Yarbay
01 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar 3 yıldır üyeyim ilk defa başıma geldi cihazım next hd ,hd kanalların hiç biri göstermiyor musteri hizmetlerini aradım yoğunluktan cevap veremiyoruz diyor acaba genel bir sorunmu var merak ettim
Arkadaşlar bir fenerbahçeli olarak bu adamın takımdan uzaklaştırılmasını istiyorum, takımın resmi sözcüsü haline geldi neredeyse, işini iyi yapıyor olabilir, ancak futbolcu röportajları çok itici bir hale gelmeye başladı, konuşması, duruşu konuşmanın önüne geçiyor, aşırı fanatik bir durşu var ben böyle düşünüyorum.

sizlerin görüşünü merak ediyorum bu konuda...
Arkadaşlar merhaba, şimdi şuan kullanmakta olduğum i30 dizel bakım masraflarını paylaşacağım, ayrıca bu aracı yürütmenin bana ne kadara mal olduğunu anlatıcam, biraz haddinden fazla olmayamıbaşladı? yoksa banamı öyle geliyor? yoksa hepimizin aynımı merak ediyorum ve bu doğrultuda paylaşım yapıyorum

Şimdi yeni yaptırdığım 60.000 km bakım faturası, bu fiyatta kavga dövüş pazarlıklarla alındı

şimdi 1 yıllık masraflarını özetleyelim,fiyatları %99 doğrudur ben yuvarlıyorum sadece

1 ay önce 4 adet michelin lastik aldım
800.

Bakım masrafı
700.

Kasko haziranda yenilenecek (%50 hazarsızlıkla)
800.

Vergi masrafları
800.

Haziranda muayene
150

Toplam 3250 lira, 12 aya böl arabanın kapının önünde yatması bana aylık 270 liraya patladı, minumum ayda 150 lira yakıt alıyorum, bunuda ekle aracın aylık gideri 420 lira bu son yaptığım hesap bana , 50.000km den sonra özellikle dizel araçlar için fazla para harcıyomuşuz gibi geliyor, ayrıca 60.000 km araçı sıfırı ile değiştirmek mantıklı gelmeye başladı,

Evet sizlerde durum nasıl? Yoksa benmi çok masraf yapıyorum...
Özellikle vw'cilerin bu videoyu mutlaka izlemeli nasıl bir şehvetle kör nokta uyarı sistemini anlatıyor celal pir görmeniz lazım yani sektöre biraz yabancı olsak gidip hemen sıraya giricez ayrıca kendiside 2010 passat sahibiymiş

Ayrıca var olan sistemleri kendileri bulmuş ve kullanıcıya sunmuş gibi çok başarılı bir şekilde gösterip reklam ve satış yapan doğuş otoyu kutluyorum ders olarak gösterilmeli

Bazı noktaları çok abartmışlar, ancak cc güzelmi olmuş acaba?

Buyrun link...

http://video.ntvmsnbc.com/0-100-22-nisan-2012.html
Geçen gün hadımköye giderken çektim, bizim hızımız ortalama 90-100km arası

yorumu size bırakıyorum...

Tanıtım videosunu izlerken dikkatimi çekti kaput altında yalıtım yok, ayrıca demir çubukla tutturulmuş, tasarruf adı altında git gide markalar saçmalamayamı başlıyor benmi yanlış görüyorum,

Çok keyifli olsa gerek

Fazla söze gerek yok izlerken zevk alıyor insan

Arkadaşlar en kızdığım ve en hassas olduğum konu, sosyal medyada böyle bir oluşum var. Hürriyet gazetesindeki haberi sizinde bilgilenmeniz için direk buraya aktarıyorum

Suziki ortaklığı tutmadı yoksa hyundaimi?? bakarmısınız çok ilginç

Hakkında
Forum İmzası:
.
Sistem ve Tercihleri
Takım
FENERBAHÇE
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.983
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 27.635 (Bu ay: 437)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.