Şimdi Ara

MSI Laptop'da Anlık Ses ve Görüntü Donma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar. Henüz birkaç gün önce elime geçen MSI Vector 16 HX A13V laptop'um bazen kafasına göre anlık donmalar yaşıyor. Bu donma esnasında garip bir bozulma sesi geliyor. Bu anlık donmaların yaşanması için ağır işlemler yapılması gerekmiyor video izlerken dahi vuku bulabiliyorlar. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olan var mı? Sizce henüz iade kapsamındayken iade mi etmeliyim yoksa servise mi yollamalıyım?

BIOS güncelledim

Gamebar ayarını denedim

Driverlarım güncel

MSI Center'ı sildim

Nahimic'i etkisiz hale getirdim

Steelseries driverını etkisiz hale getirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkeleavcısı -- 10 Eylül 2025; 2:58:10 >

• Aklıma gelen birkaç çözüm:

- Güç modu "En yüksek" seviyede mi?

- Dahili ekran kartını kullanıyor olabilir mi?

- Format C: yani işletim sisteminin tekrar kurulması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mehmetyylc

Sorunu çözebildin mi bende MSI KATANA 17 B14WGK-045TR var bende aynı sorundan müzdaribim ne yazık ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu postu attıktan sonra Norton'ı sildim ve Windows'u güncelledim. Yaklaşık 5-6 gündür bu problemle karşılaşmadım. Biraz kendi kendine geçmiş gibi gözüküyor.

Format atıp sadece nvidia'nın driverlarını kurun. Benim yaptığım şeyleri yapabilirsiniz belki yararı olur. Windows güncellemesi varsa onu güncelleyin. Eğer geçerse sildiğiniz şeyleri tek tek yükleyip soruna neyin sebep olduğunu görebilirsiniz. Ben MSI Center'ı geri kurdum mesela. Hala daha geçmezse donanımsal bir sorun olma ihtimali yüksek. Servise verin başınızı ağrıtmasın.

Cihazı servise gönderdim. Servisin verdiği cevap intel kaynaklı bir sıkıntı düzelmesi için intel in güncelleme göndermesi lazım.. Dalga geçer gibi cevap veriyorlar. MSI bu kadar kötü bir servis ağı olduğunu bilmiyordum. Yemin ederim msı aldığıma pişman oldum

• Aynı sorunu bende yaşıyorum servis pointe gönderdim sorun bulunamadı olarak geri gönderdiler sorunum çözülmedi tamir edemiyorlar ayıpsız bir benzeri ile değiştirilmesini isteyeceğim. Sen sorunu çözebildin mi?

Ssd yi de.

Kablosuz mouse veya usb aygıt takılı iken mi yapıyor. Üstünde usb aygıt takılı değilken deneyin.

Wifi kart kaynaklı olabilr; combo bluetooth ise.

Wifi kartı söküp kablolu bağlantı ile deneyin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.