Şimdi Ara

YA SİZİN DE BAŞINIZA GELSE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle böyle bir olayı Allah düşmanım başına vermesin..

Bir adam düşünün, 40 yaşında. Karısı 5 yıl önce çocuğunu da alıp kendisini terk ediyor. İşten geldiğinde eve ancak uyumaya gidiyor. Önce bira sefası, sonra hap alemleri en sonunda da kahvede alıyor soluğu, kumar oynamak için. Mahallede hiç sevilmeyen bir tip yani..

Bir de bir kız düşünün. Henüz 6 yaşında. Lösemi tedavisini yeni atlatmış, ve kısmen özürlü. Rahat konuşamıyor, hareketleri tam olarak rahat yapamıyor.

Bu adam, bu kız çocuğunu evin önünde oynarken(hem de kendi ablasının çocuğuyla oyun oynuyor, o çocuk da sağır ve dilsiz) apartmanın girişinde "Gel, sana bir şey vereceğim" diyerek dış kapıdan içeri sokuyor ve kapıyı kapatıyor. Klasik bir kandırmacayla başlıyor her şey. Ve girişte çocuğun kilodunu indirip tacize başlıyor. Cinsel organını çocuğun vücuduna sürmeye başlıyor, ve sonunda onu kızın ağzına sokuyor. Yetmiyor... Çocuğu çatıya çıkarıyor, yukarıda tavuk kümesleri var. Bu sırada karşıdaki komşu olayı görüyor, komşu da kızın teyzesi. Bu komşunun bağırmasıyla adam kızı bırakıyor(tecavüz edemeden). Kız apartmandan çıkar çıkmaz annesinin yanına koşuyor, ağlıyor, her şeyi anlatıyor. Ortalık toz duman. Baba eline bir bıçak alıyor, zor tutuyorlar, çünkü 6 aylık bir de oğlu var. Kızın amcalarına olay ancak 2 saat sonra haber veriliyor. Neyse polis aranıyor, adam kahvede enseleniyor, yanık oynarken, yani kumar. Onun öncesinde de, olaydan sonra yani 2 tane de bira içmiş. Adamı karakola götürüyorlar.

Aile ve tüm akrabalar adalete güveniyor. Ertesi gün, kız çocuk şubeye götürülüyor. Psikolog eşliğinde avukat çocuğun ifadesini alıyor. Çocuk her şeyi tekrar anlatıyor, ancak tek farkla. Yaşadığı şoktan dolayı olayların sırasını karıştırıyor. Adam da aynı gün sorgulanıyor, ve hiç bir şey yapmadığını söylüyor, ayrıca mahalleden kendine bir de 2 tane şahit buluyor. Çocuk daha sonra adli tıba götürülüyor. Genel bir muayene yapılıyor. Şükür ki tecavüz yok. Kızın kilodu Ankara'ya gönderiliyor, DNA ve sperm testi için. Öğleden sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılıyor zanlı. Savcı şiddetle tutuklanmasını istiyor. Hakim yarım saat sonra kararını okuyor. "DELİL YETERSİZLİĞİ NEDENİYLE, TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR." Mahkeme raporlar ve delil sonuçları Ankara'dan geldikten sonra tekrar yapılacak, ama bu sonuçtan sonra pek fazla bir şeyde bekleyemiyor insan.

Bu kız benim kuzenim. Şu anda neler hissettiğiniz bilemiyorum. Ancak ben böyle haberleri okuduğumda veya dinlediğimde lanetler okurdum. Fakat olay sizin başınıza geldiğinde, insan şok oluyor. Adaletin yerine getirilmediğini düşünüyorsunuz. Ve kendi adaleti kendiniz sağlamak istiyorsunuz. Tabii ki adamı bulabilirseniz...

Topiği başladığım gibi bitirmek istiyorum, Allah düşmanımın başına bile böyle bir olay vermesin!

• Sen bana bu adamın yerini söle ben güzel bi patakladıktan sonra güzel bi dövüyüm
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım.Böylelerine neler yapmak lazım neler
  • Çok geçmiş olsun

Yaklaşık 1 yıl önce bir hakim şuanda sebebini hatırlayamadığım bir olay yüzünden (bir kamu dairesinde sıra bekleme gibi komik birşeydi ama tam net hatırlayamıyorum) bir vatandaşla tartışıyor. Ağzından "Ben hakimim" diye bir söz çıkıyor tartışma esnasında. Diğer taraf da "Hakimsen kendine hakimsin" diyor.

Sonuç: Hakaret davası ve vatandaşın tutuklu yargılanması. Sanki adam yurtdışına kaçacak hakaret etti diye. Kimse kusura bakmasın ama ben bu ülkede hakimlerin çoğu davada verilebilecek minimum cezayı verdiklerini ama kendi başlarına bişey geldiğinde üst limitten verdiklerini görüyorum.
  • arkadaşım çok üzüldüm gerçekten ne yazık böyle canilerde var..
  • babayı nası tutmuşlar bilmiyorum o kız benim kızım olsaydı o adamı sokak ortasında lime lime doğarardım acı çektire çektire sokak ortasında öldürürdüm o adamı,biri kardeşime vurduğunda sadece bi tokat attı diye bayılana kadar sokak ortasında yumrukladıysam,kızıma bu yapılsaydı ibret-i alem olsun diye o adamı öldürürdüm..

edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 10 Haziran 2007; 22:12:42 >
  • Ben zaten adalete güvenmiyorum artık. Adalet sadece kendi adaletini sağladığın zaman seni yargılamak için devreye giriyor Türkiye'de Allah sabır versin iğrenç bir olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede adaletmi var be peh
  • Allah belasını versin lanet olsun boyle aşagılık yaratıklara.böyle adaletinde..
  • yaw senin anlattığını kız anlatmışda nasıl serbest bıreakmışlar adamı oha
  • arkadasım çok geçmiş olsun bölelerinden bir tanesini taksimde sallandıracaksın sonra bak bakalım bir tane daha bölle bi olay yaşanıyormu
  • çok geçmiş olsun valla.inş. kız ilerki hayatında bi sorun yaşamaz..

bu arada o adama ii bi ders vermek lazım..baba gidip o adamın cinsel organını kessin sorada delilik(cinnet) savunması yapsın.bakalım hangi hakim o babayı içeri atabiliyo
  • çok geçmiş olsun

sana şunu söyliyim o adamı bir kaç arkadaşınla bul depo gibi bi yere kapatın onun anasından emdiği sütü burnundan getirin ağzını yüzünü dağıtın çünkü Türkiye de adaletle hiç bi şey çözülemez
  • geçmiş olsun. iyi bi adalet sistem i olsaydı kesin asarlardı onu
  • Hocam ciddi kuzeniniz mi yoksa alıntı mı anlamadım pek?

Ama bu şerefsizi öldürürdüm sanırım sonrada kaçardım ona ceza vermeyen adalet benide yakalayamazdı.
  • ben olsaydım tanıdığım güvendiğim kim varsa toplardım ellere eldiven kafaya (gangster gibi bere) takardık adamı arabaya atıp şehir dışında boş bir yere götürür türlü türlü işkenceler yaparken videosunu çekerdim..adamı orada bırakıp eve giderdim kanıtları yok ederdim.videoyuda tacize uğrayan kuzenime izletirdim..
  • şeyini kesip yedirecen o zaman adalet yerini bulur
  • Zaten tüm sorunlar bu adaletsizlik yüzünden çıkmıyor mu?İdam cezası bu tip insanlar için uygulanacak en güzel yöntemde işte bizim anayasada yok tabiki idam eskiden varmış ama artık yok.Böyle insanlıktan çıkmış adamlar için kimse kusura bakmasın aklıma başka bir ceza gelmiyor.Neyse bu dünyada adalet yok ise ahirette adaletsiz tek bir olay bile yok herkez hakettiği cezayı, müfakatı alacaktır ahirette.
  • kendimi tutamazdım çok yakınıma yapılsaydı. öldürürdüm o adamı ciddiyim. cidden çok üzüldüm geçmiş olsun
  • çok üzüldüm dostum bu olay benim yakınımın başına gelse artık neler yapardım bilemiyorum Allah sana sabır versin o p.......ç kurusu bulup şeyini kesmek lazım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.