumsuk gibi otursun. Biraz aktif ol. Kiz gelmiyorsa sen git kizin yanina

Kendi arkadaş grubu var herkesin hocam.Gidip damdan düşer gibi yanlarına oturamam ya.
  • Kızları hayatının merkezine aldığına göre hiç kendine zekiyim yada kültürüyum deme

• quote:

Orijinalden alıntı: Saidpstc

Kızları hayatının merkezine aldığına göre hiç kendine zekiyim yada kültürüyum deme

Hayatın merkezine aldığım falan yok.Sadece ben de biraz sevilmek istiyorum anladın mı?
  • Dış görünüş her şey değildir. Bunu bilebilsen bu konuyu hiç açmamış olurdun. Senin için hayat yakışıklı olup kız tavlamaktan ibaretse veya bunu büyütüp buraya yazıyorsan yapacak bir sey yok Low low şeyler yazıp komplekse girene kadar biraz düşünmeni analiz etmeni tavsiye ederim.

• Özguvensiz ozguvensiz dolasiyorsunuz ortada sonra boyle konular aciyorsunuz. Cok mu cirkinsin? Git spor yap pazularin kanatlarin ciksin, bakimli ol her sabah sacini fonle bir tarzin olsun azicikda ozguven yeter ve artar. Kac tane kiz arkadasin var? Normal olarak konustugun kankan tarzinda? Cok az demi? Neden acaba. Ozguven bu islerin hepsi, gecin.

• quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Özguvensiz ozguvensiz dolasiyorsunuz ortada sonra boyle konular aciyorsunuz. Cok mu cirkinsin? Git spor yap pazularin kanatlarin ciksin, bakimli ol her sabah sacini fonle bir tarzin olsun azicikda ozguven yeter ve artar. Kac tane kiz arkadasin var? Normal olarak konustugun kankan tarzinda? Cok az demi? Neden acaba. Ozguven bu islerin hepsi, gecin.

Peki hocam bu özgüveni spor yaparak mı kazanacağız bende öyle çok yakışıklı bi tip değilim çoğu tek başıma takılırım üniden kızlar var ama hiç muhabbetim olmadı ben biraz ince düşüyorum selam versem kıza aaa bu bana yürüyo der hep böyle dusunuyom ama lise ortamı farklıydı tabi herkesle samiydik sanırım bu üni böyle gececek

• quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Özguvensiz ozguvensiz dolasiyorsunuz ortada sonra boyle konular aciyorsunuz. Cok mu cirkinsin? Git spor yap pazularin kanatlarin ciksin, bakimli ol her sabah sacini fonle bir tarzin olsun azicikda ozguven yeter ve artar. Kac tane kiz arkadasin var? Normal olarak konustugun kankan tarzinda? Cok az demi? Neden acaba. Ozguven bu islerin hepsi, gecin.

Boyum 165 cm.Vücut yapmak benim neyime arkadaşım.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Sadece yakışıklı olduğun için sevmesini beklemen de yanlış dostum. Bir kız sadece yakışıklı diye bir erkekle sevgili olmak istiyorsa, o kızdan da uzak durmak gerekir. O kız daha yakışıklı birini gördüğünde, gönlünün ona kayma ihtimali yüksek. Kaldı ki güzellik gibi kavramlar da gelip geçici.

Senin amacın gönül eğlendirmekse, günü birlik ilişkiyse tip biraz daha ön plana giriyor. Yok ben efendi adamım ciddi ilişki istiyorum diyorsan bu tür şeyleri kafana takma.

• Biz hayatın mağlubuyuz

• Sen bunları ciddiye alma .Hepsi seni avutmaya çalışıyor.Sınanıyoruz diyenleri de takma çoğu fakir olduğu için kendilerini bunlarla avutuyorlar. Tipsiz olduğumuz için her zaman ikinci sınıf insan muamelesi göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

Sen bunları ciddiye alma .Hepsi seni avutmaya çalışıyor.Sınanıyoruz diyenleri de takma çoğu fakir olduğu için kendilerini bunlarla avutuyorlar. Tipsiz olduğumuz için her zaman ikinci sınıf insan muamelesi göreceğiz.

Tipsizin halinden tipsiz anlar.Bir kere geldiğimiz dünyada böyle doğmak çok kötü
  • Bence çelişkili konuşuyorsun.İngilizceyi ana dilin gibi konuşup konuşmadığını bilemem.Ama kişisel gelişim kitapları okumadığına veya yeterince okumadığına eminim.Yoksa böyle konuşmazdın.Sen eğer ki kendini çirkin olarak görüyorsan , kızlar da başkaları da sana öyle bakar , sen kendini orta tipli veya yakışıklı olarak görüyorsan kızlar da başkaları da sana öyle bakar.He kızın biri senin yanından geçerken sana ıyy tipe bak diyorsa ve sen de bunu duyuyorsan buna karşı eşit bir şekilde karşılık vermen lazım.Çünkü kız senin özgüvenini yerle bir ediyor.O kıza hiçbir karşılık vermeden gidersen ezik,sünepe ve korkak bir erkek(!) olmuş olursun.Türk kızları aşırı derecede özgüvensizleştiren kızlardır.Aşırı derecede çirkin olup tipleri gayet normal olan Türk erkeklerine çirkin yaftası yapıştırırlar.Ve bu şekilde kendi egolarını tatmin ederler.
    Bu arada çok abartmışsın "İzlemediğim film veya belgesel,okumadığım kitap kalmamıştır." bu ne saçma bir cümle yaw. Böyle bir şey mümkün değil.Kendi hatalarını görmezden gelip egoist davranırsan kendini geliştiremezsin. 100 tane kaliteli kişisel gelişim kitabı okumuş olsan bu başlığı açmazdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 8 Mart 2017; 11:46:26 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.