Şimdi Ara

Yakışıklı erkeklerden nefret ediyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
6.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakışıklı olmak da yetmiyor bro boyun en az 1.80 olacak hatta 1.85 falan daha karizmatiktir ve 1 adım önde başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipin olmasa da şunu şöyle yapabilirsin bunu böyle yap tarz yap diyenleri anlamıyorum.Bu dediklerini yakışıklı ve uzun boylu adam da yapabilir.Diyelim ki boy 1 0 öne geciriyo eleman da bir de tip var oldu mu 2 0.Tipsiz ve kısa insanlar da çabalasın dursun artık dün 5 1 den tur cevirmeye çalışan arsenal misali.

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Bence her koyun kendi bacağından asılmalı. Biz de cennete açsak gözlerimizii, biz de aynı sınava tabi tutulsak, belki sınavı geçer cennette kalır dünyaya gelmezdik. Hiç adil değil!

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Bence her koyun kendi bacağından asılmalı. Biz de cennete açsak gözlerimizii, biz de aynı sınava tabi tutulsak, belki sınavı geçer cennette kalır dünyaya gelmezdik. Hiç adil değil!

siz kimsiniz?
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Çok üstüne düşmeyeceksin hatanı sende biliyorsun farkındasın. Yapamam diye birşey yok ne kadar erken yaparsan senin için o kadar iyi.

Kısaca kızlara fazla yüz vermeyeceksiniz. Gerektiğinde ayar vermesinide bileceksiniz. Yoksa hep ama hep ezilen siz olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Çok üstüne düşmeyeceksin hatanı sende biliyorsun farkındasın. Yapamam diye birşey yok ne kadar erken yaparsan senin için o kadar iyi.

Kısaca kızlara fazla yüz vermeyeceksiniz. Gerektiğinde ayar vermesinide bileceksiniz. Yoksa hep ama hep ezilen siz olursunuz.

Hocam neden kendilerini çok seven , üstüne düşen kişiden uzaklaşıyorlar bunun olayı nedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta yakışıklı olunca da kız beğenmiyon yine boştasın

Anca egon tatmin oluyo o kadar(yakışıklı olduğumu iddaa etmiyorum kesinlikle ama bahsettiğin gibi hiç bir şey yapmadan elde edebiliyorum.)

Ben solistim bir de yok boş boş geziyomm.

• Beels kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişir o kimi kız ilgi gösteren birinden hoşlanır kimisi çok farklı şeylerden ayarsız hepsi bunların.

O yüzden iş sende bitiyor sen ne istediğini bildiğin zaman sıkıntı yok.

• Flört etmek bile günahtır hocam sevgili olduğun bir kızın seni zinaya sürüklemeyeceğini bilemezsin bir de bu açıdan bakmayı dene o gördüğün elemanlar ve yanındaki kızlar genelde birbirlerini eğlenecek kişiler olarak görüyorlar ama eğer diyorsan ki bir sevdiğim olsun evleneyim ona bi şey diyemem ama bu devirde onu denk getirmek zor yalnızlığı sevmeye bak ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meb1907

Flört etmek bile günahtır hocam sevgili olduğun bir kızın seni zinaya sürüklemeyeceğini bilemezsin bir de bu açıdan bakmayı dene o gördüğün elemanlar ve yanındaki kızlar genelde birbirlerini eğlenecek kişiler olarak görüyorlar ama eğer diyorsan ki bir sevdiğim olsun evleneyim ona bi şey diyemem ama bu devirde onu denk getirmek zor yalnızlığı sevmeye bak ben öyle yapıyorum.

Tam da dediğinizden bahsediyorum.Bazı arkadaşlar bütün kızları peşimden koşturmak istediğimi sanmış sanırım.
  • Ben yakışıklılardan değilde fizikleri düzgün baklavaları falan olanlardan nefret ediyorum
    Kardeşim nerden buluyorsunuz bu spor yapma isteğini, spor yapacak zamanı falan.

İçimizde sevgiden bol birşey yok aslında biri bir gülse yüzümüze bir kere seslense ismimizle biz zaten dünyaları vericez ona. Ama ne elini uzatan var bize ne de kalbimize dokunan. Hep uzaktan güzel ilişkileri tatlı çiftleri izledik iç geçirdik. Belki bazen isyan ettik neden böyleyiz Allahım neden böyle yarattın bizi dedik. Şu hayat oyununun new gamesi ne biliyim retrysi try againi yokmu karakter oluşturma ekranına dönülmüyormu

Kudurun çirkinler hayat bize güzel

3 kişilikten yorum attım valla böyle olun bak kızlara ihtiyaç yok biz bize yeteriz İçiniz fesat öyle değil kendinizle vakit geçirmesini bilin ... lan öyle de değil Allah Allah... Bak büyük falan yazdım birde baş harfini benden olcak galiba

edit: TDKdan uyarı geldi ama elimden gelen bu sori

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 8 Mart 2017; 21:3:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saidpstc

Kızları hayatının merkezine aldığına göre hiç kendine zekiyim yada kültürüyum deme

Konuşmak için konuşmak diye buna denir.
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Kefereler.

• ağla :d

• Hahahahahaha anca kendini kandır loser seni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Zenginlikle bu açığı çok rahat kapatabilirsin.

Hocam yok ya.Orta halli bir aileden geliyorum ama beni para için sevsinler istemiyorum ki

hah bak bu zekice (kötü anlamda söylemedim, gerçekten doğru hareket)

çok kısa başlıklarla tavsiyeler:

--> Yakışıklı erkekleri kaslı vücut yapmış veya aklıyla cok para kazanmış erkekleri nasıl takdir ediyorsak onlar gibi takdir etmelisin. Ha onlar doğuştan yakışıklı olmuşlardır, çabalamamışlardır o yüzden tepki duyuyorsun ancak yine de durumu böyle kabul etmelisin.

--> Diyelim ki çirkinsin... Çirkinliğin de cekiciliği var! (şaka veya teselli değil) Ancak doğru yöntem kullanırsan. Filmlerde bazen 2. roldeki kişiler cok daha sevilir hiç öyle film seyretmedin mi, örneğin Brad Pitt'in 2004 Troy filminde Eric Bana, Brad Pitt'e göre hem tip hem de kariyer olarak 2. sıradadır ancak filmi seyrettin mi bilmiyorum adam gibi adam. Sadece yakışıklılık cazibe skalasına göre tartılmaz herşey.

--> Girişkenlik. Fakat adabını bilerek. Sosyal olarak. Positif enerji yayarak. Fazla klasik oldu ancak işin raconu böyle.

• Yazdıklarınız normal bir durum aynı şey para konusunda da geçerlidir, hep sizden yakışıklısı ve zengini vardır ve haliyle kızlardan daha çok rağbet görürler. Kafanıza takmayın, dünyada her erkeğe yetecek kadar, herkese uygun kız var. Çevrenizi geniş tutun, sizin de karşınıza eninde sonunda sizi beğenen, yakışıklı ve uzun boylu erkek aramayan biri çıkar, belki o zaman da onu siz beğenmezsiniz, olabilir. Bu işler böyledir adalet aramayın, moralinizi de boşuna bozmayın bir faydası olmaz. Bir de şimdi bulamıyorsanız kimseyi biraz daha sabredin; yazdığınız diğer özellikleriniz (ingilizce, kültür, zeka vb.) yakışıklılıktan daha değerlidir ama özellikle genç kızlar yakışıklı prens peşinde koşar, yaş ilerledikçe öncelikleri değişir.
    Ben de kızların tercih edeceği bir tip değilim, 23 yaşına kadar kız arkadaşım olmadı, çok üzülür ve öfkelenirdim ama elinden bir şey gelmiyor insanın, sonunda biri benimle ilgilendi kaçırmayıp evlendim. On beş senedir evliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Ben yakışıklılardan değilde fizikleri düzgün baklavaları falan olanlardan nefret ediyorum
    Kardeşim nerden buluyorsunuz bu spor yapma isteğini, spor yapacak zamanı falan.

İçimizde sevgiden bol birşey yok aslında biri bir gülse yüzümüze bir kere seslense ismimizle biz zaten dünyaları vericez ona. Ama ne elini uzatan var bize ne de kalbimize dokunan. Hep uzaktan güzel ilişkileri tatlı çiftleri izledik iç geçirdik. Belki bazen isyan ettik neden böyleyiz Allahım neden böyle yarattın bizi dedik. Şu hayat oyununun new gamesi ne biliyim retrysi try againi yokmu karakter oluşturma ekranına dönülmüyormu

Kudurun çirkinler hayat bize güzel

3 kişilikten yorum attım valla böyle olun bak kızlara ihtiyaç yok biz bize yeteriz İçiniz fesat öyle değil kendinizle vakit geçirmesini bilin ... lan öyle de değil Allah Allah... Bak büyük falan yazdım birde baş harfini benden olcak galiba

edit: TDKdan uyarı geldi ama elimden gelen bu sori

Kudos for the message. (mesajı takdir ettim)

Vücutcu tiplerle genelde sokakta yürürken karşılaşırım. Ancak onlar için hep bir eksikleri var ki onu kasla şekille gidermeye calıştıklarını düşünmüşümdür.

Onun dışında "ne elini uzatan var bize ne de kalbimize dokunan" kısmı için; ilk adımı sen atmalısın; o ortamı sen yaratmalısın. Günümüzde kızlar bile ilk adımı atıo artık. Erkek ilk adımı atmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gebba

Yazdıklarınız normal bir durum aynı şey para konusunda da geçerlidir, hep sizden yakışıklısı ve zengini vardır ve haliyle kızlardan daha çok rağbet görürler. Kafanıza takmayın, dünyada her erkeğe yetecek kadar, herkese uygun kız var. Çevrenizi geniş tutun, sizin de karşınıza eninde sonunda sizi beğenen, yakışıklı ve uzun boylu erkek aramayan biri çıkar, belki o zaman da onu siz beğenmezsiniz, olabilir. Bu işler böyledir adalet aramayın, moralinizi de boşuna bozmayın bir faydası olmaz. Bir de şimdi bulamıyorsanız kimseyi biraz daha sabredin; yazdığınız diğer özellikleriniz (ingilizce, kültür, zeka vb.) yakışıklılıktan daha değerlidir ama özellikle genç kızlar yakışıklı prens peşinde koşar, yaş ilerledikçe öncelikleri değişir.
    Ben de kızların tercih edeceği bir tip değilim, 23 yaşına kadar kız arkadaşım olmadı, çok üzülür ve öfkelenirdim ama elinden bir şey gelmiyor insanın, sonunda biri benimle ilgilendi kaçırmayıp evlendim. On beş senedir evliyiz.

Hocam çok aklı başında ve düzgün insansınız. Bunu yazınızda hissedebiliyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

• Ne kıskanıyon şerefsiz İnşAllah yakışıklı ve uzun boylu olursun da bu beddua sana da geçerli olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.