Şimdi Ara

Xiaomi HyperOS 3 arayüzünün ekran görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi HyperOS 3 arayüzünün ekran görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı
    Xiaomi'nin üzerinde çalıştığı yeni mobil işletim sistemi arayüzü HyperOS 3'ün tasarımı netleşiyor. Son olarak yeni sürüme dair ilk ekran görüntüleri internete sızdı. Yayınlanan görüntüler HyperOS 3'ün kullanıcı arayüzünde köklü değişiklikler olacağını gözler önüne seriyor. Çinli şirketin uzunca bir süredir premium algıyı yakalamaya çalıştığını gözlemleyebiliyoruz. Hedef ise iPhone'lardaki görsel şıklıkla aynı çizgide bir arayüz sunmak.

Ayrıca Bkz.Range Rover tasarımlı Chery Tiggo 7 Sport artık daha ucuz

Uygulama simgelerinde dikkat çeken bir tasarım değişikliği söz konusu. Yeni stil iOS 18'deki görünüme oldukça benziyor. Bu da Xiaomi'nin sektördeki öncü markaların estetik anlayışına yaklaşma gayesinin bir göstergesi. Ana ekranda dikkat çeken bir diğer değişiklik ise alışılmış arama çubuğunun kaldırılması. Üst kısımdaki göstergelerin (saat, pil, sinyal gibi) görünümü de güncellenmiş.

Xiaomi HyperOS 3 arayüzünün ekran görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı

Dağıtım listesi geniş

HyperOS 3'ün tasarım detayları, bazı yönleriyle Apple'ın "Liquid Glass" tasarım dilini anımsatıyor. Yeni arayüz, lansmandan kısa bir süre sonra geniş bir cihaz yelpazesine sunulacak. Bu dağıtım listesinde 33 Xiaomi, 44 Redmi ve 19 POCO modeli bulunuyor. HyperOS 3, cihazların teknik özelliklerine bağlı olarak Android 15 veya Android 16 tabanlı olacak.

Xiaomi cephesinden henüz resmî bir açıklama yapılmış değil. Ancak HyperOS 3'ün Ekim 2025'te duyurulması ve ardından kademeli bir şekilde cihazlara dağıtılması bekleniyor. HyperOS 3, Xiaomi'nin kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen önemli bir güncelleme olarak gösteriliyor. Bakalım beklenen etkiyi yaratabilecek mi?

Kaynak:https://www.gizchina.com/2025/06/19/hyperos-3-leaks-hint-at-xiaomis-boldest-ui-overhaul-yet/
    Kaynak:https://xiaomitime.com/xiaomi-hyperos-3-first-leaked-images-reveal-bold-ui-changes-52409/

• Dynamic island lazım yazılım tek eksiği o yoksa redmi alıp kötüleyenler yüzünden ismi çıktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt
    Redmi de yukarıdan inen bildirim olayı var

• Utanmasalar birebir IOS arayüzünü alacaklar.

• Yani anlamadığım şey neden sürekli iOS'a benzemeye çalışıyorlar, cihazları artık eskisi gibi ucuzda değil, iOS istesem zaten gidip iPhone alırım seni niye alayım? Bu kafayla gittiği sürece alan insanlarda BL açıp custom rom atarlar daha fazlası olmaz. Geçen 14 ultra aldım BL kilidi açılmıyor diye satıcısına geri verdim HyperOS gerçekten çekilecek dert değil aşırı özenti ve kasıntı ne idüğü belirsiz bir sistem.

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Gayet ucuz sen server kaydını bilmediğinden pahalı geliyor. BL kilidi evet eskiye göre zorlaştı ama açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 21 Haziran 2025; 5:15:57 >
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt

Açılıyorda rom işi öldü artık redmi note 8 lerde kaldı o işler. Rom olmadıktan sonra ne yapayım xiaomi redmi yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arayüz güncelleyeceğine önce şu mi videodaki tiktok benzeri videoları kaldırsın uygulamalarını geliştirsin.

• WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Ayarlar dan kapatılabiliyor diye biliyorum. Yani bende öyle hyperos1

• En iyisi 16 promax hepsi ona özeniyor ama çözemiyor

• Ben Xiaomi arayüzünü beğenmiyorum. Saf Android tercihim

• Şahtı şahbaz olmuş. Başlatıcısını düzeltsin önce. Saçma sapan pencereleri kapatma ayarı getirsin.

• Hyperios

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

Bayağıdır kapanmıyor ben hyperos 2 deyim. Şimdilik devre dışı bırakmak zorunda kaldım. Birisi de uygulamanın internete erişimini engellemek işe yarıyor demişti denememiştim. Google play yorumlarında da çok şikayetçi var ama umursamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 21 Haziran 2025; 13:31:25 >
  • hyper 2 yi bilmiyorum bende ki 1 ama reklamlar genel ayarlan dan kapanmıyor. Uygulamanın kendi içerisinde ki ayarlardan kapanıyor

Mesela müzik/ayarlar/gelişmiş ayarlar/ reklamları göster. Bunu kapatınca gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 22 Haziran 2025; 10:57:59 >
  • Samsung 7 yıl güncelleme sözü verirken xiaomi halen telefon satabiliyor mu

• iphone sandım bir an:)

• tema desteği zaten çok iyi. ikon isteyen marketten yükler.

• Nedir bu sürekli İOS a benzeme çabası anlamıyorum. Redmi Note 4X den bu yana Xiaomi kullanıyorum. Önceki MIUI sürümleri çok iyiydi. Şimdi kalktı saçma sapan HyperOS diye bişey çıkardı. Her geçen gün acaba iOS dan ne çalsak da benzesek diye habire uğraşıyorlar. Görsel benzerlikten başka bişey yaptıkları yok. Elimdeki Poco X5 Pro 5G son kullandığım Xiaomi cihaz olacak. Bundan sonra Samsung'a geçicem. Yeter artık. Xiaomi amiral gemisi modeline bile 4 yıl Android 5 yıl güvenlik patch veriyor. Samsung A16 giriş seviyesi modeline bile 6 yıl Android ve güvenlik güncellemesi veriyor. Hoşçakal Xiaomi.

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Bence çok iyi olur, zaten ios cam tasarımı gibi garabet bir şeye geçti bari önceki sağlam tasarımı biri devralsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.