Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bir arkadasim cinde suan. Pocophone almadini soyledim ama hazir cindeyken poco gibi uygun fiyatli degisik bir cihaz alabilir mi ? Mesela mi 8 gibi. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

bende ts-fb maçını aktırmak için uğraştım tv ekranına geliyor görüntü tam yayını açıyorum çat diye atıyor sanırım yazılımsal sorunu var

Alıntıları Göster
    Miui Forum'da smart olmayan bir TV'ye telefonu nasıl bağlarız diye sordum, şöyle bir cevap geldi.

Smart olmayan televizyona malesef HDMI kablo ile vs MHL desteği olmadığından bağlayamazsınız. Ancak televizyona DLNA Dongle Airplay TV Kablosuz Görüntü Aktarım Cihazı vb. cihaz alıp, cihaz ile telefon arasında bağlantı kurup ekran paylaşabilirsiniz.

urun.n11.com
    Cep Telefonu Kablo - Data, Şarj Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/kablo/dlna-dongle-airplay-tv-kablosuz-goruntu-aktarim-cihazi-P286560912

• ne_demek kullanıcısına yanıt
    Hocam OPPO, vivo, Meizu gibi cihazlarda düşünebilirsiniz.

OPPO R17 Pro gibi telefonlar çok kaliteli.

Meizu 16 ve 16Plus da öyle.

Yurtdışında keşke benim tanıdık olsa da aldırsak :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo r17 yada vivo yu poco ya tercih mi edersin yoksa ayni ayardalar mi ? Teşekkürler

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende alacağım bu satıcıdan takipteyim fiyat fena değil. Dediğiniz 100 liralık kuponu nerden temin edebiliriz? Cevap verirseniz sevinirim👍😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • [orca] kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürün çok hoşuma gitti ama daha önce hiç aliexpress veya Türkiye dışı bir siteden alışveriş yapmadım gümrükte takılırmı diye korktum açıkçası bu ürünü alırken gümrükte herangi bir sorun yaşadınızmı ve ürün Türkiye'ye geldiğinde hangi kargo getiriyo acaba yardım ederseniz sevinirim.
  • Herkese merhaba,

Arkadaşlar sorun nedir tam olarak bilmiyorum ama sanırım cihazım Brick oldu. Olay başlangıcı BL kilidi açık olan cihazlarda Google Play sertifikası olmaması sebebiyle yaşadığım ufak problemlerdi. Cihazıma EU Rom kurmak isterken Mi Tool programında BL Relock kısmını gördüm ve onayladım. Maalesef sonuç bir çok kullanıcı gibi hüsran oldu. Üstüne birde cihazı recovery mode'dan wipe data yaparak iyice kötü hale getirdim. Şu an cihaz FastBoot ekranında kalıyor ne MiUnclock ile BL kilidi açabiliyorum ne de MiFlash cihazımı görüyor ve yazılım yükleyebiliyorum. Önerileriniz nelerdir? Cihazım Delta Garantili daha önce yaptıran oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir1910

Merhaba ürün çok hoşuma gitti ama daha önce hiç aliexpress veya Türkiye dışı bir siteden alışveriş yapmadım gümrükte takılırmı diye korktum açıkçası bu ürünü alırken gümrükte herangi bir sorun yaşadınızmı ve ürün Türkiye'ye geldiğinde hangi kargo getiriyo acaba yardım ederseniz sevinirim.

Hocam hangi şehirdesiniz mavisinden birtane de bana :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEOnuralp kullanıcısına yanıt
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-brick-mevzusu-13-10-2018-coezueldue.28770/

• quote:

Orijinalden alıntı: emir1910

AliExpress den alışveriş yapmak hem çok kolay, hemde çok güvenilir, kargoları ptt getiriyor.

• Beyler telefonum 4g bağlanmıyor LTE yazdığı zaman internete girmiyor ama 3g'de sıkıntı yok neden olabilir.Her hattı taktı olmuyor.
  • Telefon bugün elime geçti. Hb den 128 lik versiyonunu aldım.Cihaz golabal version olarak geldi.
  • Merhaba arkadaşlar,
    telefonunuzda internet paylaşımı yaparken 5ghz bandını seçtiğinizde cihaz bağlayabiliyor musunuz internetinize?
    2.4ghz'de bağlanabiliyor, ancak 5ghz'de bağlanmayı geçtim görmüyor bile hotspotu. Sanki paylaşım kapalıymış gibi yani.
    Bundan önce redmi 5 plus ve redmi note 5 kullanırken sorunsuzdu her şey. mi 8'de mi bu sorun var yoksa sorun benim telefonda mı?
    Test edip dönüş yapabilir misiniz lütfen.
  • Amerikadayken tabletimi 5 ghz frekansla kullanabiliyordum. Türkiyeye dönünce baglanamadim telefonun hotspota. Sonradan çözdüm durumu, 2.4e aldım öyle kullanıyorum.

Bir çözümü var mı başka bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    2.4ghz bende de sorunsuz çalışıyor. ikisi arasında çok bir fark var mı onu da bilmiyorum gerçi. ama benim telefonda mı sıkıntı var diye merak etmiştim. 2.4ghz ile devam öyleyse napalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alicanarslann

Telefon bugün elime geçti. Hb den 128 lik versiyonunu aldım.Cihaz golabal version olarak geldi.
    Hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz,güzel günlerde kullanın.
  • Arkadaşlar spigen kılıfını satan varmıdır acil arıyorum!!

• ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

Xiaomi Mi8 Kılıf Negro Focus Karbon Yüzey Silikon Model Mİ 8
    ben bu modeli kullanıyorum gayet şık ve guveıılr yapıyor cihazı
  • ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Az önce bölgeyi abd yaptım. Bir sefer çalıştı 5ghz. Sonra bir daha çalışmadı

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.