Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
31
Favori
393.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bişey sorucam bi arkadaşım bana dediki xbox i kirdirmadanda sahte cd oyun çalıştırır mış dogrumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilll yardım.. arkadaşlar jtaglı makinemde nasıl olduğunu anlamadım ama tüm arcade oyunlarım gitti. xbla diye dosya vardı hdd içinde o da yok. oyunları geri getirmenin yolu varmıdır?
  • 2.el bir cihaz alacağım. Fw'li. Sahibi şu anda fw versiyonunu bilmiyor ancak yanında gönderceği bir oyun 3.0 verisyon istiyordu. Yani büyük ihtimalle 3.0 olacak versiyonu.

    Çoğu kişi 2 senedir live'dan oynuyorum sorun yok diyor. kimisi bu saatten sonra ban atılmaz diyor. Sizce live'a girmeli miyim?

    Ek olarak cihazı çarşamba günü alacağım. Fifa 14 indirmek istiyorum. İndirdikten sonra ne yapacağım hakkında zerre fikrim yok. Nasıl bir cd'ye çekmeliyim oyunu ? Ve nasıl, hangi programla çekmeliyim?

    Cihaz 4 gb. Bende 2 tane 500lük hdd var. Herhangi birisini içi dolu olarak taksam ve oyun yüklesem sorun olur mu? Mesela gta 5 için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromosty -- 21 Ekim 2013; 19:59:48 >
  • Jasperboard nedir arkadaşlar xbox da kötü yanı varmıdır. Varsa ne gibi kötü yanı vardır 2. El xbox 360 almayı düşünüyorum yardımcı olursanız seviniriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler arkadaşlar ben 2009 üretimi jasper board alacağım faakt bu elite arcade pro hangisi olduğunu nasıl anlarım? şimdiden teşekkürler hddsiz model
  • Selamlar pc de kablosuz alıcı ile kullanmakta olduğum xbox koluna aşağıda linkini verdiğim şarj kitinden almayı düşünüyorum fakat pc için yapılmış kolda çalışır mı çalışmazmı emin değilim bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

    http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/xbox-360-sarj-kiti//oyun-aksesuarlari/xbox/urunno=0000000421540
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Footbrazil

    quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mext

    quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    Dün cihaza Fw3.0 yuklettim. Lakin artık oyunları HDD'ye kursam bile DVD'den okumaya devam ediyor

    Oyun keyfim yarım kaldı disk gürültüsünden Normal midir? Çözümü var mı!?...

    Normal değil tabii ki de nasıl oluyor ki ? Yüklenmemiş gibi ses mi çıkarıyor dvd ? Tekrar yüklemek, harddiski çıkartıp takmak gibi saçma çözümler aklıma geliyor ama çok garip...

    Liteon dvd ile yazilmadigi icindir dienler var

    merhaba dün xbox 360 aldım ama online nasıl oynayacağım bilmiyorum oyunlarım kopya ve fw 3.0 var xboxta nasıl olacak nasıl üye olacağım anlatırsanız çok iyi olur fw bozulurmu birde makineyi bağlayınca

    Upp.. + ayrıca, online oynamak için live gold hesap mı almak lazım ve hangi orjinal olmayan oyunlar online oynanabiliyor. (Online pass gerektirmeyen)..




  • dvd romun kablolarini soksem fw ozelligi gider mi? yenidenmi fw yaptirmak gerekir
  • Konuya güncelleme yapabilir misiniz?

    İlk mesajdan itibaren 6 yıl geçmiş.

    Bilgiler güzel ama güncellenmesi daha iyi olur. Benim gibi yeni alacak veya almayı düşünenler için çoğu sorunun cevabını burada rahatça bulabilecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bugün xbox360 aldım fakat masaya diklemesine koydum. Bu kırmızı ışık hatalarından korunmak için bu yeterli midir yoksa ekstra soğutucu ya da bir koyuş biçimi var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Romulus Remus

    Merhaba, bugün xbox360 aldım fakat masaya diklemesine koydum. Bu kırmızı ışık hatalarından korunmak için bu yeterli midir yoksa ekstra soğutucu ya da bir koyuş biçimi var mıdır?

    3k diye bir şey yok artık dostum.Xbox 360'ın 2009dan itibaren üretilen modellerden ise veya Slim ise 3k riski 0.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arm the Homeless kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim iyi o zaman teşekkürler bilgilendirme için :)
  • Arkadaşlar benim xbox360'ım var buna kinect alıp oynamaya devam etsem mi yoksa xboxı satıp xbox one mı getirtsem emin değilim sizce xbox360'ın kaç senesi vardır
  • arkadaşlar öncelikle merhaba..

    geçenlerde arkadaşım ikinci el xbox aldı, kinectiyle beraber, gittik doğal olarak kırdırdık. oyun yüklettik, pes, nfs, call of falan.. xbox, freestyle diye bir programla açılıyor. harddiskten oyunu açıp oynuyoruz..

    arkadaşım harddiske yeni oyunlar atmak istiyor, gerek kinect ile ilgili gerekse xbox için farklı oyunlar.. bazı sitelerden torrenti bulup indirdim, bir oyun .iso dosyalı, başka bir oyun sadece tek dosya.. bunları nasıl atabilirim xbox un harddiskine?

    ben hiç bilmiyorum xbox a oyun nasıl atılır diye, arkadaşım rica etti yazdım buradan, yardımlarınıza ihtiyacımız var..

    cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    iso oyunu dönüştürmen lazım. bunla ilgili programlar var. dönüştürülen oyunu usb aracılığıyla xbox hdd içerisine kopyalıyorsun. sonra xboxı kapayıp açarsan oyunların içerisinde oyunu görebilrsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sindem09

    iso oyunu dönüştürmen lazım. bunla ilgili programlar var. dönüştürülen oyunu usb aracılığıyla xbox hdd içerisine kopyalıyorsun. sonra xboxı kapayıp açarsan oyunların içerisinde oyunu görebilrsin...

    dönüştümem lazım derken? dvd ye mi yazdırayım, daemon tools ile içindeki klasörleri mi kopyalayım? eğer program ismi verirseniz daha kolay halledebilirim diye düşünüyorum, fifa 14.iso ve kinect season2.iso dosyaları var şuan elimde..
  • ikinci elden 250 gb xbox 360 aldim.Harddiskin icinde 15-20 tane orjinal oyun var ama dvd siz acmiyor; fw siz kendi imkanlarimla acabilme imanim varmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gedavet -- 18 Aralık 2013; 15:40:54 >
  • arkadaşlar 120 gb kadar boşluğu olan 1tblik hddmi xboxa bağladım. 32lik kısmını biçimlendirdim. şimdi hddm boş verilerim silinmiş. üzerine bir şeyler yazdırmadım. xboxdan formatı kaldırıp recuva ile denesem verilerim geri gelir mi?
  • Ben Xbox 360 Slim Pal sahibiyim.Nerede kırdırayım?

    Not: yan sanayi ve orjinal diye ayrılıyorsa orjinal olmalı.

    Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar XBOX360 ımla oyun oynarken konsol birden kapandı ve şuan açılmıyor adaptör fişte takılı iken adaptör ışığı turuncu. Konsolun power tuşuna basıyorum 1-2 saniye yeşil yandıktan sonra ışık kırmızıya dönüyor. Bu neden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.