|
Arkadaşlar merhaba, 2 gündür değişik bir sorunla karşılaşmaktayım. tivibu go uygulamasını açınca, ses geliyor ama görüntü gelmiyor. İnternet explorer'da ise problemsiz çalışıyor. Bu 2 günde çok şey denedim, uninstaller programlarıyla tivibu'yu tamamen sildim. Registry 'den de temizledim, İnternet explorer'ı tamamen sıfırladım, İnternet explorer'ı tamamen kaldırdım, Edge'yi kaldırdım, HDCP arızası mı acaba dedim, ekran kartını sildim tekrar yükledim. Fakat Netflix windows uygulaması sorunsuz çalışıyor, çünkü hdcp istiyor o da. Ses sürücülerini falan sildim yükledim. Tivibu profillerini sildim, Tanımlı pcleri sildim, Şifremi değiştirdim, Birisi saat tarih problemi demiş. Pc'nin saatini tarihini kurcaladım, bozdum düzelttim falan yine olmadı. Sliverlight son sürüm yüklü, Ama olmadı. Telefonda(android), İnternetexplorer'da problemsiz çalışırken. Kendi windows programında görüntü gelmiyor. Son çare Format Atmak artık ama sorunu çözmeden formata geçmeyi istemiyorum açıkçası. Niye oluyor diye merak ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Kasım 2020; 0:54:47 > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler