Şimdi Ara

Yakışıklı erkeklerden nefret ediyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
6.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce şunu anla seni değerli kılan şey kızların yakışıklı bulması ya da başka bir şey değil. Yaptıkların olabilir,ya da kültürün,azmin ya da vasfın ya da hiç birimizin bilmediği nadir bulunan yeteneğin ya da hiç biri. Ama kendini sev. Geçici ilişki istemiyorum demişsin bak ne güzel. Çirkin ama mutlu bir evliliğe sahip bir çok insan var. Seni değerli ya da değersiz kılan şeyin tip olmadığını anladığın vakit mutlu olacaksın. Ama sürekli elinde olmayan hatta göreceli olan şeylerden ötürü insanlardan nefret ediceksen derdin hiç bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

hayat bu değil.

bu dünyaya cennet ten sürgün edilişimizin gayesi karı, kız, bir delik değil ne olur şu fani dünyanın ne kadar kısa olduğunu idrak edelim ve buna göre yaşayalım.

Çirkin tesellisi
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Emin misin, 40 kiloyum da zayıf olduğumu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Hocam bayanlar genelde 30 yaşına kadar efendi erkek tercih etmiyorlar sonradan akılları başlarına geliyor hele 20-25 yaş arasında olanlardan bahsetmiyorum bile bide yeni nesil giderek kendi egosunu nasıl daha iyi besleyebileceğini düşünerek hareket ediyor.O yüzden yakışıklı uzun boylu erkeklerle takılıyorlar.
  • otostopcu97 kullanıcısına yanıt
    Cok mukemmel bir yorum olmuş.Kızlar bizim gibi insan adam kıza merhaba bile diyemiyor sonra gelmiş vay efendim kimse bana bakmıyor istiyorsan çok yakışıklı ol kızın karşısında iki büklüm kalırsan unut o kızı.

• FOSTERthePEOPLE kullanıcısına yanıt
    Elbette ekstrem durumlar olabilir

Ama boy kilo orantın iyidir belki.

• Kızların da hepsi dünya güzeli değil ya elbet eli yüzü düzgün, normal güzrllikte bir kız vardır. Sonuçta o dediklerin de en güzellerin peşinde olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek: Ali Ağaoğlu
  • Ne kadar boş bir konu. Yakışıklılardan uzun boylulardan nefret edeceğine git annene babana isyan et, genetiklerine isyan et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Özguvensiz ozguvensiz dolasiyorsunuz ortada sonra boyle konular aciyorsunuz. Cok mu cirkinsin? Git spor yap pazularin kanatlarin ciksin, bakimli ol her sabah sacini fonle bir tarzin olsun azicikda ozguven yeter ve artar. Kac tane kiz arkadasin var? Normal olarak konustugun kankan tarzinda? Cok az demi? Neden acaba. Ozguven bu islerin hepsi, gecin.

Boyum 165 cm.Vücut yapmak benim neyime arkadaşım.

Bu kafayla yapsanda bişey olmaz

• Bu arada kör topal bulursun çok istiyosan, herkesin bi alıcısı vardır sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Ben yakışıklılardan değilde fizikleri düzgün baklavaları falan olanlardan nefret ediyorum
    Kardeşim nerden buluyorsunuz bu spor yapma isteğini, spor yapacak zamanı falan.

İçimizde sevgiden bol birşey yok aslında biri bir gülse yüzümüze bir kere seslense ismimizle biz zaten dünyaları vericez ona. Ama ne elini uzatan var bize ne de kalbimize dokunan. Hep uzaktan güzel ilişkileri tatlı çiftleri izledik iç geçirdik. Belki bazen isyan ettik neden böyleyiz Allahım neden böyle yarattın bizi dedik. Şu hayat oyununun new gamesi ne biliyim retrysi try againi yokmu karakter oluşturma ekranına dönülmüyormu

Kudurun çirkinler hayat bize güzel

3 kişilikten yorum attım valla böyle olun bak kızlara ihtiyaç yok biz bize yeteriz İçiniz fesat öyle değil kendinizle vakit geçirmesini bilin ... lan öyle de değil Allah Allah... Bak büyük falan yazdım birde baş harfini benden olcak galiba

edit: TDKdan uyarı geldi ama elimden gelen bu sori

Spor yap hocam günlük 30-60 dk bile mi zamanın yok

• Bu forumda ben dahil herkesin psikolojik sorunları olduğuna inanıyorum.Babacım sen "arkadaşlarım zeki ve kültürlü olduğumu söyler" diyerek zaten cevabı veriyorsun.Hadi diyelim gerçekten öylesin.Nasıl bir arkadaş çevren var hiç mi kız yok? Bu olayı tipe bağlayanları anlamıyorum.Olay burda kız işide değil.Eğer gerçekten kültürlü,zeki ve sevilen biriysen ve kız-erkek herkesle iletişim kurabilen biriysen zaten dikkat çekersin.

Ben ne yakışıklı adamlar gördüm brad pitti cebinden çıkarır.Ama iki lafı biraraya getiremiyorlardı.O zaman yemişim onun yakışıklılığını.Bu kızlar içinde geçerli.

Mesela bende kendimi yakışıklı bulmam çevremdekilerde normalsin elin yüzün düzgün derler anca.Ama elimden geldiğince kendimi iyi ifade etmeye çalışırım.Kız erkek farketmez herkesle iyi diyalog kurmaya çalışırım.Komik şeyler anlatırım yeri gelincede benden ciddi olmaz.

Evet yakışıklı olmak güzel birşey.Biz erkekler nasıl güzel bir kız görünce hoş oluyorsak kızlarda yakışıklı erkek görünce hoş oluyorlar.Ama erkek nasıl davranacağını bilmiyorsa kız onun için "aslan gibi ama konuşamıyor" der geçer.

Çok uzun yazdım kısaca özetlersem ilk önce kendiniz olun tipinizin nasıl göründüğü önemli değil ama bakımlı olun.Konuşkan olun kendinizi ifade edin.güzel bir arkadaş grubu oluşturun ve bunu sadece erkeklerden oluşturmayın.Çünkü bir kafede 4 sap oturduktan sonra ve bir kıza arkadaşça bile selam veremedikten sonra daha çok üzülürsünüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

hayat bu değil.

bu dünyaya cennet ten sürgün edilişimizin gayesi karı, kız, bir delik değil ne olur şu fani dünyanın ne kadar kısa olduğunu idrak edelim ve buna göre yaşayalım.

Çirkin tesellisi

hayat herkese eşit, tesellilik bir durum yok.

• WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Müslüman olup olmamani bilemem ama saygısız bir hanzo olduğun kesin.Sana iğrenç geliyorsa bu senin fikrin.Baskalarina saygı duymak zorundasın.Duymuyorsan ikile burdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saidpstc

Kızları hayatının merkezine aldığına göre hiç kendine zekiyim yada kültürüyum deme

Hayatın merkezine aldığım falan yok.Sadece ben de biraz sevilmek istiyorum anladın mı?

Eve kedi köpek al onları beslediğin sürece seni severler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

quote:

Kızları hayatının merkezine aldığına göre hiç kendine zekiyim yada kültürüyum deme

Hayatın merkezine aldığım falan yok.Sadece ben de biraz sevilmek istiyorum anladın mı?

Hocam kedim var da ne alaka kediyi mi yanımda gezdireyim,kızları mı eve çağırayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kedim var da ne alaka kediyi mi yanımda gezdireyim,kızları mı eve çağırayım

Hayır sen yanlış anladın. Kızların seni sevmesini bekleme. Onların sevgisini hak etmiyorsun. Senin gerçek dostların kediler. Kediye yemek ver o da sana başını okşatsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır sen yanlış anladın. Kızların seni sevmesini bekleme. Onların sevgisini hak etmiyorsun. Senin gerçek dostların kediler. Kediye yemek ver o da sana başını okşatsın.

Canım minnoşumu hiçbir kıza değişmem.Beni koşulsuz seven tek dişi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.