Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bayanlar, malum yöntemlerden ulu orta yazışmayın, kayıt ücretini 500 lira olması sonrası yapacakları ilk müdahale bu yönde olur. illaki interneti de gezen adamlar var, durduk yere adamları bu yöne çekmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Hocam IMEI tamiri çok zor bir olay mı. Bizim gibi amatörler yapamaz mı mesela.
    Malesef hocam, yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zekersin Z kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler .. ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar mi8 almak istiyorum hepsiburadadan telefonda GPS sıkıntısı var yazılmış bazı forumlarda düzeldi mi yoksa hata devam mı ediyor bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tam olarak ne yapıyor bu uygulama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

Arkadaşlar iyi akşamlar mi8 almak istiyorum hepsiburadadan telefonda GPS sıkıntısı var yazılmış bazı forumlarda düzeldi mi yoksa hata devam mı ediyor bilgilendirirseniz sevinirim
    Ne gibi bir sıkıntıysa bana hiç denk gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgyur

Ne gibi bir sıkıntıysa bana hiç denk gelmedi

Alıntıları Göster
    GPS bulamıyormuş Google haritalar donuyormuş

• quote:

Alıntıları Göster
    onu burda yazdım da dövmedikleri kaldı beni :) ama sözde bir versiyonda varmış, o da beta yazılmmışmış, diğerlerinde sorun yokmuşmuş.
  • maligs1905 kullanıcısına yanıt
    Hb 128lik olan Global değil diyorlar. Ürün geldiğinde gerçekten Global ise bende almak isterim.

Çok teşekkür ederim. Bu sefer oldu sayende.

• quote:

Alıntıları Göster
    ozellikle birsey yaparkenmi donuyormus acaba ? bende oyle birsey yok oldugum yeri tak diye gosteriyor
  • Mi 8 alamadım gitti indirim gelir mi cyber monday da yoksa güncel 3200 bandında alayım mı arkadaşlar?

• Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt
    Salı veya çarşamba elimde olur. Haber ederim size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgyur

ozellikle birsey yaparkenmi donuyormus acaba ? bende oyle birsey yok oldugum yeri tak diye gosteriyor

Alıntıları Göster
    Cihazı nereden aldınız hocam global sürüm mü

• quote:

Cihazı nereden aldınız hocam global sürüm mü

Alıntıları Göster
    AliExpress global

• Arkadaşlar benim 64 gb global sürüm telefonum var bu sağlık uygulamalarından bir verim alamadim mi fit indirdim geçmişe yönelik adım saymiyor başka adım sayarlari indirdim onlarda yanlış ölçüyor mi bileklik yok nasıl çözebiliriz bu işi adım sayar program ne kullanıyorsunuz mi fit kullanan varsa bana bir yazabilir mi teşekkürler

• mtax kullanıcısına yanıt
    Miui system ads. Olduğu, yani reklamla ilişkili sistem dosysı olduğu konuşuluyor fakat çok da net değil. Olma ihtimali yüksek.

Aslında ne yaparsanız yapın cihazı rootlamadan bu reklamlardan tam olarak kurtulmk mümkün değil

Daha önce de dediğim gibi ben ülkeyi gürcistan olarak kullanıp, tüm uygulamalardaki tavsiye/reklam al seçenekleri kapatıp, msa ve mab'ı kapatıp neredeyse reklamsız, yüksek ses ve fce id ile beta sürümünü kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zekersin

Miui system ads. Olduğu, yani reklamla ilişkili sistem dosysı olduğu konuşuluyor fakat çok da net değil. Olma ihtimali yüksek.

Aslında ne yaparsanız yapın cihazı rootlamadan bu reklamlardan tam olarak kurtulmk mümkün değil

Daha önce de dediğim gibi ben ülkeyi gürcistan olarak kullanıp, tüm uygulamalardaki tavsiye/reklam al seçenekleri kapatıp, msa ve mab'ı kapatıp neredeyse reklamsız, yüksek ses ve fce id ile beta sürümünü kullanıyorum
    Nerelerde reklam görünüyor. Ben Türkiye bölgedeyken de reklam görmüyordum. Yüz tanıma için Azerbaycan yapmıştım gene reklam görmüyorum. Herkes bu konudan şikayetçi sormak istedim.

• Gökhen G kullanıcısına yanıt
    Türkiye, gürcistan ve azerbaycan'da reklam yok bende de. Fakat birkaç kişi yine geldiğini söyledi. Örneğin dosya yöneticisindeki tavsiyeleri al seçeneğini kapatmazsanız dosya yönetcisinde dahi reklam çıkabiliyor.

• maligs1905 kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayırlı olsun hocam. Cevabınızı bekliyor olacağım.

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.