Şimdi Ara

Sınıfımdan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni okulumda, sınıftaki herkesten nefret ediyorum. hiç kafa dengi biri yok. eski okulumdaki ortam çok güzeldi ama yeni okulumdaki herkesin burnu havada, kendini bir şey sanan tipler. 2 tane takıldığım çocuk var onlar da ayrı mesele. Her an her dakika telefonla oynuyorlar ve çok ağır hareket ediyorlar.

arkadaşlar ben ne yapıcam lütfen yardım edin; o lanet olası yere gitmek istemiyorum.

• Sakın devamsızlık yapma sana ilk tavsiyem budur okul sıkıcı diyip kaçma ilerde kacmazsın bekle yeni yeni alışırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye dökülür onlar sık dişini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaiden24

yeni okulumda, sınıftaki herkesten nefret ediyorum. hiç kafa dengi biri yok. eski okulumdaki ortam çok güzeldi ama yeni okulumdaki herkesin burnu havada, kendini bir şey sanan tipler. 2 tane takıldığım çocuk var onlar da ayrı mesele. Her an her dakika telefonla oynuyorlar ve çok ağır hareket ediyorlar.

arkadaşlar ben ne yapıcam lütfen yardım edin; o lanet olası yere gitmek istemiyorum.

Ben de yeni sınıfıma uzun bi süre alışamamıştım hepsi havalı gelirdi şimdi hepsiyle çok iyiyiz zamanla alışıyor insan kafana takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeterol96

quote:

yeni okulumda, sınıftaki herkesten nefret ediyorum. hiç kafa dengi biri yok. eski okulumdaki ortam çok güzeldi ama yeni okulumdaki herkesin burnu havada, kendini bir şey sanan tipler. 2 tane takıldığım çocuk var onlar da ayrı mesele. Her an her dakika telefonla oynuyorlar ve çok ağır hareket ediyorlar.

Ben de yeni sınıfıma uzun bi süre alışamamıştım hepsi havalı gelirdi şimdi hepsiyle çok iyiyiz zamanla alışıyor insan kafana takma

bana havalı gelmiyorlar zaten aksine itici geliyorlar. fırsat olsa bile onlarla takılmayı istemem. onun yerine kafa dengi bir kişi bile olsa çok iyi olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeterol96

quote:

bana havalı gelmiyorlar zaten aksine itici geliyorlar. fırsat olsa bile onlarla takılmayı istemem. onun yerine kafa dengi bir kişi bile olsa çok iyi olacak.

3 sene önce aynı durumdaydım. Sınıfıma 1.5 sene de ancak alışabildim. Kızların çoğuyla sohbetim yok ancak benden bazen telefon şarj aleti, peçete, kalem vb istiyorlar. Erkeklerin çoğu da öyle ama sınıfta çok sevdiğim 5 arkadaşım var. Gerisini pek ***imde değil açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim sınıfımda 11 erkek vardı ve ilk gün ben erkeklerden ayrı bir sıraya oturmuştum, hani erkekler 6 lı küme şeklinde oturmuştu ben ise sınıfın diğer ucundaydım. 5 gün içinde o küme kanka olmuşken benim daha selam vermelik bile bir ilişkim yoktu, yani abartı oldu biraz ama ilişki selamı geçmezdi. benim oturduğum sırada önümde bir çocuk vardı o çocuk ise 1 hafta insanlarla iletişim bile kurmadı yani. sonra o çocuğun yanına oturdum ve lise boyunca en iyi dostum oldu. o yetiyordu bana ve diğerleri de takıldılar, ben de diğerlerinden gıcık kapıyordum. bir uyumsuzluk oluştu ilk gün fazla sıkı olmadığımdan dolayı hiç bir zaman onlarla olan ilişkim, onların arasında olan ilişki gibi olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuldan nefret ediyorum
    11 ay önce açıldı
    Bölümümden Nefret Ediyorum.
    14 yıl önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-J-Jamiryo

benim sınıfımda 11 erkek vardı ve ilk gün ben erkeklerden ayrı bir sıraya oturmuştum, hani erkekler 6 lı küme şeklinde oturmuştu ben ise sınıfın diğer ucundaydım. 5 gün içinde o küme kanka olmuşken benim daha selam vermelik bile bir ilişkim yoktu, yani abartı oldu biraz ama ilişki selamı geçmezdi. benim oturduğum sırada önümde bir çocuk vardı o çocuk ise 1 hafta insanlarla iletişim bile kurmadı yani. sonra o çocuğun yanına oturdum ve lise boyunca en iyi dostum oldu. o yetiyordu bana ve diğerleri de takıldılar, ben de diğerlerinden gıcık kapıyordum. bir uyumsuzluk oluştu ilk gün fazla sıkı olmadığımdan dolayı hiç bir zaman onlarla olan ilişkim, onların arasında olan ilişki gibi olmadı

ben de ilk gün şu an o büyük grupta olan kişilerden iksiyle tanışmıştım. sonraki günlerde sınıfın bütün erkekleri arkadaş oldu; ben de onların arasında mutlu olamayacağımı anlayıp onlarla takılmayı kesmiştim. bana da kala kala o bahsettiğim telefoncular kaldı. senin dediğin gibi KAFA DENGİ bir kişi bile bulsam yetecek bana ama yok işte

Edit: ayrıca eski okulumda da kafa dengi biriyle başlamıştım yola. sonra arkadaş grubumuz genişledi. hepsi de vazgeçemeyeceğim türden arkdaşlarım oldular. diğer havalı grupta bu okuldaki grup kadar BURNU HAVADA değildi. bizle konuşurlardı, öğretmenle bir şey olsa öğretmene karşı savunurlardı ama bu yeni okuldakiler beni deli ediyor, saçma sapan hareketler yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmaiden24 -- 6 Nisan 2013; 16:44:24 >

• ben üniversitedeyim durum aynı antalya gibi yerde eve tıkıldım kaldım
  • Ben de aynı durumdayım.Üniversite 1 e gidiyorum.Bölümümüz 35-40 kişi var ama çoğuyla konuşmuyorum.Çoğu havalı tipler.Kızlarda kendini birşey sanıyor.
  • Zaman çabuk geçiyor bunu bil.
  • Bende öyleyim. 1-2 kişiyle konuşuyorum sadece ama onlarıda daha çözemedim. Arkadaşım diyebileceğim kimse yok. Lise 2'yim bu sene meslek lisesinden düz liseye geçtim. 25 kişilik sınıfta şuana kadar tek kelime etmediğim kişiler var o kadar yani.. Yapacak hiçbirşey yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Zaman çabuk geçiyor bunu bil.

Yani?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Zaman çabuk geçiyor bunu bil.

Yani?

Kurtulursun elbette.
  • Sınıfında kendine en yakın hissetiğin kişiyle arkadaşlık kurmaya çalış.Mesela ben futbolu severim futbol oyunlarını seven maça giden adam benim her zaman kafa dengim olmuştur.
  • Hiç olmadı sağlam bir telefon alıp oyun oyna ne diyim
  • bende aynı durumdaydım bu sene özel bi durum yüzünden raporluyum gelecek senede başka okula geçicem umarım eskisi gibi olmaz
  • kavga cıkart laf at dalaş millete bak nasıl alısıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Hiç olmadı sağlam bir telefon alıp oyun oyna ne diyim

her saniye telefon oynayan arkadaşlarım yüzünden telefonlardan soğudum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.