Şimdi Ara

xp de modem ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp de conexant modem bir türlü susmak bilmiyor.bağlandıktan sonra da modemden ses geliyor.ayarlardan modem hoparlorünü kapadım enson xp driverini kurdum düzelmiyor.ne yapabilirim?

• :) yapacağım en sağlam yüntem modemin üzerindeki küçük hoperlörü kır yada içine bir kağıt sıkıştır benim eski modeme ben ööle yapmıştım
  • Tipitip sakızı yapıştıran bile gördüm...Kesin çözüm:)
  • modem sakızmı çiğniyo ?
  • modemin updateini al aynı sorun bende de vardı.conextantın kendi sitesinde.
  • Öyle kırma dökmeye yada sakız yapıştırmaya gerek yok.Modem özelliklerinden gelişmiş kısmı ek başlatma komutuna ATM0(O değil sıfır) yazarsan modem tamamen sessizleşir...
  • bendede aynı sorun war yeto bi de ben denim bakim oLacakmı ?? ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.conexant.com/customer/md_driverdownload.jsp
    bence buradan driverını indirin birde. bilgisayar ortamındasınız ne tamamen sesini kesmek çözümdür ne de KIRMAK...
  • Kardeş internete nerden bağlanıyorsun.Eğer çevirmeli ağdan bağlanıyorsan o zaman bağlantı özelliklerinden yapılandır bölümünden sesi disable edebilirsin
  • beyler hepsini denedim 98deki yöntemlerin hiçbiri sökmüyo.ilginize teşekkürler..
  • Modemin hızını düşürmeyi dene
  • driver sorunudur.ve yeni driverlerle çözülebilir
  • borckaartvin demedim mi ben bu xp bozok diye? bak ispati iste burada ble var :-)))
    you can change it..
  • 18-12-2002 tarihli driver yükledim daa napiyim.galiba problem xp de çünkü 9x lerde böyle olmamıştı.
  • Kardeş xp den hcf data fax modem olarak tanıt bu şekilde bir dene<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mceliker</i>
    <br />xp de conexant modem bir türlü susmak bilmiyor.bağlandıktan sonra da modemden ses geliyor.ayarlardan modem hoparlorünü kapadım enson xp driverini kurdum düzelmiyor.ne yapabilirim?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • Hoparlörün içine bi tane iğne sok ses gidecektir hemde alet garanti dışı kalmamış olacaktır. Bide ben teknikte bu olay olduğunda içndeki o plastik minik bi tabaka varya onu cıkartıyodum o zaman ses kesiliyo... ben çok yaptım
  • ArkadaşLAr ben herşeyi yaptım ama birtürLü ses gitmedi zaten artık cepten bağLanıyorum pekde önemLi değiL ama yinede araştırıyorum nedenini ..

SewgiLerimLe !! ..
  • xp2de ATM0 işe yaradı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.