Şimdi Ara

Sınırsız paranız olsa yapacağınız ilk şey ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben önce lamborghini ile çarşıda bi gezerdim sonra ver elini antalya ... siz ne yapardınız ?

Sınırsız paranız olsa yapacağınız ilk şey ne olur ?

• Antalya'mı zuhahahha :D Kolombiya var olm Cennet Cennet git gelmek istemezsin buralara.. :D Neyse ben bunları değil sınırsız paranın olmayacağını söylemek için gelmiştim.. :D sınırsız para diye birşey yok, Valla yoook. İlla çalışırsın illa o parayı kazanmak için bir emek verirsin.
  • aynştayn ölmemiş beyler
  • Forum Donanim
  • sürekli loto oynayan arkadaşıma ikramiyeyi verirdim önce delircek yazık
  • Sınırsız olsa etrafa dağıtırdım nasıl olsa bitmeyecek diye ama dağıtmadan önce (herkes zengin olmadan önce) altıma Lamborghini Diablo + Reventon, RR Phantom, Bentley Continental GTC, Ferrari California GT ve son olarak '67 Impala çekerdim.
  • donanımhaberi satın alırdm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar paranız var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin tedavi ettirirdim

http://forum.donanimhaber.com/m_44189767/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44189767

Lamborghini almak seni tedavi ettirmekten daha zor :(
  • Harcamak olurdu, ilk harcardım
  • Foruma sınırsız param var ne yapayım diye konu açardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BückDich

Aynen
  • sınırsız para şifresini kaldırırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

donanımhaberi satın alırdm

sonrasındada foruma davetiye ile uyelik sistemi ve +25 yas sınırı koyardım.. tabi 25altındakilerede
  • önce gider üstü açık bmw alırdım. sonra adana merkeze iner arkadaşlara hava atardım. merkezde havuz başında süper bi villa yapılmış. onu alırdım. içini dayar döşerdim. evden hiç çıkmazdım.
  • Öncelikle tüm fakirlere ihtiyac sahiplerine birer ev alır ve iş imkanı sağlardım. Ülkenin dört bir yanına fabrikalar açar ülke ekonomisinin gelişmesi için ugrasır tüm dış borcu kapatırdım. DAha sonra ise bilim adamlarına tüm olanakları sağlar ülkenin daha demokratik bir hale gelmesi iç.in de şu an ki tüm siyasileri paraya bogarak o mevkilerden indirerek yerlerine gercekten dürüst ve karakter sahibi insanların geçmesini sağlardım. Asgari ücretin 3 milyara ç.ıkmasını sağlar öğretmenlerin maasının 10 bin tl olmasını sağlardım. Herkesin hakkını fazlasıyla almasını sağlardım. Kısacası ülkem ve insanlarımız için harcardım
  • hepsini yakardım.
  • Nerdesin zıpla bakıyim!
  • Türkiyeyi ab ye sokardım

şaka bir yana tüm fakirleri dua karsılıgı zengin ederdim dünyanın 4 bir yanına cami yaptırırıdım.
    galatasarayın borcunu kapatırdım

bunun gibi şeyler
  • türkiyede her şehire russian institute kurarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.