Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozelllll

Bu telefon type c to Hdmi kablo ile TV bağlanıyor mu?
    N11 den type-c to hdmi satan 3-5 ilana sordum. Xiaomi telefonlarında bu şekilde görüntü aktarım özelliği yokmuş.
    Ben oyun oynarken projeksiyona bağlayıp büyük ekranda oynamak için çok istiyordum bu özelliği ama hayal kırıklığına uğradım.
    KAblosuz görüntü aktarımında donma-takılma olduğu için akıcı şekilde oyun oynamak imkansız..
  • Arkadaşlar selam Aliexpresten bu kılıfo aldım çok memnunum sizlerle paylaşmak istedim, telefonu çok iyi kaplıyor ve şık, en güzel yanıda kendi silikon kılıfında ve diğer kullandığım kılıflarda telefonun arka camı ve yan yüzeyleri toz tutuyordu, bunda o problemle karşılaşmadım

Yumuşak TPU kenar tuval kabartmalı geyik telefon kılıfı için xiaomi pocophone poco f1 f 1 mi 8 mi 8 se mi 6 6 mi 5 5 max 3 2 yumuşak bez kapak

aliexpress.com
    US $1.47 41% OFF|mi8 Soft TPU edge Deer Phone Case For xiaomi pocophone f1 mi 8 se a2 lite mi6 mi5 max 3 Cloth Cover redmi note 5 plus 6 pro case-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/nyUWJUIy7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mi8 global sürüm almak istiyorum nereden almamı önerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kellemrt kullanıcısına yanıt
    kılıfın ayrı ve telefona takılıyken fotosunu atabilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

kılıfın ayrı ve telefona takılıyken fotosunu atabilir misin?
    Hocam bsşka tel yok şuan atamıyoruma ama şöyşe söyliyeyim, telefonu bayağı kalın yapıyor, sarıp sarmalıyor bayağı

• Global beta kullanan var mı? global stabil son sürüm kurulu bende ,beta geçmeye değer mi?

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Olay çözülünce bilgilendirirseniz sevinirim

• [orca] kullanıcısına yanıt
    Sanırım kılıf mıknatıslı. Mıknatıslı araç tutacağında denediniz mi? Yolda sarsıntıda filan telefon düşüyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

Mi8 global sürüm almak istiyorum nereden almamı önerirsiniz
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 6 Ram /128 Gb (delta Garantili) Global Version - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-6-ram-128-gb-delta-garantili-global-version-P292758835

satıcıya mesaj attım fiyat indirimi yaparsa ben buradan alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 27 Kasım 2018; 22:39:47 >

• market.miuiturkiye.net
    Xiaomi Mi 8 (6GB / 128GB)
    https://market.miuiturkiye.net/telefonlar/xiaomi-mi-8-128-gb

• Arkadaşlar bugün mi 8 telefonu elime ulaşacak. İphone 5sten geçiş yapıyorum ve android tecrübem yok, forumlarda çok fazla yazılım, rom , bildirim ve kamera sorunları gibi şeyler okudum. Çok fazla telefon kurcalayan biri değilim sadece telefonun başlıca bildirim,reklam ve sarjla ilgili yapmam gerekenleri söylerseniz çok yardımcı olursunuz, teşekkürler.
  • matis01 kullanıcısına yanıt
    Kılıf mıknatıslı mı test etme imkanım olmadı ama arka yüzey içerisinde metal plaka olduğu belli. Bu plaka sadece metal de olabilir veya mıknatıslı da. Bunu daha sonra test edip yazabilirim.
    Burada yer alan metal levhanın aynı zamanda ilave mukavemet sağladığı hissi var. Bir miktar da ağırlığını arttırıyor telefonun.

Aracımda mıknatıslı tutucu yok, bu nedenle sarsıntı durumlarında nasıl olacağı konusunda fikir veremeyeceğim maalesef.
  • ungoliant84 U kullanıcısına yanıt
    6/64 2500 yuan 6/128 2700 yuan ben gecen hafta 2050 tl ye 128 lik alip pazar gunu pasaport kaydini yaptirdim

• hos42 H kullanıcısına yanıt

Reklam çıkan sistem uygulamalarının ayarlarında reklamlar ile ilgili seçenekler var. Bu seçeneklerden reklamları kapatabilirsiniz.
    Şarj ile ilgili bir ayar yapmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 27 Kasım 2018; 11:50:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-6-ram-128-gb-delta-garantili-global-version-P292758835

satıcıya mesaj attım fiyat indirimi yaparsa ben buradan alacağım

Alıntıları Göster
    Dostum, ben bu firmadan 11 kasım kuponları ile 3635 - 370 = 3265 TL ye aldım. Fiyat artmadığı gibi düştü aksine. Bu fiyata bile alınır merak etme. Alın gitsin. Keyif sürün. Delta garantili geliyor. İmei lerin ikisi de BTK dan kayıtlı geliyor. Global sürüm yazısı kutuda mevcut, sonradan değil doğuştan global yani.Sorun yok. Mavi rengini aldım, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1968 -- 27 Kasım 2018; 11:53:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1968

Dostum, ben bu firmadan 11 kasım kuponları ile 3635 - 370 = 3265 TL ye aldım. Fiyat artmadığı gibi düştü aksine. Bu fiyata bile alınır merak etme. Alın gitsin. Keyif sürün. Delta garantili geliyor. İmei lerin ikisi de BTK dan kayıtlı geliyor. Global sürüm yazısı kutuda mevcut, sonradan değil doğuştan global yani.Sorun yok. Mavi rengini aldım, tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim satıcı yorumları iyi ve fiyatı 3230 yaptı, 11 Kasımda aldığım telefonu iade etmiştim o kuponu kullandım iyi bir fiyata geldi :)
    Alacaklar için piyasada 100 TL kupon var onu kullanıp 3130 a alabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 27 Kasım 2018; 16:7:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rkorkmaz53

N11 den type-c to hdmi satan 3-5 ilana sordum. Xiaomi telefonlarında bu şekilde görüntü aktarım özelliği yokmuş.
    Ben oyun oynarken projeksiyona bağlayıp büyük ekranda oynamak için çok istiyordum bu özelliği ama hayal kırıklığına uğradım.
    KAblosuz görüntü aktarımında donma-takılma olduğu için akıcı şekilde oyun oynamak imkansız..

Alıntıları Göster
    bende ts-fb maçını aktırmak için uğraştım tv ekranına geliyor görüntü tam yayını açıyorum çat diye atıyor sanırım yazılımsal sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: matis01

Sanırım kılıf mıknatıslı. Mıknatıslı araç tutacağında denediniz mi? Yolda sarsıntıda filan telefon düşüyor mu?
    hocam kılıfta mıknatıs olmuyor sadece demir olan ince plaka kısım oluyor önemli olan araca taktığınız aparattaki mıknatısın çekim kuvveti. yani kılıftaki demiri ne kadar çekebildiği. ayrıca içinde tutucu olan bir kılıfa benimde ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hos42

Arkadaşlar bugün mi 8 telefonu elime ulaşacak. İphone 5sten geçiş yapıyorum ve android tecrübem yok, forumlarda çok fazla yazılım, rom , bildirim ve kamera sorunları gibi şeyler okudum. Çok fazla telefon kurcalayan biri değilim sadece telefonun başlıca bildirim,reklam ve sarjla ilgili yapmam gerekenleri söylerseniz çok yardımcı olursunuz, teşekkürler.
    hocam bende 6s den geçtim sırası ile 4-4s-5-5s-6s kullanıcısıyım benimde tereddütlerim vardı ilk alırken acaba donma takılma olurmu diye. lakin android o eski s2 lerdeki s3 lerdeki anroid değil çok kullanışlı mıuı arayüzü muazzam apk indiirip kurabiliyorsunuz ayrı bir güzellik. eşimdeki iphone x var geçen elime aldım inanın hantal geldi hiç bir markanın bağımlısı fun u bilmem neyi değilim. bazen sorunlar çıkartabiliyor mesela galaxy watch 46mm aldım bağlayamadım aha dedim değişicem telefonu sinir oldum kardeşimde a2 var saf android direk çat diye bağlandı galaxy watcha. muıu bazen kısıtlıyor sizi ama bir kaç sayfaya baktım galaxy watch sayfasına baktım mi8 ile sorunsuz kullananlar varmış nasıl yaptıklarını sordum 1-2 saat içinde işimi çözdüm.

şimdiden hayırılı olsun güle güle kullanın

• Emin değilim ama Xiaomi Mi 8'de MHL desteği yok diye TV'ye görüntü aktarılmıyor sanırım. Miui foruma sordum, oradan cevap gelirse buradan paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 27 Kasım 2018; 14:1:52 >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.