Şimdi Ara

Yabancı ülkede mehter çal görgü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanya'da Türk bayrağı ile geziyor Almanya elendi diye

Hollanda'da mehter çalıp taşkınlık yapıyorlar ona buna saldırıyorlar

Sonrada onu kudurttuk yok burada biz ev sahibiyiz vs

Yarın suri pakistani afganda İstanbul'da Ankara'da sizin yaptığınız şeylerin aynısını size yapacak eminim , kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın

Türkiye halkı kadar saygısız edepsizlik görgüsüz adabı muhaşeret bilmeyen başka halk var mı bakıyorum sanırım yoktur , belki Mısır Tunus gibi Afrika kıyısı ülkeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O saydığın ırkların Türklerden pek bir farkı yok zaten.Bunu Avrupa da biliyor.O yüzden boşuna sinirlenme dostum.Adamlar kabullenmiş bu tipleri.

• Bir de mehter çok eskidi, bari daha yeni etkinlikler yapsın kim planlıyorsa,

davulla tokmağı ramazanda bile çalmıyorlar, oldu olacak askeri top atışı da yapalım futbol için.

Milletçe futbolu o kadar çok abartıyoruz ki başkası görse herkes sporcu ve sporla ilgili zanneder,

halbuki hiç alakası yok, siyasi fanatikliğin spordaki hali.

• Yaptiklari her turlu saygisizlik gorgusuzluk neysede spikerin almanya elendi geriye tek bir ev sahibi kaldi diye ukalalik yapmasi yok mu :)

• Festival Yuruyusleri oluyor. Orada da zenginligimiz yok cok siglar cok kliseler. Denk geliyorum utaniyorum ... BATI veya globalde kotu veya eksik taniniyoruz.

• Köyden kente gelen, kent yaşamına adapte olmak yerine köyü de beraberinde getiriyor, köyde yaptığı herşeyi şehirde de yapabileceğini düşünüyor ya, aynı şeyi gurbetçiler de yapmak istiyor. Kendilerinde bu hakkı görüyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.