Hatchback corolla yada Auris Benzinli Otomatik
Herkese merhaba. Fuzul ev furyasına katıldım. Temmuz ayında alacağım. 800k olarak girdim. 1999 dan bu yana aktif ehliyetim var. Sürekli şirket arabaları kullandım. Hatta SRC2 ve SRC4 de var. Şoförlük konusunda sıkıntım yok yani. Ancak ilk kez kendi arabam olacak. Corolla hatchback ve Auris modellerini beğeniyorum. Özellikle otomatik ve benzinli olmasını istiyorum. Bu anlamda yıl farketmeden model ve en fazla kaç km yapmış bir araç almalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
İlk kez kedi
Herkese merhaba.
İlk defa kedi sahiplenmek istiyoruz. Ben eşim ve kızım 3 kişiyiz evde. Özellikle yavru olarak tekir yada sarman almak istiyoruz. Öncelikle tekir istiyoruz. Yavrudan alacağımız için nasıl tuvalet eğitimi vereceğiz falan hiç bilmiyoruz. Ve tüy sorunu. Kesinlikle sağda solda koltuklarda tüy olmaması lazım. Aile bireyleri olarak üçümüzde alerjik yapıdayız. Sırf bu tüy olayı yüzünden yıllardır bir kedi sahiplenemedik. Evimiz de ufak maalesef. Bilmiyorum bakabilirmiyiz? Kesinlikle oyuncu olması lazım. Ama yeri gelince de gelip karnımızda kucağımızda yatsın. Böyle bişey işte 😊 yorumlarınız nedir?
Google TV
Herkese selamlar dostlar. Daha önce de sormuşmuydum bilmiyorum. Senna 50 inç Google TV var. TV yi kurarken sadece TV olarak kurunca. Yani bir hesap Google kurulumu falan yapmayınca. TV yi power on yapınca uydu yayınları direk açılıyor. Ama mesela sonradan diyelimki Google TV özellikleri yada uygulamaları kurunca. Power on yapınca önce Google TV ana ekranı geliyor. Yada yine baştan kurulum yapınca Google TV de kurunca yine power on durumunda açılışta yine Google TV ekranı geliyor. Hiçbir şekilde TV yi kapatıp standby değil. Yani komple kapatıp açınca ilk olarak uydu yayını açılmıyor. İstediğim şey TV açılınca ilk uydu yayını açılsın. Bunu bir türlü başaramadım. Bunu yapmanın bir yolu yok m
Monster Abra Pil
Monster Abra 20.7.4 yeni alındı. Pili devre dışı bırakmıyor. Yani demek istediğim şu. Pil %100 olsa bile yüksek gpu oyun oynarken hem yüksek performans vermeye devam ediyor. Hem pili şarj etmeye devam ediyor. Servisi arayıp sordum maalesef böyle dediler. Bunun bir yolu yokmu? %100 den sonra pili kesip şebekeden devam etsin istiyorum.
Notebook için 2280 M2 SSD Soğutucu
Arkadaşlar herkese selamlar. Geçen kasım ayında Monster Abra 20.7.4 aldım. Kendi üstünde WD 5100 SSD geldi. Ben ek olarak birde Crucial P3 serisi M2 SSD ekledim.
Her iki SSD yanyana duruyor. Bu SSD ler için soğutucu bakıyorum ama düzgün birşey bulamadım. Temuda satılanlar aynen bizde yurt içinde de satılıyor. Bu ince soğutucuların hepsi arada bir termal pad den sonra ince bir alüminyum blok var. Bu alüminyum blok da kauçuk olduğu iddia edilen lastikler ile tutuluyor.
Notebook içinde oyun oynama sırasında sıcak hava dolaşımı olduğu için. Bu plastik bantlar hızlı biçimde yapısını kaybeder ve muhtemelen kopar. Sizlerin kullandığı kaliteli ürün varsa tecrübenizi ve ürün linki paylaşabilir misiniz?
Bulduğum ürün linki şu.

DH'ye üye olduğumdan beri 12 yıl geçmiş
Oppo A9 2020 incelemesi
|
Oppo A9 2020 İnstagram canlı yayın sorunu.
|
MiUi Türkiye etkinliğindeydik
|
| Xiaomi Redmi Note 4X |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.138
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 407)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 873 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0