Şimdi Ara

volvo c30 1.6d sizce alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
18.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aaç 2007 model 1.6 dizel 109bg fiyatı 37 milyar
    sizcee nasıl arabaa bu fiyata alınır mı??
    yoksaa maksimum 37 milyara kadar hangi dizel arabayı önerirsiniz???




     volvo c30 1.6d sizce alınır mı??

     volvo c30 1.6d sizce alınır mı??

     volvo c30 1.6d sizce alınır mı??







  • Piyasasını bilmiyorum, bu yüzden fiyatı hakkında yorum yapamam.

    Bence C segmentinin en şık arabalarından biri. Motoru çok başarılı. Kalite, güvenlik vs konular için Volvo çok iyi bir referans.

    Ağır ikinci el, nispeten pahalı ve az yerde olan servis, dar arka taraf, küçük bagaj gibi sıkıntılar sorun olmazsa çok iyi bir alternatif.
  • şuan ötv indirimli fiyatı bu arabann 50 milyar

    zten bagajla fazla bir işim yok daha yaşım 19 ikinci eli volvo nun biraz zor satılıyor fakat ben bu arabaya 6-7 yıl rahatlıkla binerim satarkende biraz uğraştırır ama napıcaz gülü seven dikenine katlanır misalii =)

    arabann daha km si zten 21 binde

    fikirlerin içinde tşk ederim
  • alınabilir bir araç fiyatıda bence iyi piyasası bu kadar bence bu fiyata bundan daha güzel bir araç alamazsınız zaten volvonun kalitesini tartışmaya gerek yok
  • Kaliteli bir araç,piyasasını bilemiyorum,ama malum 2. el sıkıntısı olacaktır.Zaten bu konuda bir endişeniz olmayacağını belirtmişsiniz. Sizin yaşınızda olan bir kişinin zevkle kullanacağına inanıyorum. Tasarımı güzel,dikkat çekici ve sportif. Daha ne olsunFiyatı konusunda da olumlu yorumlar gelirse alınabilir bir araba olur.
  • Bu araba gördüğüm kadarıyla dolu bir araba değil, bence daha dolusunu bulmaya çalışın. Uzun zaman kullanacaksan daha bir keyifle binersin.

    Yukarıda da dediğim gibi Volvo Türkiye'de belli eksileri olan ve kesinlikle hak ettiği yere gelemeyen bir marka. Uzun süre kullanacaksanız ikinci eli göz ardı etmek mantıklı. En ciddi sıkıntı, araba üç kapı olduğu için talep az olacaktır. Ama senin yerinde olsam bu durum umurumda olmaz, aynı senin gibi.

    Bence bu arabanın en önemli özelliği az ve özgün bir model olması. İstanbul'da dahi çok az C30 görüyorum. Bence bu paraya alınan bir araba için bu hoş bir durum. Aynı paraya A3 alsan zilyon tane var.

    Alacağın araba bu ise illa ki bu olacak diye takılma, daha doluları da elbet vardır.




  • bu aracın tek sevmediğim yönü düz vites olması, trafikte can sıkar gibime geliyor.

    şimdiden hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbaga_tosbaga -- 18 Mayıs 2009; 22:31:40 >
  • Sağlamlık,Kalite ve Güvenlik volvoda fazlasıyla var.Ayrıca volvoların Motor performansı süper.nede olsa isveç çeliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038hitman-hitmann-- -- 18 Mayıs 2009; 22:32:47 >
  • ewt bu fiyatlaraa biraz daha dolusunu bulabilirim zten öyle daha araştırma yapmadım arabann hangi donanımları var diye volvo bayisine gidip donanımları hakkında bilgi alıcam ona görede donanımları hakkında bilgim olur

    şmdiden 5 kapı araba almak istemiyorum zten belli bir yaşa gelnce aile kurunca 5 kapıdan başka bir araba alamazsınız gençken 3 kapı almak bana daha mantıklı geliyor ondan sürekli 3 kapılara bakıyorum bu arabada fiyat olarak görüntü olarak çok hoşuma gitti işte bizim ülkede 2 eli volvonun fazla yok ama o kadarda önemli deil nede olsaa uzun bir süre kullanıcağım için arabayıı sorun etmez

    ben zten düz vites araba istiyorum otomatik vitesli arabaları sevmiyorum otomatik kullanıncaa sanki bilgisayarda araba oyunu oynuyormuşsun gibi bir izlenim yapıyo bendee =) =)
  • süper bir araba alınmazmı
  • Volvo audi kalitesinde yani hemen hemen audi eşdeğeri bir araçtır.C30 modeline binmedim ama S60 harika bir araç.
  • Kesinlikle alınabilecek bir araç. 1-2 seneye umarım bende bir tane bunlardan alırım. Bu arada 1.6d motoru renault ve birkaç diğer firmanın ortak kullandığı bir motor. Volvo genelde yüksek kapasiteli motorları kendisi imal ediyor. Örn. T5

    İyi günler.
  • Tasarım olarak oldukça sportif duruyor fakat direksiyondayken aynı hissi vermiyor açıkça söylemek gerekirse. Direksiyon tepkileri filan biraz "fazla" konforlu. Süspansiyonlar orta düzey. İç mekan biraz sıkıcı. Malzeme kalitesi iyi, sade bir iç mekanı var. Aslında yakıt problem değilse daha performanslı birşeyler bakabilirsin. Yeter bu diyorsan on üzerinden 8 numara bir model, deyim yerindeyse taş gibi bir Volvo.
    Ayrıca bu arabayı ikinci el almak 0' ından daha mantıklı, çünkü "0" almaya kalktığında şöyle bir araştırdığında, a3 gibi rakipleri daha çok şey sunuyor bundan aşağı yukarı aynı fiyata.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_BaD

    Kesinlikle alınabilecek bir araç. 1-2 seneye umarım bende bir tane bunlardan alırım. Bu arada 1.6d motoru renault ve birkaç diğer firmanın ortak kullandığı bir motor. Volvo genelde yüksek kapasiteli motorları kendisi imal ediyor. Örn. T5

    İyi günler.


    renault hiç bir zaman bu motoru kullanmadı,kullanamaz da.çünkü peugeot-citroen in HDİ,ford'un ise Duratorq adını verdiği bu motor PSA-Ford işbirliğiyle ortaya çıkmıştır.

    peugeot,citroen,ford ve yine fordun sahibi olduğu volvonun bazı modellerinde kullanılmakta.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feanorringeril

    Tasarım olarak oldukça sportif duruyor fakat direksiyondayken aynı hissi vermiyor açıkça söylemek gerekirse. Direksiyon tepkileri filan biraz "fazla" konforlu. Süspansiyonlar orta düzey. İç mekan biraz sıkıcı. Malzeme kalitesi iyi, sade bir iç mekanı var. Aslında yakıt problem değilse daha performanslı birşeyler bakabilirsin. Yeter bu diyorsan on üzerinden 8 numara bir model, deyim yerindeyse taş gibi bir Volvo.
    Ayrıca bu arabayı ikinci el almak 0' ından daha mantıklı, çünkü "0" almaya kalktığında şöyle bir araştırdığında, a3 gibi rakipleri daha çok şey sunuyor bundan aşağı yukarı aynı fiyata.



    aslında yakıt biraz problem olur benm açımdan ehliyeti alalı 6 ay oldu şuanda şirket arabalarını kullanıyorum aşa yukarı 6 ayda 22-23 bin km yol yaptım şmdi rahatım çnkü şirket arabalarına bindiğimden paralar şirketten gidiyo fakat kendi arabam olursaa yakıtını kendim koyucam ondan beni biraz zorlar benzinli olursaa onun için dizel bir araba bakıyorum en fazla 2.0 motoru geçmemesii lazım fiyatıda işte maksimum 37 milyar olmasıı lazım vee spor bir şey olmalıı eğer önerebiliceğiniz başka arabalarda varsaa iyi olur bir kaç tane önümde seçenek olur




  • benim de yaşım 18, ailem gerekli şartları yerine getirirsem seneye araba alacaklarını söylüyorlar. c30, megane coupe arasında kaldım ben. biraz zorlayıp scirocco da olabilir ama zor. bu ikisi arasında hangisi tercih edilmeli?
  • brky ben scirocco yu hafta sonu 3 gün kullandım araba çok güsell anlatmaya gerek yok ama çok yakıyo ben 160 milyonluk yakıt aldım 320 mi 330 km mi ne yol yaptım eğer snn için sorun deilsee direk al bnm için çok fazla yakıt parasıı olur yeni megane coupe güsel araba ama c30 daha bi güsel duruyo ondan snkii =)
  • Pek birşey söylememize gerek yok, adı yeterli hocam. VOLVO . . .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkan59

    brky ben scirocco yu hafta sonu 3 gün kullandım araba çok güsell anlatmaya gerek yok ama çok yakıyo ben 160 milyonluk yakıt aldım 320 mi 330 km mi ne yol yaptım eğer snn için sorun deilsee direk al bnm için çok fazla yakıt parasıı olur yeni megane coupe güsel araba ama c30 daha bi güsel duruyo ondan snkii =)

    yakıt sorun olur. megane coupe güzel dursa da bir kalite hissi volvo kadar değil ben de farkettim bunu. ama aracın şekli güzel, değişik. aslına bakarsan ilk baktığımda daha güzel geliyordu ama şimdi biraz oyuncak gibi gelmeye başladı gözüme. zaten 1 yılım var karar vermek için. daha çok fikirlerim değişir.
  • VOLVO...

    Adı yeter gerçekten. Bu tür otomobiller daha çok gönül bağı ile alınan araçlardan. Volvo alan birisi öylesine cebine para koyup "A marka da olur B marka da olur, yeter ki dört tekeri olsun" diyen birisi değil, olamaz da. Zaten VOLVO da (SAAB, ROVER, ALFA ROMEO, LANCIA gibi) ne istediğini bilen kitleyi hedef alıyor.

    Bu otomobilin çekirdekte FORD FOCUS HB 1.6 TDCI olduğu bir gerçek fakat VOLVO sadece kağıt üzerindeki teknolojiyi alıyor, gerisini tamamen kendisi imal ediyor, yani tasarım ve düşünce işini kendisine bırakıyor, teknolojiyi anne ve baba veriyor zaten. Polemik arkadaşımın dediklerine tamamen katılmakla beraber aracı alıp hemen geri satmayı düşünmüyorsan, uzun yollar bineceksen, çevrende "neden Focus almadın, nasıl satacan bunu, paran mı çoktu, ne biçim araba bu, arkasına bak, Bülent Ersoy gibi" tarzında ve şeklinde garip söz ve edalarla seni pişman etmeye, hatta ve hatta vazgeçirmeye çalışan insanlar yoksa (eş, dost ve akraba) al ve bin, ama ben atımı sağlam kazığa değil, bayıra salayım yesin, doysun gelsin diyorsan o zaman merkez piyasa tarzı bir araç daha uygun olacaktır.

    Amerika'da VOLVO'ya binmek bir tür işaretti, Lise Öğretmenleri, Astrofizikçiler, NASA Çalışanları, Sakallı Biyologlar, Kendi İşini Kuran Gençler...

    Türkiye'de ise VOLVO bu gidişle asla hakettiği yere gelmeyecek. Fiyatları Euro olarak hesaplanan bir araç olarak kalacak. Burada da VOLVO markası çok dar bir kitleyi hedef aldığını görüyorum. TV'de galiba hiç reklamı yok. Sadece gazetelerde, o da sadece sağ alt köşede 1/4 tarzında. Galiba satış rakamlarının artmayacağını düşündükleri için kendileri de küçük kalmayı yeğliyorlar.

    Taner Göde

     volvo c30 1.6d sizce alınır mı??




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.