M

Yüzbaşı
30 Kasım 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 130 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar tvde kullandığım tivibu go uygulaması yenilenmiş sanırım. fakat alalı daha 1 yıl olan vestel tvde televizyonunuz desteklemediğinden 5.11.2018 den itibaren kullanamayacaksınız uyarısı alıyorum. nasıl düzeltebilirim. teşekkürler.
arkadaşlar cihaza hd video klip dönüştürüp atmama rağmen bazı geçişlerde karelenmeler görülebiliyor. görüntü kalitesi istediğim gibi olmuyor. hangi programı denediysem istediğim kaliteyi yakalayamadım mp4 olarak. oviden film fragmanı indiriyorum görüntüler çok kaliteli ve en ufak takılma bile olmuyor. ovideki videolar kalitesinde nasıl convert edebiliriz. cevaplarınızı bekliyorum.
KPSS ye hazırlanan arkadaşlara başarılar diliyorum. Bir öneri olarak burada devlette memur olan veya kadrolar hakkında bilgisi olan arkadaşlar kadrolarla ilgili bilgi verebilirlermi acaba. Mesela hangi devlet dairesinin imkanları nedir. Döner sermaye varmı. İş yoğunluğu ne durumda. Merkezi mi yoksa taşra kadrosu mu daha iyidir. Tavsiye edermisiniz. Kaç puanla girdiniz. Bu gibi sorulara açıklık getirebilirsek birbirimize yol göstermiş oluruz kanaatindeyim. Bilgisini paylaşabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
Bende yaklaşık 1 aydır lcd ile ilgili şöyle bir problem var. Lcd genellikle açılmıyor. Bazen çok düşük ışıkla açılıyor. Bazen dell logosu ve windows başlangıç ekranı geliyor masaüstüne gelince lcd yine kapanıyor. Fakat 4-5 dk açık bıraktıktan sonra restart edince bu sefer normal çalışıyor. 1 aydır idare ediyorum. Bazen açmak için 10 dk uğraşıyorum. İşlerimden dolayı garantiyle de uğraşamadım. Ne zaman müsait olsam 00800 lü numara hep meşgul çaldı. 2 gün önce de garantim bitmiş zaten. Bilen veya daha önce benzer sorunu olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. lcd mi sorunlu yoksa inverter mi yoksa basit bir arızamıdır servissiz yapabilirmiyim. Bir de 1520nin lcd modeli nedir. Ne kadara bulabilirim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba
Blutut windows altında sorunsuz çalışıyor. Geçen gün blue soleili yükledim ama bir türlü kullanamadım. No device found hatası veriyor. Bir arkadaşım usb blutut kullanıyor sorun yaşamıyor. Entegre blututda bluesoleili nasıl çalıştırabilirim. Ayarları bilen varsa bi yardımcı olabilirmi? Birsürü ayar denememe rağmen sonuç yok.
Arkadaşlar Merhaba
2-3 ay önce aldığım bilgisayarımda bugün bir problemle karşılaştım. Yazdığım model dvd yazıcı 1saat 20 dakikada 1 dvd yazmaya başladı. daha önce 10-11 dkde yazıyor ve okuyordu. Bugün ne olduysa 1 dvd yi 30-40 dk da kopyalıyor 1 saatten fazla bir süredede yazıyor. Dvd yazarken mp3 açsam seste cızırtılar oluşuyor. Böyle bir problem yaşayan varmı? Böyle güzel bir alete bu kadar kötü bir sürücüyü nerden bulup koymuşlar anlamak mümkün değil.
arkadaşlar birkaçgün içinde almayı düşünüyorum ikisinden birini kullanan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. mp3 dinlemek ve arasırafoto çekmek için hangisi daha mantıklı sizce ikisi de fiyat olarak yakın hatta 810 512 kart hediyeli. w810da flaş var 6300 de yok galiba. anlayan arkadaşlar bir kıyas yaparlarsa ses ve foto kalitesi şarj süresi vs. çok iyi olur. sonra keşke diğerini alsaydım demek istemiyorum
Arkadaşlar merhaba belki daha önce sorulmuş olabilir ama forumda bulamadım. bende hp 4266 pavilion var. 2*256 533 ram var. başka bir notebookdan çıkma 2*512 667 takmayı düşünüyorum. sorunsuz çalışır mı? acil cevap lütfen
31 ekim akşamı 2.54 gblik bir download başlattım. bunun 2.2 gbsi gece yarısından sonra olduğu için kasıma sarktı. sabah kota sayfasından baktım. saat 2:46 itibari ile yani kasım ayına gireli 2saat 46 dk olmasına rağmen kota sayfasında 4.3 gb gördüm. tekrar girdim yine aynı şekildeydi. birkaç saat sonra 6:30 kaydı girmişti. Bu kayıta 5.85 gb idi. Benim bilgisayara inen dosya 2.54 gb . bunu bırakın değil 1mbit 4 mbitle bile 2s 46 dk da 4.3 gb imkansız. 6 s 30 dkde de 5.85 gb imkansız. tt çağrı merkezi de hiçbir işe yaramıyor. Adamlar ya çok aptal ya da aptala yatıyorlar.Bence tt bir telekom şirketinden çok çıkar amaçlı kurulmuş bir suç örgütüdür. Bugün hangi sektör sabit ücret alıyor ttden başka bırakın onu sabit ücret karşılığı verdiği kontörleri saat uygulaması yüzünden kullanamıyorum bile çoğu ay 10 dk görüşüp 20 lira civarı fatura da cabası. Devletten de bu soyguna dur diyen yok. Allah sonumuzu hayıretsin. bahsettiğim girişlerin ekran görüntülerini altım tüketici mahkemesine şikayet etmeyi düşünüyorum.
http://85.214.25.244/bmw/BMW_M3_Challenge.exe

oyunu bu adresten indirebilirsiniz. tamamen bedava bir oyun. M3 lerle F1 pistlerinde yarışabileceğiniz çok eğlenceli bir oyun.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
kesinlikle uzak durulması gereken üye
clabnick : orjinal diye sattığı ürünler sahte.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 799
İkinci El Bölümü Mesajları: 344
Konularının görüntülenme sayısı: 40.897 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 380 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.