Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (19 Mobil) - 5 Masaüstü19 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Google play sertifikalı değil hatası ile ilgili bir çözüm bulundu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihceylan93 kullanıcısına yanıt
    Samsung health İyi, mi fit de kullandım.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk kullandigim zamanlarda sorun yaşıyordum hatta buraya da yazmıştım. Neredeyse hergun kullanıyorum uzun zamandır sıkıntı yok.

• Hk_80 H kullanıcısına yanıt
    Samsung health deneyim hocam teşekkürler

• Kendimce karşılaştığım birkaç sorunu paylaşayım.

- Whatsapp'dan gelen resimler ekrana sığmıyor. Yazılar taşıyor ve okunamıyor.
    - Üsteki sorun Instagram Story için de geçerli.
    - Telefon sessizde iken Whatsapp veya Instagram mesajlarda resim çekilince kamera deklanşör sesinin gelmesi.
    - OK Google denilince algılamaması.
    - Telegram, Whatsapp veya Instagram gibi uygulamalarda art arda gelen mesajların bildirim çubuğunda üst üste yığılması ve ilginç bir görüntü oluşması.

Bu sorunları İngilizce forumlarda okudum maalesef şimdilik bir çözümü yok gibi. Güncelleme ile çözülür umarım. Çok büyük sorunlar olmamasına rağmen göze irite görünüyor maalesef.

Migros'dan alınmış Mi 8 MIUI Global 10.0.3.0 Stable
  • Bu imei işi olmayacak sanırım telefonu satmaya karar verdim. Daha önceki telefonlarda kendim yapmıştım. Bu seneki modeller itibariyle önünü bayağı kapatmışlar. Araştırmadan almamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Bu imei işi olmayacak sanırım telefonu satmaya karar verdim. Daha önceki telefonlarda kendim yapmıştım. Bu seneki modeller itibariyle önünü bayağı kapatmışlar. Araştırmadan almamak lazım.
    Hocam imei işi çözüldü gibi birşey, olmamasının imkanı yok, fakat artık 50, 60 tl ye yapmazlar, biraz daha fazla olur.

• ismuta kullanıcısına yanıt
    Selam. Ben de migrostan almayı düşünüyorum. Ama içinden tr uyumlu şarj adaptörü çıkmıyor galiba birde ithalatçı garantisi ne kadar sağlam emin olamıyorum.

4 yıldır kullandığım i6 dan geçiş yapacağım eğer kafama yatarsa.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    çözüldü gibi derken?

biraz açar mısınız?
  • Yazılım olarak çok buglu ve sorunlu diyolar doğru mu?
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam biraz acabilir misiniz. Pc den kablo ile direk olabilecek mi yoksa farklı bir yöntem mi var. 100 liraya hallettirirsek super olur.

• nymn82 N kullanıcısına yanıt
    Cihaz yanında EU plug adapter veriyorlar o konuda sıkıntınız olmasın. Garanti için bir şey diyemiyorum. Ben de o konuda biraz diken üstündeyim.
  • Aynen garanti konusu sıkıntılı gibi

• Arkadaşlar merhaba bu telefona spigen kılıf alacaktım tükenmiş ne yazıkki satanınız varmıdır kullanmayıpta ankara içi varsa çok güzel olur şehir dışıda olur ama farketmez

• Beyler bende araniza katıldım bugün cihazi cok begendim 64gb genpa garantili aldım global cihaz selam vermek istedim uzin zamandir ilk defa bi telefon konusuna yaziyorum selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

Beyler bende araniza katıldım bugün cihazi cok begendim 64gb genpa garantili aldım global cihaz selam vermek istedim uzin zamandir ilk defa bi telefon konusuna yaziyorum selamlar
    Güle güle kullanın hocam güzel cihaz 1-2 küçük problem dışında memnunum telefondan.

• İmei isi bence de cozulur, fake rom ile atan var fakat o hali guncelleme almaz biraz daha beklemek gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba mi 8 de ahize sesi nasıl yüksek mi mi6 da memnundum ses apple gibi güçlü idi. mi 8 nasıl ?
  • nymn82 N kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunda birsey diyemem lakin Migros da satılan cihazlar global versiyon değil yani Ritzy firması tarafından bootlaoder kilidi açılıp çin romu üzerine global rom yuklenmiş cihazlar. Global Versiyon olan cihazlarda dönüştürücüye gerek kalmıyor zira TR uyumlu adaptör ile geliyor.

• Bu arada migrostan delta mk 6 aldım. Delta servisle sorun yaşayan çok var.kvk garantili mi 8 alayım mı ? Ahize sorusuna ek

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.