|
Herkese merhabalar. İstanbul Pendik/Kurtköy'de arkadaşımın oturduğu sitede 16 Ekim akşamı misafir olarak kaldım. Aracım sitenin içerisine misafir araç girişi yasak olduğundan arka sokakta güvenli bir şekilde park halindeydi. 17 Ekim saat öğlen 14:30'da aracımın yanına geldiğimde bir buçuk yaşındaki hatasız aracımın durumu görseldeki gibiydi. Olayın gerçekliğini anlamam 2-3 dakika kadar sürdü çünkü ilk kez böyle bir vur-kaç durumu yaşıyorum. Etrafı kolaçan ettim, yerdeki diğer aracın stop kırıklarından başka bir delil yoktu. ![]() O gece kaldığım sitenin yönetiminden görüntülere bakmalarını rica ettim ve 3 saat boyunca didik didik her dakikayı inceledik. Vurup kaçma olayı gece saat 22:50'de meydana gelmiş. Videoyu net olarak görebiliyoruz. Videoyu ekilyorum. Plaka vurma anında görünmüyor ve otobüsle alakalı hiçbir belirleyici detay neredeyse yok. Görüntülerin devamını izlediğimizde ise aynı otobüsün sabah 8:20'de aynı yere geri geldiğini ve aracıma tekrardan vurmanın eşiğinden döndüğünü gördük. Onun videosu da şu şekilde. Hatta bir kişi araçtan inip geceden sol tarafı pert edilen arabamın yanında tekrardan geri gelmesi için yardımcı oluyor. Sabah saatinde tekrar geldiği an sokağın devamına bakan yerden plakasına eriştik. Araç yabancı plakalı ve görsel vurup kaçan arabaya ait. ![]() İlçe karakoluna gittiğimizde bu durumlarda bir adam yaralama, cana kasıt veya kasti başka bir suç işlenmediği için ve olay bir trafik kazası olarak görüldüğü için mobese incelenmesi veya aracın gümrükten kontrolünün mümkün olmadığı, trafik mahkemesine delillerle gidip ihbarda bulunmamızı söylediler. Bugün savcılığa gittik ve dilekçe verdik, savcı çok ümitli olmamamızı ama sigorta şirketine karşı haklı olmak için hukuki işlem başlatmamızın mantıklı olduğunu söyledi. Çünkü her şey görüldüğü gibi gayet açık. Bugün aracı kaskomdan yetkili servise onarıma bıraktım.
Bölgedeki esnafa, komşulara ve mahalle sakinlerinden gördüğüm herkese görüntüleri gösterdim ve daha önceden böyle bir otobüsün daha önce semtte görülmediğini söyledi herkes. Çevre otellere bir turist kafilesi getiren böyle bir otobüs olup olmadığı sordum. Yalan gerçek Allah bilir, ama yanıt olumsuzdu. Bölgede oturanlardan aracı görüp duyan biri olursa forumdaş arkadaşlardan da ricacıyım. İllaki bu bölgede ikamet oturan arkadaşlar vardır forumda. Fikri olan, daha önceden başına böyle bir şey gelmiş arkadaşlar varsa fikir ve görüşlere açığım. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı