Bildirim
xp de modem ses sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
:) yapacağım en sağlam yüntem modemin üzerindeki küçük hoperlörü kır yada içine bir kağıt sıkıştır benim eski modeme ben ööle yapmıştım -
Tipitip sakızı yapıştıran bile gördüm...Kesin çözüm:) -
modem sakızmı çiğniyo ? -
modemin updateini al aynı sorun bende de vardı.conextantın kendi sitesinde. -
Öyle kırma dökmeye yada sakız yapıştırmaya gerek yok.Modem özelliklerinden gelişmiş kısmı ek başlatma komutuna ATM0(O değil sıfır) yazarsan modem tamamen sessizleşir... -
bendede aynı sorun war yeto bi de ben denim bakim oLacakmı ?? ..
SewgiLerimLe !! .. -
http://www.conexant.com/customer/md_driverdownload.jsp
bence buradan driverını indirin birde. bilgisayar ortamındasınız ne tamamen sesini kesmek çözümdür ne de KIRMAK... -
Kardeş internete nerden bağlanıyorsun.Eğer çevirmeli ağdan bağlanıyorsan o zaman bağlantı özelliklerinden yapılandır bölümünden sesi disable edebilirsin -
beyler hepsini denedim 98deki yöntemlerin hiçbiri sökmüyo.ilginize teşekkürler.. -
Modemin hızını düşürmeyi dene -
driver sorunudur.ve yeni driverlerle çözülebilir -
borckaartvin demedim mi ben bu xp bozok diye? bak ispati iste burada ble var :-)))
you can change it.. -
18-12-2002 tarihli driver yükledim daa napiyim.galiba problem xp de çünkü 9x lerde böyle olmamıştı. -
Kardeş xp den hcf data fax modem olarak tanıt bu şekilde bir dene<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mceliker</i>
<br />xp de conexant modem bir türlü susmak bilmiyor.bağlandıktan sonra da modemden ses geliyor.ayarlardan modem hoparlorünü kapadım enson xp driverini kurdum düzelmiyor.ne yapabilirim?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> -
Hoparlörün içine bi tane iğne sok ses gidecektir hemde alet garanti dışı kalmamış olacaktır. Bide ben teknikte bu olay olduğunda içndeki o plastik minik bi tabaka varya onu cıkartıyodum o zaman ses kesiliyo... ben çok yaptım -
ArkadaşLAr ben herşeyi yaptım ama birtürLü ses gitmedi zaten artık cepten bağLanıyorum pekde önemLi değiL ama yinede araştırıyorum nedenini ..
SewgiLerimLe !! .. -
xp2de ATM0 işe yaradı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı