Şimdi Ara

Yabancı plakalı bir otobüs gece aracıma çarpıp kaçtı. (Bütün deliller görsel olarak mevcut) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 aydır her ay arıyorum ama sürekli bir bahanesi var sigorta şirketinin.

benden aracıma vurup kaçan kişiden rapor almamı istemek nedir yahu?

en son siz arayın görüşün işi çözün deyip konuyu kapattık.

biraz daha bekleyip yıl sonuna doğru avukata devredeceğim konuyu.

• werneke W kullanıcısına yanıt

1 ay kadar önce osmangazi köprüsünde gebze istikametinde 3 öndeki aracın ödeme yapmasını bekliyoruz.

neyse 1-2 dk bekledik sonra gişedeki eleman geldi ve dedi ki bu araç ödeme yapmayı reddediyor.

sizi başka gişeye alalım, araç almanya plakalı bir carevelle. yani onun için sadece 10€.

sen bu köprü ücretini ödemiyorum ve trafiği keyfimce aksatıyorum mevzusunu almanyada bir yapmayı denesene

bak bakalım kaç saatte çıkıyorsun polis karakolundan.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

katil olay yerine kesinlikle 2. kez gelirmiş.

• Trafikte görürsem kesinlikle fotoğrafını çeker buraya atarım hasarlı yerin de şöförün de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay Avrupa yakasında olsaydı otobüsü bulmanız muhtemel bir kaç yer söylerdim. Mesela Yenikapı Etkinlik alanı. Mesela Eminönü'nden Unkapanı tarafına giderken sağ taraf yol boyunca yabancı otobüslerle dolu. Mesela Laleli civarları. Sirkeci Sahil yolu boyunca. Yenikapı'ya kadar.

Anadolu yakasını bilmiyorum.

• Size de çok geçmiş olsun bugün aynı olay başıma geldi park halinde ki aracıma yabancı plakalı tır geri geri gelerek vuruyor arabam pert durumda şuan.

Polis bir işlem yapmadı yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım inş. olumlu olur.

• biz arabayla yurt dışına yeşil sigortasız çıkamıyorsak herhalde onlarda türkiyeye giremiyordur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.