Şimdi Ara

Yakışıklı erkeklerden nefret ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun egoistlikle alakası yok.Benden kat kat aşağı olan insanların sadece yakışıklı olduğu için daha değerli görülmesine sinirleniyorum.
  • 7YILMAZ7 7 kullanıcısına yanıt
    "Senin amacın gönül eğlendirmekse, günü birlik ilişkiyse tip biraz daha ön plana giriyor. Yok ben efendi adamım ciddi ilişki istiyorum diyorsan bu tür şeyleri kafana takma. " Bu ne saçma söz yaw günü birlik ilişki de isteyebilir bir erkek.Böyle bir şey isteyince efendi olmamış mı oluyor. Ordaki o " efendi adamım" ifadesi çok yanlış olmuş.Herkes müslüman olmak zorunda değil bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Bunun egoistlikle alakası yok.Benden kat kat aşağı olan insanların sadece yakışıklı olduğu için daha değerli görülmesine sinirleniyorum.

160 boyunla yukarida mi zannediyorsun kendini tipsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Ayda 2 tane kişisel gelişim kitabı bitir. İletişim, diksiyon , özgüven , kız-erkek ilişkileri vs hakkında.Sadece yabancı yazarların kitaplarını oku.Bir de hayat akıllılığı ile kitap akıllılığı bambaşka şeyler.Senin bence hayat akılllığına yönelmen lazım.Garson , satış danışmanlığı gibi işlerde çalış.Zamanla bir çok şey farkedeceksin hayata dair. Konuşman,iletişimin güçlenecek ve çekingenliğin gidecek mesela.
  • O zaman çirkin erkeklere aşıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: United States

quote:

Haklısın kardeşim.Ben seviye bakımından aşağı demiştim,beni haksız çıkarmadığın teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: United States

quote:

Haklısın kardeşim.Ben seviye bakımından aşağı demiştim,beni haksız çıkarmadığın teşekkür ederim.

Seviyenin olcutlerini sen mi belirliyorsun film izliyorum kitap okuyorum ingilizce biliyorum ama onlar bunlari yapmadiklari halde kizlari goturuyor. Kafa yapina baksana kendi olcutlerinle yasiyorsun, film izleyip kitap okumayi maharet zannediyorsun, basarili bir uni ogrencisi kendiliginden haftada 600-700 sayfa kitap okuyordur, senin izledigin filmleri insanlar sevgilileriyle izliyordur

• 1.92 avatardaki arkadaşım

dibine kadar asosyalim

dilini nasıl kullandığına bakıyor bu işler, tip falan bir yere kadar karakterini sevdirmen lazım saygı kazanman lazım ki tatmin olasın

ayrıca dip not düşeyim sandığın kadar harika şeyler değil
    bencesi bu tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gömlekli Adam -- 8 Mart 2017; 12:20:50 >
  • boy 188 tip var her türlü imkan var sünepeler ölsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 8 Mart 2017; 12:16:45 >
  • Hayat adil değil, bazılarımız olabildiğine şanslı bazılarımız olabildiğine şanssız. Ama ne şanslı olmayı biz seçtik ne de şanssız olmayı. İnsanlardan sırf şanslı oldukları yada şanssız oldukları için nefret etmek doğru değil bence

Benim ayar olduğum olay ikiyüzlülük. İnsanların %99.99'u (maddi, manevi, zihinsel, fiziksel, kültürel, etc.)zayıf insanları daha değersiz görür, ama aksini söylerler, yalan söylerler. İnsanlar için önemli olan sadece güçtür, ama ahlâktan bahsederler. İşte bunlar beni öfkelendiriyor.

• Aslına bakarsan bu ülkemizin büyük sorunların dan bence
    neden dersen ülkemiz kızları haliyle aşırı egolu varlıklar malesef ve bu egolarını kıran az sayı da şey var
    bunlardan biri para
    bir diğeri tip
    en büyükleride popülerite

okuduğum kadarıyla zengin değilsin yakışıklı da görmüyosun kendini(değilsin demiyorum görmüyosun) popüler bi çocuk olmadığın da aşikar zaten
    böyle insanlar cinsiyet farketmeksizin çok sayıda var kendini çirkin sanıp sineye çekilen bir çok kız da var senin gibilerde
    bunu kafan da bitirmelisin dostum artık değişmen gerekiyor yani senin tipin en başta bakıldığın da muhteşem görülmeyebilir ama yukarda da dedikleri gibi sadece tipe bakan kıza ben bakmam zaten böyle düşünmelisin
    senin müzik tarzına
    hayat tarzına uygun kızlarla olmalısın böyle kızlar yok diyeceksin veya var da nasıl iletşime geçicem diyeceksin anlatıcam ama önce biraz senin kendin üzerinde ki fikirlerin tarzını değiştirmen gerekir ki insanlar bu değişimi farketsin yani bu çocuk varmış desinler bunun için saç modelinde oynama yapabilirsin pantolonlarının tarzını çok bol giyiyorsan biraz daraltabilirsin giyimine saçına önem verebilirsin bilmiyorum belki veriyosundur da o zaman daha güzel herneyse bundan sonra en basit kız avlama işleri kızları buluşma ayarlamak sosyal medyadan yürü bak dalgana birçok arkadaşım var günde 200 kıza yazıyorlar connected ten instagramı kızlar için kullanıyorlar falan sen bu kadar abazalaşmazsın umarım da makul seviyede burdan kızlara yazabilirsin bak sana bir önerim daha
    connected dediğim uygulama anonim olarak yazıyosun gerekli görürsen tanıtıyosun kendini
    şimdi senin önde olduğun nokta burda istediğin kadar yakışıklı ol olma c2 den birine yazdığında linkini atmazsan tipinin önemi yok
    ve senin önde olduğunu düşünüğün kültürün zekiliğin bilginle güzel bir sohbet edersin kendini sevdirirsin linkini sonradan verirsin sonra wp falan derken buluşmuşsun bile
    yani çok şey var da tecrübeyle gelişicek şeyler umarım hayal ettiğin gibi olur herşey

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    senin okuduğunu anlama biçimine tüküreyim. Müslümanlik ne alaka ben de müslüman değilim ve günübirlik ilişkiler iğrenç geliyor bana. günübirlik iliski isteyenler testesteronlarına hakim olamayanlardır. ben hayat arkadaşı arıyorum 3-5 gün yiyisip bırakacağım birini degil

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir üyenin yazmış olduğu "Dont hate the player...."ibaresinden sonra yapmanız gereken bu konuyu kapatmak olmalıydı.

Kitap okudum,İngilizce biliyorum vs. demenizin amacı nedir?Kızlar yakışıklı olanı bırakıp kültürlü olana koşsun istiyorsunuz.Bu sefer onlar sitem etmez mı?Herkesin ayrı bir noktası var,bunu idrak ediniz

• Knkm yanliz soy tukenme olayi biraz zor ya. Biliyosun dogal secilim felan

• quote:

Dış görünüş her şeydir,aksini iddia eden yakışıklıdır.

Aksini iddia ediyorum öyleyse yakışıklıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciroc Zee

Yukarıda bir üyenin yazmış olduğu "Dont hate the player...."ibaresinden sonra yapmanız gereken bu konuyu kapatmak olmalıydı.

Kitap okudum,İngilizce biliyorum vs. demenizin amacı nedir?Kızlar yakışıklı olanı bırakıp kültürlü olana koşsun istiyorsunuz.Bu sefer onlar sitem etmez mı?Herkesin ayrı bir noktası var,bunu idrak ediniz

İyi da bu adam kültürünü kendisini eğiterek, çalışarak geliştirmiş. Ancak yakışıklı şahsiyet tipini kendisi seçmediği halde, bir emek sarfetmediği halde sırf tipinden dolayı bu adamdan daha ayrıcalıklı. Hem kültür bir şekilde kazanılır, ama tipi değiştiremezsin. Sitem edecek olan kişi her halükarda bu adam olacak

• Usta bu çekingenliğini atmanın tek bir yolu var.Dediğimi yaptıktan sonra kızlarla rahatça konuşucak,kendine çekiceksin.PM e gel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

Sen bunları ciddiye alma .Hepsi seni avutmaya çalışıyor.Sınanıyoruz diyenleri de takma çoğu fakir olduğu için kendilerini bunlarla avutuyorlar. Tipsiz olduğumuz için her zaman ikinci sınıf insan muamelesi göreceğiz.

Tipsizin halinden tipsiz anlar.Bir kere geldiğimiz dünyada böyle doğmak çok kötü

Son cümlen, ben de bu şekilde düşünüyorum. Sonuna kadar haklısın

Buradakiler de anca spor salonuna git kas yap, kitap oku desin. Bunlarla tip mi düzelecek, boy mu uzayacak? Peh.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Zenginlikle bu açığı çok rahat kapatabilirsin.

Hocam yok ya.Orta halli bir aileden geliyorum ama beni para için sevsinler istemiyorum ki

Kardeş sende çok şey istiyon Allahtan

• Üzülme ileride başarılı ve iyi para kazanan bir erkek olursan, yakışıklı ve zengin erkeklerden geriye kalan kızlar böcek gibi olsan da seninle evlenecektir. Olan yakışıklı fakat çulsuz erkeklere olacaktır. Yakışıklı ve zengin erkeklerle ancak onlardan çok daha zengin olarak baş edebilirsin, bu durumda kızlar ben senin insanlığını-karakterini seviyorum modunda takılacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.