Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben telefona hat takmadığım için ahize konusunu bilmiyorum , satışa koydum cihazı, 2.tel olarak almıştım, gerek kalmadı. Neyse Delta garantili ama daha önce değişik cihazlarda delta garantili kullandım bir sorun yaşamadım. Kvk da sorun yaşayanların sayısı da az değil bildiğim kadarıyla. Burada tercih size kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turktelekom cihazimin 4.5 destegini gormuyor kullanima engel degil ama servislerden faydalandirmiyor her iki hattimda pasaport kayitli btk nin sisteminde marka xiaomi model mi 8 olarak gozukuyor zaten ama operator tanimiyor cihazi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Hocam mi6 delta yüzünden serviste ve thh ye verdim süreç uzun.mi forumda delta servis üyeleri var konularida okudum en ufak eziği bile garanti dışı bırakıyor adamlar.ithalatçı olunca işinize gelirse yapıyorlar. Kvk biraz daha kurumsal diye düşünüyorum.

• Sırf bu servis rezilliginden dolayı gidip 7 plus falan alıcam bakicam keyfime

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşa aldık kipa dan üstünde ritzy yazmıyor sadece global yazan düz bi etiket var. Naylonu yırttıktan sonra kutunun baya çizilmiş olduğunu görünce daha önce açılmış olduğunu anladık. Ama kendisi telefondan memmun fiyatına göre güzel bir telefon. Sadece kamerası daha beyaz çekiyor iphone a göre. Birde adaptörü ek adaptör gerektiriyor. Acaba ben de alaam mı yoksa almasam mı karar veremedim. Birde migros 100 tl zam yapmış 🙁bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymn82 -- 25 Kasım 2018; 23:34:4 >
  • Bugün whatsapa toplamda 3-4 kez girdim sayılır, şarjın 58% ini yedi

• nymn82 N kullanıcısına yanıt
    İşte o cihazlar Çin Romu üzerine bootlader kilidi açıldıktan sonra Global Rom yüklenen ve tekrar paketlenmesi yapılan cihazlar. Migros ta bugun gözüme çarptı 3399 tl idi sanirim . Global Cihazlarda kutunun yanında Kırmızı olarak Global Version yazar. adaptör de tr uyumludur. Bootlader kilidi açık değildir. Şahsi fikrim Global Versiyon cihaz almanız yönündedir .

• quote:

Orijinalden alıntı: feldispat

turktelekom cihazimin 4.5 destegini gormuyor kullanima engel degil ama servislerden faydalandirmiyor her iki hattimda pasaport kayitli btk nin sisteminde marka xiaomi model mi 8 olarak gozukuyor zaten ama operator tanimiyor cihazi

Bende de aynı sorun vardı iPhone 7 ye taktım hattı aktif ettim 10 dk sonra tekrar geri taktım mi8 e düzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoothcriminal

İmei isi bence de cozulur, fake rom ile atan var fakat o hali guncelleme almaz biraz daha beklemek gerek

Tek hattim daha kapanmadi sanırım 1 ayı daha var sonra 2. Hatti takicam o zamana kadar çözülür insallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assagidan yukari cekince google arama sayfasi geliyor onubkapatabiliyormuyuz dostlar bulamadim

• Hepsiburada'da bulunan Xiaomi Türkiye Garantili cihazların garantisini kim üstleniyor? Kimi genpa yazmış kimi kvk diyor.Genpa diyen genpa'nın sitesinde imei ile arattığında cihazın genpa'da kaydı görünmediğini söylüyor.Bu konuya vakıf biri var mı alacağım ama kararsızım.
  • number352 kullanıcısına yanıt
    kvk yı sadece cepport satıyor diye biliyorum. bende alacağım ama mi konusunda kararsızım servis desteğinden dolayı. delta kötü çünkü
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt

Konu hakkın da bilgisi olan varmı ?

• Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Az önce Genpa ile görüştüm.Mi8 modellerinin garantisine kendilerinin bakmadıklarını söylediler.Hepsiburada'daki ürünlerin kutusundan Genpa garanti belgesi çıktığını söyledim.Ürünü biz ithal etmiş olabiliriz ama garantisine evo bilgi teknolojileri bakıyor dedi.Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

çözüldü gibi derken?

biraz açar mısınız?
    Hocam bu iş için yazılım ve gerekli şeyler gelmiş ama eksikler varmış, onlarla uğraşıyorlarmış. Xiaomi telefon satan bir telefoncu ile konuşmuştum. Aynı zamanda zeytinburnunda Enver bey de şuan bununla uğraşıyor. Çıkar kokusu yakında. Zaten çıkmaması mucize olur.

Ben Enver bey'den çok umutluyum bu konuda. Benim bootloader kilidini 10 dakika da açmıştı

• Arkadaşlar, aliexpress'den aşağıdaki ürünü 11.11 kampanyası ile almıştım. Bugün geldi (Tam 15 gün). Çok süper. Nillkin kalitesi harika. Tavsiye ederim. Kalınlık, kendi kutusu içinden çıkan silikon kılıf ile neredeyse aynı ama kamera ve parmak izi sensörü içeride kaldığı için güzel koruyacak gibi... Tüm ekran koruyucular ile uyum sağlayacağını da düşünüyorum, bendeki tam kaplayan ekran koruyucu ile hiç problem olmadı.

aliexpress.com
    US $17.58 20% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Nillkin Sentetik elyaf Karbon PP Plastik arka kapak için xiaomi mi 8 durumda 6.21 ''Manyetik için ultra İnce İnce xiaomi mi 8 kapak Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Nillkin-Sentetik-fiber-Karbon-PP-Plastik-arka-kapak-i-in-xiaomi-mi-8-k-l-f/32893799536.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.168a4c4dPtm3DY

• Arkadaşlar merhaba,
    Çin'den 6GB/64GB olan modelini sanırım 2000 liraya getirebiliyorum, sizce bu fiyata değer mi? Hepsiburada'da ithalatçı garantili 3000 liraya var ancak 500 lira IMEI kaydı ve herhangi bir garantisi olmamasını da göz önüne alınca uğraşmaya değmez gibi..sizin fikriniz nedir?

Yakın zamanda Türkiye'deki fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum, dolardaki gevşeme sonrası.

Teşekkürler.

• Arkadaşlar Telefonu kablo ile projeksiyon veya tv ye bağlamak için satılan aparatlar var, Type-c to hdmi diye geçiyor ismi. Acaba kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
    Ben Spigen'in type c to hdmi kablosunu aldım fakat çalışmadı iade ettim. Farklı markalarda var eğer uyumlu olanı bilen varsa söylerse sevinirim.
  • Beyler herkese merhaba.

Mi 8 beta sürümüne geçtim.

AnTuTu paylaşayım.....

Maşallah diyelim...

• Bu telefon type c to Hdmi kablo ile TV bağlanıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.