Şimdi Ara

Sağlam Lisans Güvenilir mi Diyorsan Cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ay önce Windows 10 lisansı aldım. Dün format attım, Windows etkinleşmedi. Keyi elle gireyim dedim, Windows kabul etmiyor. Yardım istedim, yardımcı olmadılar... Yeni key almak için bakınıyordum 46 - 70 TL'ye benzer sitelerden buldum. Maili karıştırırken gördüm 139 TL'ye almışım bir de bunlardan. Benim aklımda nedense 20-30 TL kaldı. Sonradan aklıma geldi 20-30 TL'ye satılan keyler patlar diye bunlardan almıştım. Halbuki bir tanıdığa yıllar önce çok ucuza almıştık, hala kullanıyor. Neyse firmayı şikayet edeyim dedim, Kıbrıs'ta faaliyet gösteren bir firma. Kimi kime şikayet edeceksin?

Site arayanlara tavsiyem Etbis'e kayıtlı, Türkiye'de faaliyet gösteren bir firmadan satın alsınlar. En azından key patlarsa Cimere şikayet edersiniz.

• Nerden satın alırsan al 70-80-100-200 tl satılan keyler yasal ve orjinal değil etkinleştirmede sıkıntı çıkmasa bile microsoft istediği gibi cezai işlem uygulayabilir, bende office aldım çok uyguna bunlar hep aynı terane home şuan 3500 tl pro 5100 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 20 Aralık 2023; 18:56:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beğenmedikleri veya olumsuz yorumları siliyorlar neden acaba? 10 dakikada teslim dediler 1 günde geldi. Mesaj attım ve mail cevap yok. Bir daha almam başkasına da önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 11 Ocak 2025; 13:31:27 >
  • Bende lisans aldım ektinleşti ama bi kontrol yapayım dedim bi baktım Wolum Mak lisansmış, yani bir süre sonra format atarsam etkinleşmeyecek, halbuki ömür boyu süresiz yazmışlardı ürüne, sağlam lisans benim için güvenilmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 25 kasım tarihinde ürün anahtarı satın aldım. Etkinleştirme aşamalarını tek tek yaptım fakat telefon numarasını aradığımda operatör onay kodunu söylemiyor.Sistemleri değişmiş sesli komut kaldırılmış.Artık bir bağlantı gönderip linke tıklayarak kaydetmemizi istiyor. Dediği linke tıklayıp tüm bilgileri doğru girmeme rağmen görseldeki cevabı verdi.

Sağlam Lisans Güvenilir mi Diyorsan Cevabı

Bu şekilde mail attım. Bana ertesi gün yine benim girdiğim sitenin linkini paylaşıp burdan aktifleştirebilirsiniz dedi. Yahu malmıyım ben denedim ya işte deyip tekrar verdiği linkle yine denedim ama sonuç yine aynı. Yine mail attım bakalım sonuç ne olacak. Gelişmeleri bildiricem burdan

• Benim bildiğim sitelerde iki çeşit lisans var.

1. Tek formatlık lisans : Yani format atarsanız lisans iptal oluyor.
    2. Birde Ömür boyu lisans.

Ayrıca,

OEM ve Kaldırılıp başka PC'de etkinleştirilebilen lisanslar var.

O yüzden alınacak lisansların açıklama kısmını iyi okumak lazım.

Benimde bir kere başıma geldi. Araştırdığımda tek kullanımlık ( Formatlık ) lisans aldığımı fark ettim. Oradan biliyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.