Yarbay
03 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 213 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Arçelik-Beko-Grundig televizyonlarda %18 Kdv bizden indirimi var.



https://www.arcelik.com.tr/arama?query=:relevance:keywords:arcelik-ve-grundig-tvlerde-yuzde-on-sekiz-kdv-bizden


https://www.beko.com.tr/arama?query=:relevance:keywords:beko-ve-grundig-tvlerde-yuzde-on-sekiz-kdv-indirimi



Ayrıca; 55'' ve üzeri modellerde TELEVİZYONDA BİR İLK YAŞANACAK!

TÜRKİYE FİNALDE, TELEVİZYON BEDELLERİ İADE!



  • Kampanya 1 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında Arçelik mağazalarından ve arcelik.com.tr sanal mağazasından yapılacak 55 inç ve üzeri boyutta Arçelik/Grundig markalı Led Tv alışverişlerinde geçerlidir. 
  • Kampanya 10.000 adet Led Tv ile sınırlıdır. 
  • Kampanyaya dahil Led Tv modellerinden alan müşterilerimize Arçelik’ten kampanya kayıtlanma bilgilerini içeren SMS gönderimi yapılacaktır. 
  • Son kayıt tarihi 10 Haziran 2021'dir.


Kampanya 1 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında Beko mağazalarından ve beko.com.tr sanal mağazasından yapılacak 55 inç ve üzeri boyutta Beko/Grundig markalı Led Tv alışverişlerinde geçerlidir.

 Kampanya 5.000 adet Led Tv ile sınırlıdır. Kampanyaya dahil Led Tv modellerinden alan müşterilerimize Beko’dan kampanya kayıtlanma bilgilerini içeren SMS gönderimi yapılacaktır. Son kayıt tarihi 10 Haziran 2021'dir.

11 Aralık’ta ülkede yapılmaya başlanacak olan ve 50 milyon adet alınacak olan ücretsiz covid-19 Çin aşısını olur musunuz?
Üstadlar; 1500-2000 lira arası telefon bakıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Tabiki belli kriterler belirledim.
Kendim IOS kullanıyorum. Android ile ilgili pek bilgim yok.

-Video ve fotoğraf çekimi yapılır.
-Zoom üzerinden canlı yayınlar yapılır.
-Hafıza en az 64 gb olsa iyi olur.
-Ekran kalitesi önemli
-Kadın kullanacak
-Whatsupp çok kullanılıyor. Güncelleme bu yüzden önemli.
-Al sat durumu olmaz maksimum süre kullanılır.
-Herhangi bir arıza olduğunda servis hizmetinde muhatap bulunabilmeli.

Ne alınır arkadaşlar inanın bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırsız yabancı oyuncu transferine katılmıyorum. Biz kendi altyapımızı iyi bir şekilde oluşturmalıyız."

'Milli' yorumcu Rıdvan Dilmen: İstiklal Marşı bilen kaç kişi var? Lig zıvanadan çıktı. Türk ebenin doğurduğu oyuncu kalmadı. Sınır kalkmalı.

TFF Başkanı Demirören: "Cumhurbaşkanına katılıyorum. Yerli artmalı. Kulüpler Birliği kabul ederse, yabancı kuralına sınırlandırma getiririz"

Başbakan Binali Yıldırım: "Evet ben de böyle düşünüyorum. Milli takımlara mutlaka Türkleri katmak gerekiyor. Kendi kaynağımızı ikinci plana atıyoruz. Maç seyretmeye oturuyoruz, hanım 3 dakika sonra “Değiştir kanalı, bunların arasında hiçbir Türk ismi yok, başkasının maçından bize ne” diyor. Böyle taşıma suyuyla değirmen dönmez. Kendi çocuklarımızı yetiştireceğiz. Dünya yıldızı yapacağız. Dünya kadar para veriyoruz bunlara.

Milli takım TD Lucescu: "Türkler, İtalyan ve İngilizleri yeniyordu. Artık maçlarda takımlar sınırsız yabancıyla oynuyorlar. Sınır sorun."

Eski Kulüpler Birliği Başkanı Gümüşdağ: "Önümüzdeki sezon yabancı kuralı değişebilir. Altyapıya eğilmeliyiz. Yeni Arda'lar çıkmalı."

Sinan Engin: Yabancılar yüzünden yerli oyuncularımız oynayamıyor. Sınır geri gelmeli.

Arda Turan: “14 yabancı oyuncunun olmasını fazla buluyorum. Kulüplerin maddi güçleri yeterli olabilecek mi?”

Burak Yılmaz: "Arkadaşlarım futbolu 31'inde bırakıyor. Türk oyuncular artmalı. Yabancı sınırına karşıyım. Çok net görüşüm bu."
GS Store, 30 Ağustos'a özel olarak "Cumhuriyet'in GalATAsaraylı Çocuklarıyız" T-Shirtünü tekrar satışa çıkardı.
http://www.gsstore.org/ATA/

15 yıllık Galatasaray kariyeri sona eren tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, “Hayalim burada başlayıp, burada bitirmekti. Hayallerimi çaldılar! Bana verilen sözler vardı, son 1 haftada tutalmadı” dedi.

Yönetimin ayrılık kararı aldığı Sabri Sarıoğlu, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. 15 yıl boyunca formasını giydiği Sarı-Kırmızılı kulüpte futbolu bırakmak istediğini her fırsatta dile getiren 33 yaşındaki tecrübeli sağ bek, “Benim hep bir hayalim vardı. O da burada başlayıp, burada bitirmekti.

Hayallerimi çaldılar! 2 sene daha oynayıp futbol hayatıma nokta koymayı planlıyordum. Yönetim bana otur dese oturur, oyna dese oynardım. Verilen sözler vardı bana. Ancak ne olduysa son 1 haftada tutulmadı. Açıkçası Galatasaray'dan ayrılacağım için çok mutsuzum” ifadelerini kullandı.


Herkes onu istiyor
Sabri'nin Galatasaray'da olmayacağının kesinleşmesi üzerine Anadolu kulüpleri sıraya girdi. Pek çok Süper Lig ekibi 33 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilenirken, milli futbolcunun önümüzdeki günlerde kararını vereceği öğrenildi. Sabri'yi isteyen takımlar arasında Yeni Malatya, Kasımpaşa ve Karabükspor bulunuyor.

Birçok teklif aldığını da söyleyen Sabri, "İstanbul dışından birçok takımdan teklifler geliyor. Ama ben ailem ve çocuklarım için İstanbul'da kalmak istiyorum, bu teklifleri bekliyorum" şeklinde konuştu.




Sayın hu¨ku¨metimiz, referandum kampanyası ic¸in c¸ok enteresan bir reklam filmi c¸ekti. Henu¨z seyretmediniz.

Muhtemelen mart ayının son haftasında vizyona girecek.

Reklam, stadyumda c¸ekildi. Milli mac¸ oynanıyor.
Rakip takım c¸irkef...
Habire faul yapıyor.

Tekme atıyor.
Elle oynuyor.
Kuralları ihlal ediyor.
Hakem hic¸ oralı olmuyor.
Hakem bildigˆin s¸erefsiz.
Her ne olursa olsun rakip u¨lkenin lehine, bizim aleyhimize du¨du¨k c¸alıyor, go¨z go¨re go¨re taraf tutuyor, haksızlık yapıyor. Tu¨rkiye'yi resmen katlediyor.
O da ne?
Sevimli mi sevimli ku¨c¸u¨k bir kız c¸ocugˆu kos¸arak sahaya giriyor.
Tu¨rk bayragˆı gibi, kırmızı beyaz giyinmis¸.
S¸ak...
Hakeme kırmızı kart go¨steriyor.
Haysiyetsiz hakem s¸oke oluyor.
Rakip takım buz kesiyor.
Farklı kulu¨plerin formalarıyla tribu¨nleri dolduran gurbetc¸ilerimiz cos¸kuyla ayagˆa kalkıyor.
Milli duygular kabarıyor.
Agˆlayanlar oluyor.
Ku¨c¸u¨k kızın tertemiz vicdanı ve cesareti, Tu¨rkiye du¨s¸manı hakemi de yeniyor, faullu¨ oynayan rakip u¨lkeyi de yeniyor. Bo¨ylece, Tu¨rk milleti kendisine kars¸ı birles¸en Avrupalıları dize getirmis¸ oluyor.
Yabancılar kaybediyor.
Tu¨rkiye kazanıyor.
Reklamın o¨zeti bu.

S¸imdi sıkı durun... *

Ne zaman c¸ekildi bu reklam?
Tee s¸ubat ayı bas¸ında c¸ekildi.
Tam tarih vermek gerekirse, asrın liderimiz henu¨z referandum kararını onaylamadan bir hafta o¨nce c¸ekildi.

Soru s¸udur...

Ortada fol yok yumurta yokken, s¸ubat ayı itibariyle Hollanda ve Almanya'yla aramızda hic¸bir sorun yokken, kriz emaresi yokken, hu¨ku¨metimizin Avrupa'da magˆdur edilecegˆine dair en ufak bir sinyal yokken, hatta bu konuda beklenti yokken, ihtimal bile yokken...
Tee s¸ubat ayı bas¸ında bu “milli magˆduriyet” reklamı hangi muhtes¸em o¨ngo¨ru¨yle c¸ekildi?

Tee bir buc¸uk ay sonra Avrupa sahalarında magˆdur edilecegˆimiz, tee bir buc¸uk ay o¨nceden nasıl tahmin edildi?

Milli kriz yokken, milletimize haksızlık yapan Avrupalılara kars¸ı, milli vurgusuyla, milli duygulara hitap edecek s¸ekilde reklam c¸ekilmesi, u¨stelik, tam isabetle milli krize denk getirilmesi... Tatlı bir tesadu¨f mu¨du¨r, gelecegˆi go¨rebilme yetenegˆiyle kehanet midir?

Ayrıca...

Almanya'dan karayoluyla Hollanda'ya gec¸en ve magˆdur edilen kadın bakanımız, karayoluyla do¨ndu¨gˆu¨ Almanya'dan Tu¨rkiye'ye nasıl geldi? Spor bakanımız ic¸in tahsis edilen o¨zel uc¸akla Ko¨ln'den geldi.
Spor bakanımız da Ko¨ln'de miydi yani?
Ko¨ln'deydi.

E o halde...
Hadise c¸ıkacagˆı belliyken, polisin mu¨dahale edecegˆi belliyken, neden erkek bakanımız degˆil de, kadın bakanımız gitti Hollanda'ya? Veya neden, hem kadın hem erkek bakanımız birlikte gitmediler?

Tıpkı reklamdaki gibi...
Yu¨rekli kız c¸ocugˆunun milli magˆduriyete mu¨dahale etmesi gibi...
Kadın bakanımızın milli magˆduriyet kahramanı olması ne mucizevi degˆil mi?


Digiturk, No' filmini, 16 Şubat’ta yayından kaldırdı. Digiturk, filmi 5 Şubat’ta yayına koymuştu.

Şili’de diktatör Augusto Pinochet’nin ülkeyi referanduma götürme sürecini ve referandumda örgütlenen ‘Hayır’ kampanyasını anlatan filmi 5 Şubat’ta ‘Dilediğin zaman’ uygulamasına ekleyen Digiturk, 16 Şubat’ta filmi yayından kaldırdı.

Yönetmenliğini Pablo Larrain ‘in yaptığı ‘No’ filmi, Şili’nin geleceğini belirleyecek referandumun öncesindeki kampanya sürecini anlatıyor. Askeri darbe ile iktidarı elinde bulunduran Pinochet ve destekçileri ‘Evet’ adına örgütleniyor. Pinochet’nin aldığı kararla yeniden açılan 17 siyasi parti ve dikta rejimine karşı olanlar ise ‘Hayır’ için referandum öncesi çalışmalarını yapıyor. Günümüz Türkiye referandumuna benzer nitelikte olan süreçte belli başlı farklar olsa da kırılmalar açısından ortaklıklar söz konusu.
Yorumsuz. Bilgi Amaçlıdır...

II. Abdülhamit'in beşinci kuşak torunu olan Nilhan Osmanoğlu Galatasaray Adası'ndan (Suada) hak iddia etti.

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu, Suada'da (Galatasaray Adası) hak iddia ediyor. Suada'nın tapusunun II. Abdülhamit'in üzerinde olduğunu söyleyen Osmanoğlu, birçok yer gibi buralarda da haklarının olduğunu ve konunun çözülmemesi halinde İnsan Hakları Mahkemesi'ne gideceğini söyledi.




Kaynak
Hakkında
Konum: Muğla
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sony Vaio SVS1513M1EB
Dünyadan Futbol
GALATASARAY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Mesaj Sayısı: 2.290
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.918
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 255.260 (Bu ay: 264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.419 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.