Şimdi Ara

Yabancı Sınırını Destekliyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupada ki büyük kulüplere göre zaten maddi olarak adaletsiz durumda olmamıza rağmen, kendi kendimizi kısıtlarmış gibi yabancı sınırı denen bir kural var başımızda. Bu kuralı destekliyor musunuz ?

Fenerbahçeli arkadaşların yorumlarını merak ettiğim için açtım konuyu.

• Desteklemiyorum fakat serbest kalincada ulkeye kaliteli yabanci oyuncu yagacagina inanmiyorum belli kriterler mutlaka konmali eger seviye ve kalite arttirlmak isteniyoraa direk sinirsiz yaptik hadi alin demekle de olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırını desteklemek saçmalık olur..türk futbolcu diyoruz 100 senede 3-5 tane iyi futbolcu çıktı..90 lardan sonra iyi yatırımlar yapıldı ama yine yok çıkmıyor üst düzey futbolcu..havamızdan suyumuzdan mı olmuyor işte..fenerbahçe ne zaman avrupaya giderse o zaman yabancı kuralı kalkar..

• yabancı sınırı saçma ama bizim ülkede tamamen kalkarsa ülke çöplüğe döner.
    kriterleri olmalı serbestliğin. sivas geçen sene bir forvet getirdi adamın kariyerinde 15 gol yok. 28-29 yaşında.
    sınır kalksa daha iyilerini mi getireceksin? hayır.
    bursayı eleyen gürcü takımı komple yerli oyunculardan kuruluydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

Yabancı sınırını desteklemek saçmalık olur..türk futbolcu diyoruz 100 senede 3-5 tane iyi futbolcu çıktı..90 lardan sonra iyi yatırımlar yapıldı ama yine yok çıkmıyor üst düzey futbolcu..havamızdan suyumuzdan mı olmuyor işte..fenerbahçe ne zaman avrupaya giderse o zaman yabancı kuralı kalkar..

Siyaset bölümü trollediğin yetmedi dimi ?

• quote:

Yabancı sınırını desteklemek saçmalık olur..türk futbolcu diyoruz 100 senede 3-5 tane iyi futbolcu çıktı..90 lardan sonra iyi yatırımlar yapıldı ama yine yok çıkmıyor üst düzey futbolcu..havamızdan suyumuzdan mı olmuyor işte..fenerbahçe ne zaman avrupaya giderse o zaman yabancı kuralı kalkar..

2007 de avrupaya gitmiyomuyduk o zaman niye kalkmadı
  • Normalde desteklemiyorum.

ama şuan destekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serbest piyasa ekonomisinde yerli yabancı ayrımı yoktur. Kullandığınız arabadan, telefondan bilgisayardan, kullandığınız çataldan hatta tuvalet kağıdından mahrum kalınca daha rahat bir hayat yaşayacaksınız değil mi ?
    Vıdıvıdı gıdıgıdı yapmaya türk futbolunu düşünüyoruz martavallarını bırakın amaç rakip takıma kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Serbest piyasa ekonomisinde yerli yabancı ayrımı yoktur. Kullandığınız arabadan, telefondan bilgisayardan, kullandığınız çataldan hatta tuvalet kağıdından mahrum kalınca daha rahat bir hayat yaşayacaksınız değil mi ?
    Vıdıvıdı gıdıgıdı yapmaya türk futbolunu düşünüyoruz martavallarını bırakın amaç rakip takıma kilit.

+1

Kesinlikle haklısın sana katılıyorum

Bkz: FB'nin önünü kesmek için Yabancı sınırını destekleyen GS (2007)
  • Şu ani kuralı da saçma buluyorum ama tamamen sınırsız olursa da sırf yabancı diye saçma sapan adamlara büyük paralar verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Şu ani kuralı da saçma buluyorum ama tamamen sınırsız olursa da sırf yabancı diye saçma sapan adamlara büyük paralar verilir.

Zannetmiyorum öyle olacağını az çok akıllandık bence bu konuda ben sınırlamaya karşıyım
  • yabancı sınırıyla türk futbolcu falan yetişmez. tff bunu anlamıyor, ihraç ettiğimiz gelmiş geçmiş en iyi futbolcumuz arda (şuan koke'nin bile gerisinde)

19 yaşında haftalık 200.000€ kazanan luke shaw'dan örnek vereyim bu adamın yanında dejan değilde servet olsa şuan ptt 1.ligdeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

quote:

Siyaset bölümü trollediğin yetmedi dimi ?

kendi fikrimi söyledim ...kendi fikrin de olmayanı uzak görmek size has bi durum..
  • Benim görüşüm şu şekilde madde madde yazayım

1-) Yabancı sınırı serbest olsun.
    2-) Alınacak 6. yabancıdan sonrası için kulüpler alınan yabancı oyuncu başına 100 bin tl gibi bir tutarı havuzda toplasınlar.
    3-) Aynı şekilde 8. yabancıdan sonrası için 10+ milli maç kuralı getirilsin. Yani çöp oyuncular belli bir yerden sonra dahil olmasın.
    4-) 6. yabancı sonrası toplanan para sene sonunda altyapıdan en çok oyuncuya kadrosunda şans veren kulübe ödül olarak verilsin.
    5-) Bunlara ek olarak ben 18 kişilik maç kadrosu olayının da saçma olduğunu düşünüyorum. italya'da olduğu gibi kulübeye istediğin kadar oyuncu oturtulması serbest bırakılmalı. Zaten takımlar 23-24 kişilik kadrolardan oluşuyor. 11 sahada 12 kulübede diyelim. Bu 12 kişinin 3-4 tanesini altyapıdan yetişen oyuncu olması zorunlu kılınabilir. Bu sayede hem gençlerin şans bulma ihtimali artar hem de kulübede oturacak dahi olsalar maç atmosferlerini tv yerine canlı olarak yaşayarak görebilsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Serbest piyasa ekonomisinde yerli yabancı ayrımı yoktur. Kullandığınız arabadan, telefondan bilgisayardan, kullandığınız çataldan hatta tuvalet kağıdından mahrum kalınca daha rahat bir hayat yaşayacaksınız değil mi ?

+1

Bu zihin yapısıyla Almanlar'ın hepsi Nazi, İspanyolların hepsi Faşist, gelecekteki tüm FB yönetimleri de şikeci olurdu.

GS'ın yönetimi değişti. Geçmişte verilmiş bir kararı bugünkü yönetimle bağdaştırıp karar değiştirdiler gibi bir ima yaratamazsın.
    Değişmeyen tek bir adam var. Ama ne hikmetse onun fikri değişti!

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

quote:

+1

Bu zihin yapısıyla Almanlar'ın hepsi Nazi, İspanyolların hepsi Faşist, gelecekteki tüm FB yönetimleri de şikeci olurdu.

GS'ın yönetimi değişti. Geçmişte verilmiş bir kararı bugünkü yönetimle bağdaştırıp karar değiştirdiler gibi bir ima yaratamazsın.
    Değişmeyen tek bir adam var. Ama ne hikmetse onun fikri değişti!

Menfaat der geçerim

• ingilteredeki sistemi destekliyorum ben.ülkede yetişmiş oyuncu zorunluluğu veya altyapıdan oyuncu zorunluluğu.yabancı sınırını kaldırmak çözmez hiçbir şeyi.yabancılar artık katar gibi görüyor bizi maaş sorduğunda 2 milyondan açıyorlar kapıyı.
  • Böyle işine geliyor der geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

Böyle işine geliyor der geçerim.

O gün Ünal Aysal olsa

oda kaldırtmazdı sınırı bazı şeyler o kadar basit değil paran yok oyuncuların maaşını ödeyemiyorsun avrupa yok elinde sadece lig var. ÜA olsa oda kaldırtmazdı.

e gün geldi şimdi ettiklerini çekiyor GS...
  • quote:

quote:

+1

Böyle böyle kulüp yöneticileri birbirlerinin önünü kese kese Türk futbolunu bitirecekler. Buna bir an önce son vermeli yöneticiler bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.