ben önce lamborghini ile çarşıda bi gezerdim sonra ver elini antalya ... siz ne yapardınız ?
Antalya'mı zuhahahha :D Kolombiya var olm Cennet Cennet git gelmek istemezsin buralara.. :D Neyse ben bunları değil sınırsız paranın olmayacağını söylemek için gelmiştim.. :D sınırsız para diye birşey yok, Valla yoook. İlla çalışırsın illa o parayı kazanmak için bir emek verirsin.
aynştayn ölmemiş beyler
Forum Donanim
sürekli loto oynayan arkadaşıma ikramiyeyi verirdim önce delircek yazık
Sınırsız olsa etrafa dağıtırdım nasıl olsa bitmeyecek diye ama dağıtmadan önce (herkes zengin olmadan önce) altıma Lamborghini Diablo + Reventon, RR Phantom, Bentley Continental GTC, Ferrari California GT ve son olarak '67 Impala çekerdim.
Lamborghini almak seni tedavi ettirmekten daha zor :(
Harcamak olurdu, ilk harcardım
Foruma sınırsız param var ne yapayım diye konu açardım.
quote:
Orijinalden alıntı: BückDich
Aynen
sınırsız para şifresini kaldırırdım
quote:
Orijinalden alıntı: alpello
donanımhaberi satın alırdm
sonrasındada foruma davetiye ile uyelik sistemi ve +25 yas sınırı koyardım.. tabi 25altındakilerede
önce gider üstü açık bmw alırdım. sonra adana merkeze iner arkadaşlara hava atardım. merkezde havuz başında süper bi villa yapılmış. onu alırdım. içini dayar döşerdim. evden hiç çıkmazdım.
Öncelikle tüm fakirlere ihtiyac sahiplerine birer ev alır ve iş imkanı sağlardım. Ülkenin dört bir yanına fabrikalar açar ülke ekonomisinin gelişmesi için ugrasır tüm dış borcu kapatırdım. DAha sonra ise bilim adamlarına tüm olanakları sağlar ülkenin daha demokratik bir hale gelmesi iç.in de şu an ki tüm siyasileri paraya bogarak o mevkilerden indirerek yerlerine gercekten dürüst ve karakter sahibi insanların geçmesini sağlardım. Asgari ücretin 3 milyara ç.ıkmasını sağlar öğretmenlerin maasının 10 bin tl olmasını sağlardım. Herkesin hakkını fazlasıyla almasını sağlardım. Kısacası ülkem ve insanlarımız için harcardım
hepsini yakardım.
Nerdesin zıpla bakıyim!
Türkiyeyi ab ye sokardım
şaka bir yana tüm fakirleri dua karsılıgı zengin ederdim dünyanın 4 bir yanına cami yaptırırıdım. galatasarayın borcunu kapatırdım